Ahogy annó a Jobbik úgy a Mi hazánk sem tud olyan ellenzéki gyűjtő kohó lenni, mint az összefogás, vagy a Tisza. Ha bele gondolsz az, hogy náci, hiába elcsépelt már, még mindig nagyobb szitokszó, mint az, hogy NER. Az, hogy TL spanyol náci rendezvényen volt kárt lendíteni nagyobb probléma, mint hogy MP a gyűlölt Fideszben nevelkedett, élt és tapsikolt az első sorban még 22-ben is. Nagyon kíváncsi lennék, ha csak OV és TL közül kellene (kötelezően) választani, akkor ki kit választana?
Megnéztem többször. Gyakorlatilag egy elköszönést látni, semmi többet. Azt nem, hogy mi történt előtte.Caraway írta: Toroczkai ezt irta ma a kozos OV vigyorgos keppel kapcsolatban:
Kozben a valosag fent van OV tiktokjan, pont be van az a snitt vagva, mikor talalkoznak, es max egy szimpla koszones volt koztuk, ami Toro oriasi vigyora alapjan nagyon nagy megtiszteltetes volt neki.A rádió folyosóján az előttem nem sokkal interjút adott Orbán Viktorral is összefutottam, aki kezet nyújtott, majd azt mondta: "Éppen most gyanúsítottam meg a Mi Hazánkat Ukrajna kapcsán!" Ez jó vicc, mondtam neki nevetve, mert ha itt valaki gyanús, akkor az a Fidesz!https://www.reddit.com/r/hungary/s/lPlhRLfigB
De o biztos nem hazudik soha, es minden csak konteo ami negativ veluk kapcsolatban.![]()
És nem kell kiforgatni az ember szavait. Soha nem mondtam olyat, hogy TL soha nem hazudik vagy ilyesmi. Azt viszont tartom, hogy vannak politikusok, akiknél ez gyakrabban tetten érhető, mint OV vagy MP. Azért szólaltam meg (és rohadtul nem én hoztam ide a MH témát), mert egy ordas nagy hazugság volt, hogy a majálison 80%-ban a Tiszát, és csak 20%-ban a Fideszt szidta, és ez is a bizonyíték a szatellitségre, össze tartozásra.
Egyébként ha már itt tartunk, az valahogy nem tűnik fel nektek, hogy nem a MH van hatalmon 15 éve? Szerintem kicsit sokat foglalkozik velük mostanában az ellenzék.