1madridista írta:
Az egeszben a kedvencem az hogy egy nalunk meg be sem kovetkezett dologtol rettegsz annak kapcsan hogy ezt egy masik allamban mar meghuztak...
Talán mert Orbán már utalgatott rá több ízben is, hogy lehet hogy a Tisza nem indulhat a választáson?
Erre meg a magyar peter valasztasokrol szolo agymenesere amit (gondolom veletlenul mert egy ellenzeki mindig tud erzelemmentesen gondolkodni hiszen intelligens) beragadt caps lockkal irt ide be ferni azt tudom mondani hogy hiszem ha latom...
Ha ezek teljesulnek akkor soha nem szavazok a fideszre... ha meg nem akkor csak mp hozta a szoki formajat (aprilisi valasztasok... most oktoberre igeri, ha akkor se lesz azutan is hisztek neki?)
"Ha ezek teljesulnek akkor soha nem szavazok a fideszre"
Ezt megjegyeztük ám

bár valemelyest szomorú, hogy a gazdaság földbeállítása nem volt elég nagy bűn ezek szerint, hogy ne szavazz rájuk
Azt pedig már leírtuk többször is, hogy ez egy poltikai 5D sakk MP-től. Az is lehet, hogy ezek nem belsős infók, sőt én hajlok arra, hogy nem azok, hiszen már nagyon sok politikai elemző beszélt arról, hogy a Fidesz részéről ezek teljesen logikus lépések lennének hatalomtechnikai szempontból. MP-nek az az érdeke, hogy ezeket NE lépje meg a Fidesz, ennek az a legjobb módja, ha előre bemondja, mert így a Fidesz kénytelen letagadni, ha rákérdeznek (meg is történt, Gulyás, tagadta kormányinfón). Ha ennek ellenére meglépik, akkor az öntökönrúgás.
A napelemek vicceskedeserol mi a tarsasag velemenye? Jo iranyba tart az eu az atomenergia irtasaval es a megujulok eroltetesevel? Kell nekunk az a paks 2? Vagy mentsuk meg a bolygot az aramfogyasztastol es szarmazzon nalunk is a megtermelt energia 60%a naperomuvekbol? Es a gyonyoru spanyol kifogaskereses amit a nyugati sajto kozvetit nekunk? A faszom magneses jelensegtol elkezdve a kibertamadasig? Ez az eu kell nekunk annyira?
Ha nem így van, akkor javítsatok ki, de úgy tudom, senkit nem kötelez az EU, hogy "írtsa az atomenergiát". Sőt, Paks 2 helyett lett volna lehetőség egy francia erőművet is építeni itthon, csakhát az oroszügynök kolostormalacunk nem engedte:
https://www.direkt36.hu/volt-egy-otlet- ... t-orbanon/