Realista24 írta:
Breaking: Mihazank link!!!
Szerintem elég egyértelműen fogalmaztam. Toroczkai beszédét linkeltem, amiből mások linkeltek egy kiragadott 1 percet és úgy mondtak róla véleményt, hogy elolvasták egy reddites emberke írását. Az egész 1 óra, ha valaki ténylegesen informálódni akar, akkor meghallgatja, aki propagandát akar nyelni, az fújja mait mondanak neki a beszélő fejek.
ferni írta:
És kiserik rá is harapott telibe a csalira, de meglepő bakker.
Véletlen se lehet, hogy mivel a testvére kint él és tanult, ezért ez a hölgyike is azért jelentkezett asszisztensek oda, ilyen összefüggés nem lehet ugye
Meg hát aláírta a papírt, nem ő hozta a döntést.
Bármi cink meg összefüggés lenne ebben hidd el lett volna más is aki aláírja, csak gondolom egy magyar ügyben ahol magyar beszélgetések is lehettek lekérve, logikusan egy magyar embert raknak oda, de nem, emögött is a brüsszelista, Weber báb Tisza van !!!!;
Egészen félelmetes ahogy a kis valahogyan több sebből vérző konteót is halálosan komolyan veszed és az alapból logikus érveket meg kidobálod az ablakon és erre képesek a Mi Hazánk szavazók századjára is
De az hogy a nagy hazaszerető Mi Hazánk, akik nagy "ellenzékiek", akiknek elsők a magyarok 20%ban beszélnek Orbánról és 80%ban a Tiszáról, miközben a kettő közül tudjuk melyik tette tönkre a szent és sérthetetlen hazájukat.
Kicsit ellentmondás vélek ebben felfedezni, de ez ugye kit zavar.
Milyen csalira? Leírtam, hogy ez semmit nem jelent, csak maximum fura. Fura véletlenek márpedig vannak. Most ne menjünk bele ilyen fura véletlenekbe, hogy egy lelkész összerúgja a port a Fidesz által leuralt egyházzal/egyházi vezetővel (talán feljebb akart jutni a ranglétrán?), megalakít egy egyesületet, MP megszólal, a lelkész elhelyezkedik egy állami cégnél próbaidősként, 2 hónap múlva ingyen átadja a pont vágyott egyesületet, majd fel is szólal a tüntetésen, aztán mikor kirúgják a próbaidőből (teljesen egyértelmű volt, hogy ez lesz, ebben a rendszerben), akkor megkapja a hőn áhított EP képviselői és párt alelnöki pozíciót. Mert ez mind véletlen, max fura. Ahogy az is, hogy milyen jól jövedelmez a gázszerelés, ha jófej a haverod, vagy okosabb vagy, mint a cukros bácsi
Egyébként az, ha az asszisztensem tesója a felügyeleti szervnél van nem feltétlenül azt jelenti, hogy nekem ráhatásom van a felügyeleti szervre, inkább más előnyöket (infókat) élvezhetek, de ebbe mondjuk már inkább bele kellene gondolni, nem csak fújni a mantrát. Amúgy szerintem a politikai csatározásokba ennyi konteó belefér. Tudom, a Tisza párt mindig minden körülmények között csak az igazat és a színtiszta igazat mondja bizonyítékokkal, stb, de a többi politikus már csak ilyen
A 20%-80%-hoz pedig leírtam: mielőtt ilyeneket terjesztesz, nézd meg a videót, mert így pont olyannak tűnsz és pont azt csinálod, akiktől rosszul vagy és félelmetesnek találod. Mint írtam, kb 50-50% volt, mert ha megemlítette az egyiket, akkor általában megemlítette a másikat is, kivéve, ha teljesen egyértelmű dologról beszélt, mint pl itt a Tisza ""kapcsolat"", de volt, hogy a kormányt szidta a Tisza nélkül.
Egyébként nagy vonalakban amit mondott: senkivel nem fognak koalíciót kötni. Lesz néhány pont (több, mint 12-t említett) amit a választásokig be fognak jelenteni és azt próbálják majd érvényesíteni, ha bekerülnek. Ha ezt a Tisza párt adja meg, akkor ok, ha a Fidesz, akkor is ok, mert ez szerintük az országnak lenne jó. Persze ez akkor lesz jelentős, ha senkinek nem lesz meg a 100 mandátum.
Első 3 pont: 1. magyar korrupció ellenes ügyészség, ahová minden parlamenti párt jelölne főügyészt, akik egyenként is indíthatnának ügyeket, így ellenőrizve a többi pártot, politikusokat. 2: Kilépés a WHO-ból. (itt beszélt a straszburgi bíróságról is, de azt nem említette mint pontot, csak a WHO-t) 3. luxusadó bevezetése (kiváltképp az oligarchák miatt).