ferni írta:
Szóval egy magyar lelkésznek, aki a Tisza EP képviselője, neki van egy asszisztense és az ő testvére Brüsszelben mer dolgozni és alá mert írni egy papírt
Hát micsoda skandallum.
Egészen félelmetes és a legtöbb konteóban a szálakat pontosan ugyanígy kötögetik össze
Komment a videó alatt:
Kint voltam. Szokásos fidesz rossz két mondatban, aztán EU Tisza tönkreteszi a hazát loop fél órán keresztül. Az emberek viszont zabálják.
Szóval nem a Fidesz tette tönkre az országot, hanem az egy éve alakult párt, előtte kánaán volt és minden rendben volt
És mai napig képesek valakik azt állítani, hogy ezeknek semmi köze a Fideszhez, mennyire kell vaknak lenni ehhez, hogy ne vegye valaki észre.
Azért abban van valami gyönyörű, hogy a Le Pen ügy után az Európai Unió bekéri Borvendég Zsuzsanna és az asszisztense minden munkáját, minden hivatalos kommunikációját és minden magán beszélgetését is, mert vizsgálatot indítottak ellenük, hogy az uniós fizetésből mit dolgoznak. Természetesen, mikor megkérdezik hivatalosan, hogy még kik ellen indítottak hasonló vizsgálatot, akkor a választ megtagadják. Az csak hab a torán, hogy a vizsgálatot aláíró/folytató irodista, a Tisza párt alelnöke asszisztensének a testvére. Természetesen ez utóbbi semmit nem jelent, de azért az utóbbi időkben egy magyar embernek mindig gyanús a vej, a barát, a testvér, az apa és hasonló kapcsolatok, hogy beosztottakról és asszisztensekről ne is beszéljünk.
A margón megjegyezném, hogy a Le Pen ügy kapcsán én azon elmélkedtem, hogy ha Marine Le Pen-t eltiltották hazájában közügyektől és még a böri is kilátásban van, mert az uniós fizetésből a pártjuk hazai ügyeit és annak promótálását intézték, akkor Magyar Péterrel mi lesz? Bár ők biztos figyelnek arra, hogy az ő asszisztensei ne végezzenek ilyen munkát, csak ő maga, bár azt nem tudom, hogy ez a szabály ez az EP képviselőkre is érvényes, vagy csak az asszisztensekre.
Meg akartam hallgatni a beszédet, de csak valamikor fűnyírás közben, de most felkeltette az érdeklődésemet, amit itt olvastam. Én, bár én elvakult ember vagyok ellenben a reddites beszélőfejekkel, rohadtul nem hallottam ezt a nagy "Szokásos fidesz rossz két mondatban, aztán EU Tisza tönkreteszi a hazát loop fél órán keresztül"-t. Sőt, inkább azt tapasztaltam, hogy rengetegszer egymás mellé tette őket. Ha mondott valami rosszat a Tisza pártról, vagy Magyar Péterről, akkor szinte minden esetben mellé tette a Fideszt vagy OV-t vagy Deutsch Tamást. Sőt, nagyjából úgy próbálta beállítani a Tiszát, mint a sértődött fideszesekből álló párt.
Egy szó, mint száz, nyelitek a propagandát, mint kacsa a nokedlit, bár tudjuk, hogy ez a propaganda az igazság. De legyen itt a bizonyíték is, csak 1 óra:
https://www.youtube.com/watch?v=NFJm2QfnNEw