SpanyolGascoigne írta: Én örülnék a portugálnak, még akkor is, ha a portugál szélső védők mindig túl vannak árazva.
De kulturálisan, stílusban jobban illene ide, mint a francia/angol vonal, amit folyamatosan erőltetünk valamiért. Értelmes játékosnak tűnik, és a portugálokkal jól szoktunk járni.

Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Re: Kommentáld a híreket
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Én örülnék a portugálnak, még akkor is, ha a portugál szélső védők mindig túl vannak árazva.
De kulturálisan, stílusban jobban illene ide, mint a francia/angol vonal, amit folyamatosan erőltetünk valamiért. Értelmes játékosnak tűnik, és a portugálokkal jól szoktunk járni.
https://www.whoscored.com/teams/2783/show/spain-gironaPad'em írta: @diarioas: Girona's poor season has raised doubts about Miguel Gutiérrez. Ancelotti didn't support his return, and the club views him more as a potential transfer asset for the future.
Real Madrid's plan to sign Álvaro Carreras. Avoid paying €60M release clause to Benfica, convince Man United to activate their €18M buy-back clause, then buy him from United for €30M–€35M.
Ilyen lókuki statoldal szerint meg a 2. legjobb volt a csapatban, 1 gól, 4 gólpassz, 3 MOTM.
Annyira retek rossz szezonja nem lehetett, hogy egy Fran szintet ne tudjon lehozni kb ingyen.
Teljesen érthetetlen miért nincs itt már egy éve.
Aztán lehet botrány szezonja volt, nem tudom de akkor kétlem hogy ennyire elől lenne.
Sajnos nem hobbim a Girona meccsek nézése, úgyhogy maradt ez

Miguel Gutiérrez Is A Beast Left-Back!
2025
Ez alapján se néz ki rosszul, ezt a szintet röhögve megugorná
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
@diarioas: Girona's poor season has raised doubts about Miguel Gutiérrez. Ancelotti didn't support his return, and the club views him more as a potential transfer asset for the future.
Real Madrid's plan to sign Álvaro Carreras. Avoid paying €60M release clause to Benfica, convince Man United to activate their €18M buy-back clause, then buy him from United for €30M–€35M.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Ezt most mar addig kell folytatni amig nem jelentenek be komoly reformokat. Pl. kulfoldi jatekvezetok es szakemberek Spanyolorszagba hozatala.Realista24 írta:Nem csináltunk olyat múltkor sem.Nika91127 írta:
Aztán majd megint visszakozunk? Mi értelme most már ennek?
Folytatni kell, és felszínen tartani a tényeket.
Mondjuk nem az a bajuk szerintem, hogy ha akarnanak, akkor nem tudnanak jol meccset vezetni - lathattuk a Copa finaleban - hanem egyszeruen utaljak a Realt mint a szart es artani akarnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem csináltunk olyat múltkor sem.Nika91127 írta:Aztán majd megint visszakozunk? Mi értelme most már ennek?gutihaz14 írta: [Mundo Deportivo] Real Madrid TV releases video focusing on referees Gil Manzano and Hernandez Maeso ahead of this weekend's match against Celta de Vigo
Folytatni kell, és felszínen tartani a tényeket.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Jah, bár tartok tőle, hogy Militao jóval fiatalabban jut el olyan fizikai állapotba ahol most Alaba van és nem lesz nagy különbség bennük.Pad'em írta:Ja hogy Militaoról írt Zoli. Neki 28-ig igen, sorry azt hittem Alaba.Jim írta:
Alabának igen, 2026-ban, de vele már a klub sem számol a hírek szerint, szabadulnánk tőle a nyáron...
Militaonak 2028-is van szerződése, az még 3 év...
Ezt a bírós videós dolgot meg elfelejthetnénk, vagy lehetnénk annyira korrektek h ezeknél a bíróknál azt is beletesszük ha valamikor a mi javunkra hibáztak, mert ez így ebben a formában már nagyon visszás.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Aztán majd megint visszakozunk? Mi értelme most már ennek?gutihaz14 írta: [Mundo Deportivo] Real Madrid TV releases video focusing on referees Gil Manzano and Hernandez Maeso ahead of this weekend's match against Celta de Vigo
[Mundo Deportivo] Real Madrid TV releases video focusing on referees Gil Manzano and Hernandez Maeso ahead of this weekend's match against Celta de Vigo
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
Ja hogy Militaoról írt Zoli. Neki 28-ig igen, sorry azt hittem Alaba.Jim írta:Alabának igen, 2026-ban, de vele már a klub sem számol a hírek szerint, szabadulnánk tőle a nyáron...Pad'em írta: Jövő nyáron jár le a szerződése nem 28-ban.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Alabának igen, 2026-ban, de vele már a klub sem számol a hírek szerint, szabadulnánk tőle a nyáron...Pad'em írta: Jövő nyáron jár le a szerződése nem 28-ban.
- wZoLee7
érdekes, 2 helyen is 28 jún 30-at láttam, átvertek engem akkor, már az internetnek sem lehet hinniPad'em írta:Jövő nyáron jár le a szerződése nem 28-ban.wZoLee7 írta:
Ha nem kezdőként számolunk vele és hoz egy szezon aminek nagy részében nem az orvosi szobában lesz simán befigyelhet egy arab ajánlat. Nyilván top csapattól én sem várok ajánlatot.

- Pad'em
Jövő nyáron jár le a szerződése nem 28-ban.wZoLee7 írta:Ha nem kezdőként számolunk vele és hoz egy szezon aminek nagy részében nem az orvosi szobában lesz simán befigyelhet egy arab ajánlat. Nyilván top csapattól én sem várok ajánlatot.Pad'em írta:
Ki adna ajánlatot egy folyamat sérült játékosért? Teljesen felesleges reménykedni, itt lesz amíg le nem jár a szerződése.
- wZoLee7
Ha nem kezdőként számolunk vele és hoz egy szezon aminek nagy részében nem az orvosi szobában lesz simán befigyelhet egy arab ajánlat. Nyilván top csapattól én sem várok ajánlatot.Pad'em írta:Ki adna ajánlatot egy folyamat sérült játékosért? Teljesen felesleges reménykedni, itt lesz amíg le nem jár a szerződése.wZoLee7 írta:
Az ami Alabaval, teljesen mind1 a kor, itt már sérülés követ sérülést és az első adandó alkalommal ki kell szállnunk belőle. 28 végéig van szerződése, közel 15 millás fizetéssel, ha visszatér és kapunk érte valami ajánlatot azonnal elfogadnám.
- Pad'em
Ki adna ajánlatot egy folyamat sérült játékosért? Teljesen felesleges reménykedni, itt lesz amíg le nem jár a szerződése.wZoLee7 írta:Az ami Alabaval, teljesen mind1 a kor, itt már sérülés követ sérülést és az első adandó alkalommal ki kell szállnunk belőle. 28 végéig van szerződése, közel 15 millás fizetéssel, ha visszatér és kapunk érte valami ajánlatot azonnal elfogadnám.Jim írta:
Rüdigerrel rotálva elférne Tah, kérdés mi lesz Militaoval![]()
- wZoLee7
Az ami Alabaval, teljesen mind1 a kor, itt már sérülés követ sérülést és az első adandó alkalommal ki kell szállnunk belőle. 28 végéig van szerződése, közel 15 millás fizetéssel, ha visszatér és kapunk érte valami ajánlatot azonnal elfogadnám.Jim írta:Rüdigerrel rotálva elférne Tah, kérdés mi lesz Militaovalel magico írta: Tah ha elfogadja a cserepadot, akkor szerintem ingyen simán elfér.
Vallejo off, Alaba-Militao is sérülékeny. Még Tah-n felül is simán felhozhatnánk egy ifistát, vagy hozhatjuk azt a spanyol-holland tehetséget![]()
![]()
Pontosan én is így gondolom.Kerlon írta: Sikerek miatt nem hittek el a problemakat.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Rüdigerrel rotálva elférne Tah, kérdés mi lesz Militaovalel magico írta: Tah ha elfogadja a cserepadot, akkor szerintem ingyen simán elfér.
Vallejo off, Alaba-Militao is sérülékeny. Még Tah-n felül is simán felhozhatnánk egy ifistát, vagy hozhatjuk azt a spanyol-holland tehetséget![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Tah ha elfogadja a cserepadot, akkor szerintem ingyen simán elfér.
Vallejo off, Alaba-Militao is sérülékeny. Még Tah-n felül is simán felhozhatnánk egy ifistát, vagy hozhatjuk azt a spanyol-holland tehetséget
Carreras-t sose láttam focizni, de továbbra is 8 milliós Miguel Gutit preferálnám. Vagy ha mindkettő jön, nekem az is jó
Csak legyen vérfrissítés hátul, és ne csak darabszámra legyünk meg.
Vallejo off, Alaba-Militao is sérülékeny. Még Tah-n felül is simán felhozhatnánk egy ifistát, vagy hozhatjuk azt a spanyol-holland tehetséget

Carreras-t sose láttam focizni, de továbbra is 8 milliós Miguel Gutit preferálnám. Vagy ha mindkettő jön, nekem az is jó

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ebből is látszódik, ami régóta egyértelmű, hogy szakmai problémák duljak belülről kiralysagunk falait.