Arsenalbsn nem?mentamas írta:A MU-nak örülnék, ott legalább megbecsülnék.Ladislao Suarez írta: Pénzzé kell tenni. Jó helye lesz neki a MU-ban vagy az Arsenalban.
ők indulnak a Bl-ben..
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. május 4., vasárnap 15:56
Arsenalbsn nem?mentamas írta:A MU-nak örülnék, ott legalább megbecsülnék.Ladislao Suarez írta: Pénzzé kell tenni. Jó helye lesz neki a MU-ban vagy az Arsenalban.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. május 4., vasárnap 15:44
A MU-nak örülnék, ott legalább megbecsülnék.Ladislao Suarez írta: Pénzzé kell tenni. Jó helye lesz neki a MU-ban vagy az Arsenalban.
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2025. május 4., vasárnap 15:33
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. május 1., csütörtök 16:58
ezt annak tudom be, hogy alapvetoen 9esse akarjak formalni Mbappet, de ha Vini nem lenne a csapatunkban, én biztos vagyok benne, hogy akkor a teknős játszana a balszélen, és hoznánk mellé egy Giroud féle csatárt kb.realmadrid95 írta:Amikor nem volt Vini, es Endrick is jatszott, tehat ergo adott volt Mbappenak, hogy balszelso lehessen, Endrick kozepen, akkor is Mbappe volt a csatar es Endrick kerult ki jobb szelre. Bar Xabi lehet huz valami varatlant.doncsontos írta: hagyjuk mar ezt a bal oldalt, ha annyival jobb lenne mint vini akkor o jatszana ott, de nem igy van. ha meg veletlen vini elmenne mondjuk akkoris hamarabb lenne balszelso mbappe. neki lefott, menjen ahol megadjak neki a fizuemelest
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. május 1., csütörtök 11:03
Azert jatszik ott Vini mert nem lehet megkerdojelezni a helyet. Egesz evben gyenge volt onmagahoz kepest megis mindig kezdett. Rodrygo fejre is allhat, ha Vinicius egeszseges akkor o fog a bal oldalon jatszani. Ancelottinal legalabbis fixen.doncsontos írta: hagyjuk mar ezt a bal oldalt, ha annyival jobb lenne mint vini akkor o jatszana ott, de nem igy van. ha meg veletlen vini elmenne mondjuk akkoris hamarabb lenne balszelso mbappe. neki lefott, menjen ahol megadjak neki a fizuemelest
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 1., csütörtök 10:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. május 1., csütörtök 9:45
Amikor nem volt Vini, es Endrick is jatszott, tehat ergo adott volt Mbappenak, hogy balszelso lehessen, Endrick kozepen, akkor is Mbappe volt a csatar es Endrick kerult ki jobb szelre. Bar Xabi lehet huz valami varatlant.doncsontos írta: hagyjuk mar ezt a bal oldalt, ha annyival jobb lenne mint vini akkor o jatszana ott, de nem igy van. ha meg veletlen vini elmenne mondjuk akkoris hamarabb lenne balszelso mbappe. neki lefott, menjen ahol megadjak neki a fizuemelest
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. május 1., csütörtök 9:30
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. május 1., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 1., csütörtök 8:57
Én is ezt érzem nála. Most inkább ilyen munkás kis vízhordót faragott belőle Ancelotti, de sose vallott szégyent, ha fociznia is kellett. Kapu előtt alapból erős, ha több szabadsága lesz és rendszerben játszhat, akkor sokat léphet előre.Pad'em írta: Baloldalon játszani konstans folyamatosan 20-30-40 meccsen még sose láttuk. Nagyon jó barmikor ott játszik, más játékos, ez folyamatos bizalom mellett ki tudja mit hozna ki belőle, egy Pool/Arsenal/Citybe ha elmegy sztem meg is fogja mutatni.
Már eleve ha nem elégszik meg a sokadhegedüs szereppel itt nálunk hanem elmegy máshova ahol előrébb léphet mutatná, hogy az ambíció is a helyen van. Clutch faktor meg szintén benne van. Fiatal is még de már rutinnal, szerintem van rá sansz, hogy bánni fogjuk ha elmegy. Ha megy akkor 100 millió alatt elzavarnék mindenkit.
Itt nálunk poszton kívül erőlködnie nem sok értelme van az tény.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. május 1., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 30., szerda 23:52
O, akkor Dzsinek igaza van.mentamas írta:Én is őt akartam írni, de Robben előtt távozott, 1 nappalrealmadrid95 írta:
Azert Sneijder eleg jo volt az Interben, triplazott, abban az evben vb ezust, nalam a torna legjobbja volt. Utana is jo volt, amig ki nem derult az a fura verszegenyseg. Brescia ellen, (ha jol emlekszem) el is ajult a felidoben. Utana tobbszor is nyilatkozott, hogy olyan, mintha a teste nem engedne, hogy menjen elore, mintha izomgyengesege lenne.
Mas viszont nekem sem jut eszembe, pedig jo nehany tavozonk volt az elmult 15 evben.![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 30., szerda 23:50
Én is őt akartam írni, de Robben előtt távozott, 1 nappalrealmadrid95 írta:dzsi91 írta:
Már csak azért is mert robben óta mindenki beszopódott aki innen elment.
Azert Sneijder eleg jo volt az Interben, triplazott, abban az evben vb ezust, nalam a torna legjobbja volt. Utana is jo volt, amig ki nem derult az a fura verszegenyseg. Brescia ellen, (ha jol emlekszem) el is ajult a felidoben. Utana tobbszor is nyilatkozott, hogy olyan, mintha a teste nem engedne, hogy menjen elore, mintha izomgyengesege lenne.
Mas viszont nekem sem jut eszembe, pedig jo nehany tavozonk volt az elmult 15 evben.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 30., szerda 23:41
dzsi91 írta:Már csak azért is mert robben óta mindenki beszopódott aki innen elment.Yazid írta: Nagyon technikás, ügyes jatekos
De
Nála erzem azt teljesen ha el fog menni egy masik csapatba soha nem hallunk rola többet, annyira szürke
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 30., szerda 23:14
Már csak azért is mert robben óta mindenki beszopódott aki innen elment.Yazid írta: Nagyon technikás, ügyes jatekos
De
Nála erzem azt teljesen ha el fog menni egy masik csapatba soha nem hallunk rola többet, annyira szürke
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 30., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. április 30., szerda 23:02
2 próbababára a pálya szélén Ronaldo és Rivaldo fényképeivelmentamas írta:Ha már brazilok, kinek adnád a jelenlegi felhozatalban a 9est és a 10est?hehetheoriginal írta: Lehet szavazast kiirni, ha lép, tobbe hirbe se kerul, nemhogy jobba tesz vmi csapatot huzoemberkent![]()
De barcsak mar ott jarnank.
10es brazil mez edesistenem![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 30., szerda 23:00
Ha már brazilok, kinek adnád a jelenlegi felhozatalban a 9est és a 10est?hehetheoriginal írta: Lehet szavazast kiirni, ha lép, tobbe hirbe se kerul, nemhogy jobba tesz vmi csapatot huzoemberkent![]()
De barcsak mar ott jarnank.
10es brazil mez edesistenem![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 30., szerda 22:24
Álom lenneKerlon írta: Cityt is el tudom képzelni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 30., szerda 22:20
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem