Kommentáld a híreket
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Re: Kommentáld a híreket
Ez a Carreras gyerek utánpótlásban játszott, most 55 misiért jönne kvázi vissza. Amugy sztem ez volt az elso idénye felnott nagy csapatban a Benficában. Előtte MU meg kölcsönök, nem sokat játszott tehát. Oke még csak 22 éves, viszont 186cm. Ez utobbi kicsit fura számomra balszélsőnek.Vidi alapján nem rossz amugy.
Miguel szintén zenész....csak olcsobb és tobbet játszott első osztályban, viszont idosebb.
Tah-t én nem nagyon lattam játszani, de sztem egy fiatal védő kellene mostmár a rehabosok mellé.
Lényeg 1 közepső, 1 bal szelső vedőt mindenképp hozni kell. Jobbra jön Trent.
Viszont akit hozni kell nyáron vagy max. kövi nyáron az Paz. Güler és Paz a jövő.
Korte
Trent Asencio Rüdiger Fran
Fede Tucsi Güler
Belli
Mbappe Vini
Vagy
Korte
Militao Rüdiger Asencio
Fede Cama (széleken)
Güler Tucsi
Belli
Mbappe Vini
Miguel szintén zenész....csak olcsobb és tobbet játszott első osztályban, viszont idosebb.
Tah-t én nem nagyon lattam játszani, de sztem egy fiatal védő kellene mostmár a rehabosok mellé.
Lényeg 1 közepső, 1 bal szelső vedőt mindenképp hozni kell. Jobbra jön Trent.
Viszont akit hozni kell nyáron vagy max. kövi nyáron az Paz. Güler és Paz a jövő.
Korte
Trent Asencio Rüdiger Fran
Fede Tucsi Güler
Belli
Mbappe Vini
Vagy
Korte
Militao Rüdiger Asencio
Fede Cama (széleken)
Güler Tucsi
Belli
Mbappe Vini
Toni
Luka
Lucas. 

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
RaúlCF írta:nem erre értettem a szürkeséget. akkor legyen színtelen, szagtalan, sótlan. semmiben sem kiemelkedő szépen belesimul a rendszerbe de se több se kevesebb. se nem igazi védekező se nem igazi osztogató, nincs annyi hosszú labdája. tipik tucatt spanyol aki elvan a labdával de semmi extra. ha az edzőnek pont ő kell akkor mindegy de szerintem 60ért nem egy nagy eresztés mint amit belehypeolnak.ToniKroos írta: Azon a poszton pont az a jó ha észrevétlen vagy, csak akkor látni mennyire hiányzik, mikor nincs. Ezzel nem azt mondom, hogy kell, de attól, hogy valaki szerinted szürke, még nem jelenti, hogy haszontalan. Szerintem a sok primadonna mellé pont olyan kell, aki a melót is beleteszi, nem pedig 3 emberen akarja átvinni.
En is igy gondolom, akkor jojjon Pepelu 25 millioert, aki amugy a jatek tobb elemeben is jobb, mint Zubimendi. Szerintem 60 millio ellenere sem tud bent maradni hosszabb tavon a kezdoben, mig Pepelu remek kiegeszito lehetne evekre. Nem kell meg egy Illarramendi felsules, meg ha nem is ugyan az a szerepkor.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ki mindenkinek?RaúlCF írta: Nem értem ezt a Zubimendi mániát. Annyira átlag szürke az ember. Nem akarom elhinni, hogy mindenkinek ő kell. Ez az új fajta mágnestábla foci, hogy ilyen szürke emberek kellenek.

szerintem Xabi miatt dobták már be a nevét hónapokkal ezelőtt...
de a legtöbb esély arra van, hogy megy az Arsenalba
ha kicsit fehéríteni (is) szeretnénk a csapaton, elférne Zubi és Wirtz is

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
nem erre értettem a szürkeséget. akkor legyen színtelen, szagtalan, sótlan. semmiben sem kiemelkedő szépen belesimul a rendszerbe de se több se kevesebb. se nem igazi védekező se nem igazi osztogató, nincs annyi hosszú labdája. tipik tucatt spanyol aki elvan a labdával de semmi extra. ha az edzőnek pont ő kell akkor mindegy de szerintem 60ért nem egy nagy eresztés mint amit belehypeolnak.ToniKroos írta: Azon a poszton pont az a jó ha észrevétlen vagy, csak akkor látni mennyire hiányzik, mikor nincs. Ezzel nem azt mondom, hogy kell, de attól, hogy valaki szerinted szürke, még nem jelenti, hogy haszontalan. Szerintem a sok primadonna mellé pont olyan kell, aki a melót is beleteszi, nem pedig 3 emberen akarja átvinni.
- realmadrid95
ToniKroos írta:Azon a poszton pont az a jó ha észrevétlen vagy, csak akkor látni mennyire hiányzik, mikor nincs. Ezzel nem azt mondom, hogy kell, de attól, hogy valaki szerinted szürke, még nem jelenti, hogy haszontalan. Szerintem a sok primadonna mellé pont olyan kell, aki a melót is beleteszi, nem pedig 3 emberen akarja átvinni.RaúlCF írta: Wirtznek 2 évig van szerződése. Utolsó nyár ahol nagy lóvét kapnak érte. 100-120 körül reális a dolog.
Nem értem ezt a Zubimendi mániát. Annyira átlag szürke az ember. Nem akarom elhinni, hogy mindenkinek ő kell. Ez az új fajta mágnestábla foci, hogy ilyen szürke emberek kellenek.
Tah sem egy nagy eresztés de mindegy ha az edzőnek ő kell. Úgyis kell védő. A szerződése is lejárt. Külön vicces ha a Barca elől elvisszük az ingyen emberüket.
Pedig o aztan pont, hogy allandoan megiramodik 3 ember kozott is. A ligaban sincs top 5 ben a posztjan egyebkent, ami a szerelest, passzolast, passzpontossagot illeti. Legalabbis 5 forduloval ezelott nem volt, mikor neztem.
Azon a poszton pont az a jó ha észrevétlen vagy, csak akkor látni mennyire hiányzik, mikor nincs. Ezzel nem azt mondom, hogy kell, de attól, hogy valaki szerinted szürke, még nem jelenti, hogy haszontalan. Szerintem a sok primadonna mellé pont olyan kell, aki a melót is beleteszi, nem pedig 3 emberen akarja átvinni.RaúlCF írta: Wirtznek 2 évig van szerződése. Utolsó nyár ahol nagy lóvét kapnak érte. 100-120 körül reális a dolog.
Nem értem ezt a Zubimendi mániát. Annyira átlag szürke az ember. Nem akarom elhinni, hogy mindenkinek ő kell. Ez az új fajta mágnestábla foci, hogy ilyen szürke emberek kellenek.
Tah sem egy nagy eresztés de mindegy ha az edzőnek ő kell. Úgyis kell védő. A szerződése is lejárt. Külön vicces ha a Barca elől elvisszük az ingyen emberüket.
- realmadrid95

mentamas írta:Jaj, csak őt neELSiete írta: BREAKING: Real Madrid have entered the race for free agent CB Jonathan Tah. @diarioasEleget láttam a németeknél a Rüdiger-Tah párost. Egy 90es évekbeli angol csapatban nagyot szólnának, de nem a Real Madridban.
Remélem, hogy csak az újságírók kreativitása az egésznek az alapja.
Egyetlen egy jo szezonja volt, elotte utana is botranyosan gyenge. Olyan suta, valami hihetetlen.
Hát IRL elég félelmetes duó voltak, a Maguire volt még ilyen böhöm nagy baszás mint ezekmentamas írta:Jaj, csak őt neELSiete írta: BREAKING: Real Madrid have entered the race for free agent CB Jonathan Tah. @diarioasEleget láttam a németeknél a Rüdiger-Tah párost. Egy 90es évekbeli angol csapatban nagyot szólnának, de nem a Real Madridban.

Így hogy inkább Asencio mellé keresnék CBt, felejteném Tah-t, de Rüdiger mellé nem lett volna annyira rossz.
Jaj, csak őt neELSiete írta: BREAKING: Real Madrid have entered the race for free agent CB Jonathan Tah. @diarioas

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Áhh mindegy, megoldják..Pad'em írta:
• Barcelona are interested too, but there are concerns over finance and registration issues
[@skysportspaulg]
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Pad'em
Jonathan Tah suitors:ELSiete írta: BREAKING: Real Madrid have entered the race for free agent CB Jonathan Tah. @diarioas
• Actively being considered by Manchester United for the summer
• Real Madrid are strong contenders with Xabi Alonso soon to be appointed there
• Bayern are in the mix
• Barcelona are interested too, but there are concerns over finance and registration issues
[@skysportspaulg]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Real Madrid have entered the race for free agent CB Jonathan Tah. @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Sikerek miatt nem hittek el a problemakat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Úgy érzem hogy kicsit szétcsúszott minden a klubbon belül az elmúlt 1,2 évben.Na de nem baj meg kell újulni és okés lesz minden.Realista24 írta:Persze hogy igaz. Rudi maga mondta hogy közel egy éve fájdalom mellett játszik.p.csabi1 írta:
Ha ez igaz akkor grat. hozzá.![]()
Mehet de nagy pénzért nem ilyen 40 milliókért.
Gondolom olyan mint egy tűparna. Jude ugyanez. Jó lett volna ha ő is kap 6-8 meccset aztán mehetett volna a rehab neki is.
Mondjuk nem csodálom hogy egy kicsit félrementek a dolgok a rengeteg siker után.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Legalabb jo lett a stadion hangszigetelese, es zaporozik a bevetel. Oh wait.Realista24 írta:Persze hogy igaz. Rudi maga mondta hogy közel egy éve fájdalom mellett játszik.p.csabi1 írta:
Ha ez igaz akkor grat. hozzá.![]()
Mehet de nagy pénzért nem ilyen 40 milliókért.
Gondolom olyan mint egy tűparna. Jude ugyanez. Jó lett volna ha ő is kap 6-8 meccset aztán mehetett volna a rehab neki is.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Ha ők kellenek neki és Xabi lesz az edzőnk, akkor hozzuk is őket. Szeretném, hogy az edzőnknek legyen szava a dolgokba. Biztos vagyok benne, hogy Carlo akart kérni játékosokat, de meg lett mondva szerintem neki, hogy nem és ő ezt nagyrészt el is fogadta.Realista24 írta: Wirtz, Tah és Zubi kell Xabinak.
Ez also hangon 150m nagyjabol.
Azokat a játékosokat hozzuk, amiből az edző az általa elképzelt rendszert fel tudja építeni, így lehetünk sikeresek. Lehet, hogy ezek a játékosok nem éppen jól csengő nevek, de bízzuk tényleg rá. A másik oldalon Flicknek is működik egyelőre.
Amúgy a szavazásnál Kloppra nyomtam. Xabi a kedvencem lesz mindig is, de még 1-2 szezont, hagy fejlődjön ott ahol van. Addig nyomjuk egy rutinos edzővel, aki más habitus mint az öreg. Szerintem most ezt kellene a csapatnak, fel kell őket rázni, le kell őket baszni és helyre kell őket gyakran tenni. Ezek a képességek meg Jürgenben meg vannak, és tekintélye is van.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze hogy igaz. Rudi maga mondta hogy közel egy éve fájdalom mellett játszik.p.csabi1 írta:Ha ez igaz akkor grat. hozzá.![]()
Mehet de nagy pénzért nem ilyen 40 milliókért.A hirek szerint Rordygo fizuemelest akar, szoval kezd osszallni az egesz tortenet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha ez igaz akkor grat. hozzá.

Mehet de nagy pénzért nem ilyen 40 milliókért.A hirek szerint Rordygo fizuemelest akar, szoval kezd osszallni az egesz tortenet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Wirtznek 2 évig van szerződése. Utolsó nyár ahol nagy lóvét kapnak érte. 100-120 körül reális a dolog.
150 szerintem csak Wirtz. Hát már 5 éve egy Havertz is 80 millió volt.Realista24 írta: Wirtz, Tah és Zubi kell Xabinak.
Ez also hangon 150m nagyjabol.
Zubimend meg 60 kivásárlási áron.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K