ToniKroos írta:Azon a poszton pont az a jó ha észrevétlen vagy, csak akkor látni mennyire hiányzik, mikor nincs. Ezzel nem azt mondom, hogy kell, de attól, hogy valaki szerinted szürke, még nem jelenti, hogy haszontalan. Szerintem a sok primadonna mellé pont olyan kell, aki a melót is beleteszi, nem pedig 3 emberen akarja átvinni.RaúlCF írta: Wirtznek 2 évig van szerződése. Utolsó nyár ahol nagy lóvét kapnak érte. 100-120 körül reális a dolog.
Nem értem ezt a Zubimendi mániát. Annyira átlag szürke az ember. Nem akarom elhinni, hogy mindenkinek ő kell. Ez az új fajta mágnestábla foci, hogy ilyen szürke emberek kellenek.
Tah sem egy nagy eresztés de mindegy ha az edzőnek ő kell. Úgyis kell védő. A szerződése is lejárt. Külön vicces ha a Barca elől elvisszük az ingyen emberüket.
Pedig o aztan pont, hogy allandoan megiramodik 3 ember kozott is. A ligaban sincs top 5 ben a posztjan egyebkent, ami a szerelest, passzolast, passzpontossagot illeti. Legalabbis 5 forduloval ezelott nem volt, mikor neztem.