Amikor nem volt Vini, es Endrick is jatszott, tehat ergo adott volt Mbappenak, hogy balszelso lehessen, Endrick kozepen, akkor is Mbappe volt a csatar es Endrick kerult ki jobb szelre. Bar Xabi lehet huz valami varatlant.doncsontos írta: hagyjuk mar ezt a bal oldalt, ha annyival jobb lenne mint vini akkor o jatszana ott, de nem igy van. ha meg veletlen vini elmenne mondjuk akkoris hamarabb lenne balszelso mbappe. neki lefott, menjen ahol megadjak neki a fizuemelest

Rodrygo Goes - 11
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Rodrygo Goes - 11
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
hagyjuk mar ezt a bal oldalt, ha annyival jobb lenne mint vini akkor o jatszana ott, de nem igy van. ha meg veletlen vini elmenne mondjuk akkoris hamarabb lenne balszelso mbappe. neki lefott, menjen ahol megadjak neki a fizuemelest
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
elobb tennem ki vinit mint rodryt. sokkal latvanyosabban tud focizni, kicsiben is tudja a focit, baloldalon adnek neki egy teljes szezont
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Én is ezt érzem nála. Most inkább ilyen munkás kis vízhordót faragott belőle Ancelotti, de sose vallott szégyent, ha fociznia is kellett. Kapu előtt alapból erős, ha több szabadsága lesz és rendszerben játszhat, akkor sokat léphet előre.Pad'em írta: Baloldalon játszani konstans folyamatosan 20-30-40 meccsen még sose láttuk. Nagyon jó barmikor ott játszik, más játékos, ez folyamatos bizalom mellett ki tudja mit hozna ki belőle, egy Pool/Arsenal/Citybe ha elmegy sztem meg is fogja mutatni.
Már eleve ha nem elégszik meg a sokadhegedüs szereppel itt nálunk hanem elmegy máshova ahol előrébb léphet mutatná, hogy az ambíció is a helyen van. Clutch faktor meg szintén benne van. Fiatal is még de már rutinnal, szerintem van rá sansz, hogy bánni fogjuk ha elmegy. Ha megy akkor 100 millió alatt elzavarnék mindenkit.
Itt nálunk poszton kívül erőlködnie nem sok értelme van az tény.
Itt meg nem hagyjuk Vini mellett labdabarúgni, részben jogosan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Baloldalon játszani konstans folyamatosan 20-30-40 meccsen még sose láttuk. Nagyon jó barmikor ott játszik, más játékos, ez folyamatos bizalom mellett ki tudja mit hozna ki belőle, egy Pool/Arsenal/Citybe ha elmegy sztem meg is fogja mutatni.
Már eleve ha nem elégszik meg a sokadhegedüs szereppel itt nálunk hanem elmegy máshova ahol előrébb léphet mutatná, hogy az ambíció is a helyen van. Clutch faktor meg szintén benne van. Fiatal is még de már rutinnal, szerintem van rá sansz, hogy bánni fogjuk ha elmegy. Ha megy akkor 100 millió alatt elzavarnék mindenkit.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
O, akkor Dzsinek igaza van.mentamas írta:Én is őt akartam írni, de Robben előtt távozott, 1 nappalrealmadrid95 írta:
Azert Sneijder eleg jo volt az Interben, triplazott, abban az evben vb ezust, nalam a torna legjobbja volt. Utana is jo volt, amig ki nem derult az a fura verszegenyseg. Brescia ellen, (ha jol emlekszem) el is ajult a felidoben. Utana tobbszor is nyilatkozott, hogy olyan, mintha a teste nem engedne, hogy menjen elore, mintha izomgyengesege lenne.
Mas viszont nekem sem jut eszembe, pedig jo nehany tavozonk volt az elmult 15 evben.![]()

Én is őt akartam írni, de Robben előtt távozott, 1 nappalrealmadrid95 írta:dzsi91 írta:
Már csak azért is mert robben óta mindenki beszopódott aki innen elment.
Azert Sneijder eleg jo volt az Interben, triplazott, abban az evben vb ezust, nalam a torna legjobbja volt. Utana is jo volt, amig ki nem derult az a fura verszegenyseg. Brescia ellen, (ha jol emlekszem) el is ajult a felidoben. Utana tobbszor is nyilatkozott, hogy olyan, mintha a teste nem engedne, hogy menjen elore, mintha izomgyengesege lenne.
Mas viszont nekem sem jut eszembe, pedig jo nehany tavozonk volt az elmult 15 evben.

- realmadrid95
dzsi91 írta:Már csak azért is mert robben óta mindenki beszopódott aki innen elment.Yazid írta: Nagyon technikás, ügyes jatekos
De
Nála erzem azt teljesen ha el fog menni egy masik csapatba soha nem hallunk rola többet, annyira szürke
Mas viszont nekem sem jut eszembe, pedig jo nehany tavozonk volt az elmult 15 evben.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Már csak azért is mert robben óta mindenki beszopódott aki innen elment.Yazid írta: Nagyon technikás, ügyes jatekos
De
Nála erzem azt teljesen ha el fog menni egy masik csapatba soha nem hallunk rola többet, annyira szürke
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nagyon technikás, ügyes jatekos
De
De
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
2 próbababára a pálya szélén Ronaldo és Rivaldo fényképeivelmentamas írta:Ha már brazilok, kinek adnád a jelenlegi felhozatalban a 9est és a 10est?hehetheoriginal írta: Lehet szavazast kiirni, ha lép, tobbe hirbe se kerul, nemhogy jobba tesz vmi csapatot huzoemberkent![]()
De barcsak mar ott jarnank.
10es brazil mez edesistenem![]()
![]()
![]()

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ha már brazilok, kinek adnád a jelenlegi felhozatalban a 9est és a 10est?hehetheoriginal írta: Lehet szavazast kiirni, ha lép, tobbe hirbe se kerul, nemhogy jobba tesz vmi csapatot huzoemberkent![]()
De barcsak mar ott jarnank.
10es brazil mez edesistenem![]()
![]()
![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Cityt is el tudom képzelni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Hát most hogy elmegy Carlo, valószínűleg erről is fujhat a szél, hogy normalis edzőnel nem garantált a kezdő tagsaga ezzel a semmivel.hehetheoriginal írta: Plane hogy akarmilyen szar volt, mindig allandoan ujra es ujra megkapta a lehetoseget evek ota, nem egy nala jobb es jobb formaban levo játékos kárára...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Plane hogy akarmilyen szar volt, mindig allandoan ujra es ujra megkapta a lehetoseget evek ota, nem egy nala jobb es jobb formaban levo játékos kárára...
thereisonly1ronaldo
-
Meg ugye ezek a hírek is, miszerint nem találja a helyét a csapatban és Mbappe, Beli és Vini mellett elvesztette a korábbi statuszat.... Senki nem fogott rá fegyvert, hogy ne rúgja be úgy az ajtót, mint tavaly Bellingham, vagy hogy olyan mérvadó legyen, mint az idei Mbappé. De igen, akár Vinit is mondhatom, neki is volt egy aranylabdás éve, ehhez a szinthez sem volt még sok köze Rodrygonak. Kevés.
- nzooli93
Arsenal pepere is adott 80 korul ,nem?
Ozilt is benyeltek,hogy a vilag legjobb labda nélküli irányítója. Mondjuk elso eveben ott se volt rossz
Ozilt is benyeltek,hogy a vilag legjobb labda nélküli irányítója. Mondjuk elso eveben ott se volt rossz
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tipp és pletyka:
Liverpool vagy Arsenal min 80 millióért
Liverpool vagy Arsenal min 80 millióért

-
Én is igy gondolom. Nem rossz focista, de nagyon kevés gólt lő és a szezon nagy részében tényleg nem észrevehető, immáron évek óta. Neki itt pont hogy volt egy támogató közeg, edzőtől a játékosokon át mindenki szeretette, kapta a bizalmat, de kevesebbet adott vissza. Más csapatnál még ez sem lesz neki.BlancoMark írta: Rodrygo fiunak hatalmas nagy reality check lesz amikor rajon a valos ertekere es arra, hogy milyen az amikor valaki eligazol a Realbol (a csucsrol).![]()
Amúgy én is Vinit adnám el inkább, de érte sem fájna a szívem.