Liverpool vagy Arsenal min 80 millióért

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 30., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 30., szerda 22:06
Én is igy gondolom. Nem rossz focista, de nagyon kevés gólt lő és a szezon nagy részében tényleg nem észrevehető, immáron évek óta. Neki itt pont hogy volt egy támogató közeg, edzőtől a játékosokon át mindenki szeretette, kapta a bizalmat, de kevesebbet adott vissza. Más csapatnál még ez sem lesz neki.BlancoMark írta: Rodrygo fiunak hatalmas nagy reality check lesz amikor rajon a valos ertekere es arra, hogy milyen az amikor valaki eligazol a Realbol (a csucsrol).![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 30., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. április 30., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 30., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 30., szerda 21:55
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. április 30., szerda 21:44
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 30., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 30., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 30., szerda 21:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 30., szerda 21:23
Elég nagy luxus, hogy valakit max 3-4 jó meccs per évre alkalmazunk.Pad'em írta: BREAKING: Rodrygo currently plans to LEAVE Real Madrid THIS summer. The only way to change his mind is if Xabi Alonso specifically asks him to stay.
Multiple top European clubs want Rodrygo, as well as Saudi Arabia. His current plan is to LEAVE Real Madrid. The destination is still unknown. @RadioMARCA
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 30., szerda 20:37
Aztan beakad neki egy balondor.Remy írta:Rafinnyát padra nem hozta volna 2 éve senki, de talán még tavaly se, nem hogy kezdőbe.hehetheoriginal írta: hogy rakna mar le, mikor se képességekben, se adottsagokban sincs azon a szinten, mint a masik ketto.Hagyjad már.
HozzászólásSzerző: mexes » 2025. április 30., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 30., szerda 19:53
Rafinnyát padra nem hozta volna 2 éve senki, de talán még tavaly se, nem hogy kezdőbe.hehetheoriginal írta:hogy rakna mar le, mikor se képességekben, se adottsagokban sincs azon a szinten, mint a masik ketto.Ilyen alapon Rodrygo is bármikor lerakhat majd egy olyan szezont, mint ezek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 30., szerda 19:43
szevasz.Pad'em írta: BREAKING: Rodrygo currently plans to LEAVE Real Madrid THIS summer. The only way to change his mind is if Xabi Alonso specifically asks him to stay.
Multiple top European clubs want Rodrygo, as well as Saudi Arabia. His current plan is to LEAVE Real Madrid. The destination is still unknown. @RadioMARCA
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 30., szerda 19:42
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 30., szerda 19:38
Barmikor lerakhathehetheoriginal írta:hogy rakna mar le, mikor se képességekben, se adottsagokban sincs azon a szinten, mint a masik ketto.Ilyen alapon Rodrygo is bármikor lerakhat majd egy olyan szezont, mint ezek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 30., szerda 19:32
hogy rakna mar le, mikor se képességekben, se adottsagokban sincs azon a szinten, mint a masik ketto.Ilyen alapon Rodrygo is bármikor lerakhat majd egy olyan szezont, mint ezek
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 30., szerda 19:15
Nyilvánvalóan az idei Dembelé beférne hozzánk, ahogy az idei Rafinyna is. Meg lehetne sorolni...Viszont mindkettőt láttuk korábban, és ha olyan teljesítményt raktak volna itt le Real mezben, akkor vasvillával lettek volna elkergetve. Ilyen alapon Rodrygo is bármikor lerakhat majd egy olyan szezont, mint ezek... csak ideje lenne már értelmes támadófocit játszanunk, ahol a támadóink élhetnek... pont ezért nem cserélném le még 1 évig egyik támadónkat se, mert ha jön Xabi, teljesen más focink lesz valszeg.Realista24 írta:Dembele elemzését szépen megoldottadRemy írta:
Tegnap megneztem. Tovabbra se tudom.ember kb Aranylabdás formában van így inkább nem arról írsz hanem a korábbi évéről.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 30., szerda 19:00
Dembele elemzését szépen megoldottadRemy írta:Tegnap megneztem. Tovabbra se tudom.kodo írta:
Ezt még meg is értem. Ahhoz hogy tudd, meg kellett volna nézni legalább egy meccset.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem