Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Az hogy elveszed az opciot pl luka elol, hogy hayesnek bedobalja ziccerbe a labdakat, az mi ha nem ultimate edzoi fail?
Meg kleber sztem meg palyara se lepett a lalban a csere ota, most meg kapja a perceket? A padon meg mindenki pislog - mar az elozo meccs ota -, hogy ez most mi? Moral zero, kimondatlanul jelzi nekik, hogy szarok vagytok, ez aztan segit. A jol triplazo knecht percet se kapott, helyette a tegla- es to-gyár reaves van nyomatva, barmennyi tamadast elbasz, batmennyire sulytalan vedekezesben.
Ki hozott volna ki jobbat?
Barmilyen edzo.
Varom a komunikado oficialt, hogy lebum elengedi vegre a sportagat, mindenkinek jot tenne.
Meg kleber sztem meg palyara se lepett a lalban a csere ota, most meg kapja a perceket? A padon meg mindenki pislog - mar az elozo meccs ota -, hogy ez most mi? Moral zero, kimondatlanul jelzi nekik, hogy szarok vagytok, ez aztan segit. A jol triplazo knecht percet se kapott, helyette a tegla- es to-gyár reaves van nyomatva, barmennyi tamadast elbasz, batmennyire sulytalan vedekezesben.
Ki hozott volna ki jobbat?
Barmilyen edzo.
Varom a komunikado oficialt, hogy lebum elengedi vegre a sportagat, mindenkinek jot tenne.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem tudom, ebből az egydimenziós keretből ki hozott volna ki jobbat? Small ball adottság, nem edzői döntés, nincs center
Reddick igenis jó edző, nagyon sok jele van / volt.
Rossz koncepcionálisan a kerete a Lakersnek, csak ez az alapszakasz hajrá, meg a könnyű sorsolás elhitette velünk, hogy mehetnek valamire. Mindenki jobb ennél egyénileg itt (AR, James, Luka), de hárman egyszerre sokan vannak.

Rossz koncepcionálisan a kerete a Lakersnek, csak ez az alapszakasz hajrá, meg a könnyű sorsolás elhitette velünk, hogy mehetnek valamire. Mindenki jobb ennél egyénileg itt (AR, James, Luka), de hárman egyszerre sokan vannak.
- hehetheoriginal
Kerdezd a g liga edzot meg csapatot a masik oldalonTjacks írta: U.i: 7/47 triplából kb alltime low a timberwolvestól, hogy a csába sikerült ezt a meccset elbukni......

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
U.i: 7/47 triplából kb alltime low a timberwolvestól, hogy a csába sikerült ezt a meccset elbukni......
-
Minnesota egy fokkal jobb matchup a warriorsnak, már ha továbbmennek.
Az a 38 büntető Houstonnál sokatmondó a sporik hozzáállásáról
Az a 38 büntető Houstonnál sokatmondó a sporik hozzáállásáról

- hehetheoriginal
Plusz mrgint az edzon megy el, aki egy goberbol csinal hof jatekost, mert ragaszkodik ehhez az ocska smallballhoz
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem azon múlik. Támadásban sincs sok elképzelés, dobálják emberről a hármast és annyi.nmate írta: Szerintem nem ez a gond, hogy egyénileg nem lenne elég. normális magas nincs a Lakersben, AR - Doncic pedig védekezésben vékony együtt.
+ Doncic fizikailag 0, hulla fáradt az ember csak nem tudom mitől..25 éves bakker. Mintha beteg lenne..
Amióta nézem egyik csapat sem tudott bedobni két szabaddobást egymás után, az mi?
Na most a másik teljesen üresen rádobja a hármast, gyűrűt sem talál, wtf?
- hehetheoriginal
Kiszedik az oldalvonalnal a kezebol.
Tegla
Indokolatlan tul hamar elhajitott tegla
Labdavezetesnel rapattintja a labara
Tegla
Ez mind par perc alatt a 2. negyedben.
Most jon a 4. negyed, van 9 pontja.
Tegla
Indokolatlan tul hamar elhajitott tegla
Labdavezetesnel rapattintja a labara
Tegla
Ez mind par perc alatt a 2. negyedben.
Most jon a 4. negyed, van 9 pontja.
thereisonly1ronaldo
- nmate
Szerintem nem ez a gond, hogy egyénileg nem lenne elég. normális magas nincs a Lakersben, AR - Doncic pedig védekezésben vékony együtt.
- hehetheoriginal
Nem akarom elkiabalni, de po kosarlabdaban reaves haverotok nem nba szint. Kabare az ember
De az egesz lal szet van esve, tul nagy falat ez nekik
De az egesz lal szet van esve, tul nagy falat ez nekik
thereisonly1ronaldo
- nmate
Riverset meddig próbálják csapatok alkalmazni még? Ha tankolnék, se kéne.hehetheoriginal írta: bucks milyen szepen elbaszta, zsenialis..
Knicks is zseniális, Brunson boka már csapágyas, többi meg azt sem tudja milyen rendezvényen van. KAT csere egyértelmű visszaesést eredményezett, még ha alapszakasz számokon nem is ez látszik.
- hehetheoriginal
Gyerek szegyenkezett is egy sort a sajtotajinTjacks írta: Látom Hali apja kiélte magát Giannis-on, fúj de kellemetlen az ember, én szégyelném magam apám helyett, mindezt egy első körös továbbjutásnál![]()

Janos meg elkuldte a faszba, ahogy kell.
thereisonly1ronaldo
-
Látom Hali apja kiélte magát Giannis-on, fúj de kellemetlen az ember, én szégyelném magam apám helyett, mindezt egy első körös továbbjutásnál

- hehetheoriginal
-
Bocsánat a dupláért: Nekem nincs bajom a kemény nba-el, a gond a következetlenségből fakad. Tessék minden meccsen így fújni.
-
Kumminga továbbra is rohadt hullámzó, egyébként meg a Butler trade egyik legnagyobb áldozata ( szerintem ).hehetheoriginal írta: stevie kerr azert ott is hasonlit erre az itteni edzore, kumingat ugy szetbassza fejben, a palyafutasat, hogy orom nezni. mindez sztem azert, mert nem akarnak neki a kepessegeihez jaro ertelmes penzt fizetni.... szarrago egy csapat, az biztos, varom, hogy kiessenek a gecibe ok is.
- hehetheoriginal
mondjuk mikor green raesett /utanaugrott a labdanak es azt mondtak a birok,hogy erovel nyomta/rugta le a sarkaval a parkettaba a rocketsjatekos fejet, az is tomeny faszsag, hat konyorgom hova tegye a labait? semmi szandekos, eroszakos mozdulat nem volt benne, meg direkt figyelt ra, hogy visszahuzza a labait. de ezek a vilagrendorseg birok geci, sosem fogok megbekelni veluk, ugyanaz az aberralt minden jozan eszt nelkulozo szar megy naluk is, mint a mashol.
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
igy kellene mindig, ezert konyorog a vilag, 90es, 2000es fizikalis normalis kosarlabda.Na de amit idén a PO-ban láttam az valami más.
igy kb az alapszakasz egy komolytalan turistaszezon, a kosarlabda ilyenkor kezdodik, kifejezetten meg vagyok lepodve, nem gondoltam volna, hogy silvernek lesz ennyi vere.
csak mai szemmel szokatlan latvany ez.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kicsit erős szemléletváltás azok után, hogy az alapszakaszban ránéznek valakire az már fault. Ezt valamilyen szinten megértem, 82 meccset tolnak le, ha nem muszáj nem kell összetörni egymást.
Na de amit idén a PO-ban láttam az valami más. Pistons-Knicks meccseken végig darálják egymást, alig fújnak valamit. Aztán a Pistons buzzernél az egyértelmű faultot nem fújják be, nem nézik vissza, majd a meccs után elismerik hogy hibáztak. ???
Anthony Edwards és a Wolves úgy répázzák LeBront, 2 kézzel fogják meg rángatják, semmi.
Curryt is láttam a videókat, hogy egy támadás alatt 4-5x leütközik, fellökik, semmi fújás.
Kicsit mintha már túlzásba estek volna a bírók..
Na de amit idén a PO-ban láttam az valami más. Pistons-Knicks meccseken végig darálják egymást, alig fújnak valamit. Aztán a Pistons buzzernél az egyértelmű faultot nem fújják be, nem nézik vissza, majd a meccs után elismerik hogy hibáztak. ???
Anthony Edwards és a Wolves úgy répázzák LeBront, 2 kézzel fogják meg rángatják, semmi.
Curryt is láttam a videókat, hogy egy támadás alatt 4-5x leütközik, fellökik, semmi fújás.
Kicsit mintha már túlzásba estek volna a bírók..
- hehetheoriginal
stevie kerr azert ott is hasonlit erre az itteni edzore, kumingat ugy szetbassza fejben, a palyafutasat, hogy orom nezni. mindez sztem azert, mert nem akarnak neki a kepessegeihez jaro ertelmes penzt fizetni.... szarrago egy csapat, az biztos, varom, hogy kiessenek a gecibe ok is.
thereisonly1ronaldo