Luka Modrić
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Én azt tudom mondani, hogy Kroosnak kellett volna még egy szezon itt és Modricot kellett volna tavaly elengedni. Persze Toni ezt nem akarta, de ezzel az eshetőséggel jobban jártunk volna ebben a szezonban.
Amikor a német kijelentette, hogy távozik, akkor én se akartam volna Modricot elengedni, mert úgy gondoltam, hogy kellene az ész a kp-ra és van benne még minőség, de a kor rajta is fogott és így már egy új középpályást kíván a helyzet. Klasszis még mindig, de meg kell újulnunk.
Jó lenne ha Ceballost fel tudnánk építeni rendesen (a sérülékenység leküzdésére gondolok) és tudnánk Luka helyett valaki mást hozni, akivel felváltva játszhatna Ceba.
Amikor a német kijelentette, hogy távozik, akkor én se akartam volna Modricot elengedni, mert úgy gondoltam, hogy kellene az ész a kp-ra és van benne még minőség, de a kor rajta is fogott és így már egy új középpályást kíván a helyzet. Klasszis még mindig, de meg kell újulnunk.
Jó lenne ha Ceballost fel tudnánk építeni rendesen (a sérülékenység leküzdésére gondolok) és tudnánk Luka helyett valaki mást hozni, akivel felváltva játszhatna Ceba.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Már tavaly mennie kellett volna a másik jómadárnak meg maradni
egyszerűen respectből kapni fog perceket ha marad ami a csapat szempontjából már nem jó. Alltime top2 középpályás. Gracias

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Részemről eljonne az ideje a búcsúnak sajnos. Nem tud mit adni es nem is varnam el tőle. Azt sem szeretnem, ha mas elől venné el a helyet, de leginkább nem szeretném látni, hogy elkezdi a balvanyat döntögetni, vagy komikummá válni.
Nekem egyetlen "funkciója" a kabala figura lehetne, más már nem.
Nekem egyetlen "funkciója" a kabala figura lehetne, más már nem.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ahhoz, hogy nekünk bármit tudjon adni illene a válogatottságot elengedni, 40 évesen pont itt az ideje eldönteni, hogy kinek akar még segíteni. A kettő együtt nem megy már.dortev írta: Kevesebb fizura nyomtam. Tuti szeretne még részt venni a következő vb-n, annyit meg szerintem adott a csapatnak és tud is adni, hogy addig itt játszhasson, aztán utána úgyis visszavonul.
Egy rossz szavunk nem lehet Modricra, nem az ő hibája ha az edzőnk rosszul vagy más helyett használja.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Szerintem csodát senki sem vár tőle, de meg lehet a funkciója a csapatban.cart írta: Már az előző szezon végén elengedtem volna, komolytalan hogy ilyen 40 éves embertol várjuk a csodát a KP-n
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Már az előző szezon végén elengedtem volna, komolytalan hogy ilyen 40 éves embertol várjuk a csodát a KP-n
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Kevesebb fizura nyomtam. Tuti szeretne még részt venni a következő vb-n, annyit meg szerintem adott a csapatnak és tud is adni, hogy addig itt játszhasson, aztán utána úgyis visszavonul.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
kevés fizetéssel 2 hetente 20 perces nyugtató, lecsorgató cserének, öltözőbe jelenlétnek pont jó 1 évre. se nem kezdő se nem első csere de még mindig tud mit adni és ha megfelelő percet kell játszania bőven jó.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Tavaly elkuldtem volna, de iden tavasszal mintha jobban jatszana, mint az elmult 2 szezonban barmikor. Maradjon, hatha Paznak is tud mutatni 1-2 dolgot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Go.kodo írta: A tavalyi szavazást megnézném újra, milyen arány lenne most. R24, segítesz?
BL cim utan bucsuznia kellett volna, kez a kezben Kroos-szal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A tavalyi szavazást megnézném újra, milyen arány lenne most. R24, segítesz?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Érezte Modric is, mondjuk Brahim is méltóztathatott volna megmozdulni a labda irányába.gutihaz14 írta:igy nem lehet kozepre passzolni 20 meterre a kaputol. amatorok csinalnak ilyet. lehet hogy brahim sem erezte de ez modric bakijaRealRaúl77 írta:
40 évesen lopta el a labdát 20 évesektől, de Brahim állva nézi a labdát. Nehogy már Modricot szidjuk...
Sok egyéni hibát követtünk el ma sajnos és önzők is voltunk.
Eleve hátra sem kellett volna szorulni hülyén végigvitt testcselek miatt.
- RealRaúl77
Egyik legjobbunk volt beszállása után Valverde és Tchou mellett.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Ő is rosszul adta, Brahim sem várta megfelelően. De az egészet meg lehetett volna előzni azzal, ha nem rizikózik ekkora rutinnal...
igy nem lehet kozepre passzolni 20 meterre a kaputol. amatorok csinalnak ilyet. lehet hogy brahim sem erezte de ez modric bakijaRealRaúl77 írta:40 évesen lopta el a labdát 20 évesektől, de Brahim állva nézi a labdát. Nehogy már Modricot szidjuk...ziro4vr írta: 40 évesen egy Real Madridban ne már.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem igaz, hogy ennyi rutinnal, onnan nem lehetett előre vágni a labdát, a frissen beállt csatárunk lehet tudott volna kezdeni vele valamit, ha pedig nem, akkor úgyis lesen volt csak végig, és nincs belőle gól...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hagyjad, ziro is csak szotyizik a pályán amikor néha napján elhívjákRealRaúl77 írta:40 évesen lopta el a labdát 20 évesektől, de Brahim állva nézi a labdát. Nehogy már Modricot szidjuk...ziro4vr írta: 40 évesen egy Real Madridban ne már.

- RealRaúl77
40 évesen lopta el a labdát 20 évesektől, de Brahim állva nézi a labdát. Nehogy már Modricot szidjuk...ziro4vr írta: 40 évesen egy Real Madridban ne már.