HozzászólásSzerző: Remy » 2025. május 4., vasárnap 13:13
A KÖNYVELŐ: Egyszerűen elképesztő, hogy én eddig ezt nem láttam. Na, nem azért, mert valami korszakos remekmű lenne, viszont nagyon egyben van. Újranézhetőségi faktora is megvan, Géza tök jó a szerepben, a sztori kurvajó.
Fuhh, ezt most nagyon éltem.
HALÁLSZINT FELETT: Sokadik Hang nélkül ripoff-szerűség. Annyi, hogy itt az idegen lények egy bizonyos tengerszint feletti magasság alatt támadnak, amennyiben levegőt veszel.
Érdekes alapötlet, de rém unalmas kivitelezés. Mintha egy sorozat random epizódja lenne, 90 percben.
DEATH OF A UNICORN: Kicsinyes gazdagok, ötletes, de abszolút WTF alapsztori, egész korrekt casting, de gyenge végeredmény. Se nem kellően abszurd, humoros, félelmetes vagy morbid. Igazából nem is lehet nagyon ráhúzni, hogy milyen zsáner akar ez lenni. Mindenből van benne egy kevés, ami pont arra volt elég, hogy jó sótlan legyen.
ui: Lassan azért várnék valami Wednesday-szerű robbanást Jennától, mozifilmben is. Csinálgatja a filmeket, de az átütő siker, ahol róla szólnak a dolgok, maradandó is lesz, valahogy még nem jött össze. Ott a Sikoly, ott az X, ott a Beetlejuice, de egyik sem kimondottan Jenna Ortega-film.
NOVOCAINE: Jack Quaid a szegényember Andrew Garfieldja? Óriásit megy amúgy a tag mostanában, de nem bánom.
Kreatív, jópofa film, egy hétköznapi hős sztorival megfűszerezve, ami néhol kellően brutális is... Az a tipikus egynek tök jó szórakozás.
RED NOTICE: Továbbra sem rossz ez a film, sőt... Netflix szinten egész korrekt. Csak az a része basz fel még mindig, hogy ebben is sokkal több lehetett volna... egy picivel kevesebb Reynolds ökörködés, jóval több kaland/kincskeresős vibe, és akkor egy tényleg erős, poénos, kalandfilmet kaptunk volna.
Ha legalább olyan szintet hozott volna, mint a Dzsungeltúra, valószínűleg imádnám... Rock, Reynolds és Gadot. Hát, hogyne imádnám...
BORDERLINE: Na, ez kellemes csalódás volt. Nem egy extra film, de ez a fekete komédiával átitatott home invasion thriller vonal, Samara WTF arcaival megfűszerezve,feldobta az összképet.
Bírom, ahogy Samara elő tudja adni ezt a mi a fasz történik épp körülöttem érzést.
Ray Nicholson pedig... szerintem van jövője. Egyszerre látom benne az apja vonásait, és a fiatalabb DiCapriót.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots