Ennek amúgy most mi értelme?Pad'em írta: Mi a fasz off a Carlo × brazil móka![]()
BREAKING: Carlo Ancelotti to Brazil is on the verge of COLLAPSING. Real Madrid do NOT want Carlo Ancelotti to leave before FIFA Club World Cup. @relevo
CONFIRMED: There are problems between Carlo Ancelotti and Brazil NT. He was supposed to sign the Brazil contract today but it did NOT happen. @miguelitocope
The problem is that Real Madrid do NOT want to let Carlo Ancelotti leave until the CWC ends. Brazil want him in early June no matter what. STALEMATE. @La_SER
Carlo Ancelotti had an official meeting with Brazil WITHOUT the green light from Real Madrid. The club is very unhappy and are now FREEZING EVERYTHING. @relevo
BREAKING: Carlo Ancelotti has REJECTED Brazil. He’s now studying an offer from SAUDI. @marca
Éreztem én hogy még van valami ebben a napban. Remy ma lottózott vagy ilyesmi![]()
Mármint ha Carlo is menni akarna. Azt tudom elképzelni, hogy Ancelotti még be akarna húzni egy CWC-t azt megérteném.
De nekünk nem mindegy? Ez már nem egy egészséges kapcsolat, menjen amikor menni akar, mi meg köszönjük meg mindent.