Pad'em írta:Pont ezért biztos, hogy kamu is.kodo írta: Salibaval kapcsolatos híreket csak azért fogadom kétkedéssel, mert alsóhangon egy 100 milliós mutatványnak tűnik.
Ha akarnánk védőt most nyáron akkor hoznánk Huijsent, őt lazán el tudnánk hozni, persze a 60 milliós ára nem kevés, mi meg nem dobálózunk annyival.
Írták tegnap, hogy megnézzük előbb nyáron Joan Martinez hogy milyen az ACL-je után. Xabi ha 3 védőzne akkor ott Tchou simán lehet az egyik fixen, talán Mendyből is kihozható úgy valami, Carvajal is beljebb mehet. Továbbra is simán el tudom képzelni, hogy nem igazolunk CB-t most.
Hiba lenne nem igazolni a védelembe.
Ahogy írtátok páran, 60-ért semmiképp, 100-ért már mehetne Rodrygo, erre ülök fel én is. Ha marad, akkor sem jobb oldalra tartanám meg, hanem 12. embernek, illetve Vini tehermentesítésének. Vagy, ha idióta, és két-három meccsre le kell tenni a padra.Anthony írta: Mindenkivel hírbe leszünk hozva, ez nyilvánvaló, ahogy az is, hogy a végén lesz max. 2 igazolásunk (az ilyen Nico Pazt hazahozzunk dolgokat nem számolom).
Ha nem megy ki nagy fizetés a védelemből, akkor kb. nem lesz középhátvéd igazolás sem...
Ha eladjuk Rodrygot, akkor 1. megint ki fog játszani a jobb oldalon? 2. ha Vini jövőre is szar lesz és eladjuk akkor ki fog játszani a bal oldalon? (lehet Mpabbé és akkor jön egy csatár).
Megnéztem volna Rodrygot egy évig a bal oldalon, de sajnos ő sem valami stabil, vannak megvillanásai, jó meccsei, aztán eltűnik 1 hónapra..
Sajnos Vini nem fog elmenni és nem látom hogyan nem fogunk továbbra is tömörülni a bal oldalon? Ezt mindjárt csak egy éve kérdezgetem.
De őszintén, ezeket nem látom reálisnak. De érdekes eljátszani a gondolattal, hogy a 60. percben egy friss Rodrygo, Brahim párost uszítasz a fáradt ellenfélre. Az első 60 percben pedig Vini tényleg pöröghet százon, nem kell sétálnia, hogy pihenjen, mert hozhatod Rodrygot helyette bármikor, vagy egy sima bajnokin pihentetheted is.