The player knows it, Real Madrid know it and Arsenal know it.
He is the chosen one. @RadioMARCA
Csak szerintem túlsztarolt a francia?
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 29., kedd 9:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 29., kedd 9:28
Orulok neki. James Milner is valszeg koroket ver ra 40 evesen is. Rafi Iden 29 lesz. Elso komoly szezonja. Minden korrabbinal koze nem volt Rodrygo szintjehez. Eddig a fejere kenhette a nagy fizikai elonyet.hehetheoriginal írta: rafinnya fizikumban koroket ver tibire.
HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 29., kedd 9:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 9:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 29., kedd 9:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 9:17
milyen jatekrendszerben?Amig nem probaltuk ki oket egy totalisan mas jatekrendszerben, addig egyiket sem szabad eladni. Rettento hulladek a piac, alapvetoen jo jatekosok. Nincs ertelme 100+ert idehozni egy kozepszer balfaszt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 29., kedd 9:14
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 29., kedd 9:11
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 29., kedd 8:56
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. április 29., kedd 8:46
Amennyit költünk újabban, nem a nyarunkat, hanem a következő 5 évünket is fedezné!Galacticos írta:Sokkal inkabb vinciust kene eladni, nem hogy hosszabbitani vele.Realista24 írta: Közben azt írják, hogy Rodrygo lehet az áldozat, hogy legyen lovetta.
Problemasabb viselkedes, egy poszton bevetheto es nagyobb penzert ertekesitheto. Az egesz nyarunkat fedezne az o eladasa..
Huijsenrol nincs semmi hogy mégis megyunk érte?![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 29., kedd 7:55
Aruld mar el nekem a hozzaszolasom melyik reszebol erezted a gyuloletet, meg mivel rugtam bele? Nulla bantas nelkuk, irtam egy zrikat, amit viccnek szantam. Nem ertem ezt a nagy erzekenyseget, meg hopiheskedest.dortev írta:Komoly, hogy milyen gyűlölet van benned egy klublegendánk felé. Ajtón kifelé menet még azért belerúgsz párat, megtalálod a módját. Biztos, ami biztos.MarioCirolo írta: Nagy pofraeses lesz, amikor rajon, hogy Lucas Vazquezt nem fogja tudni honosittatni, mert mar jatszott felnott szinten a spanyol valogatottban tet meccsen. Pedig mar tuti felterkepeztek Davidevel az egesz csaladfajat, hogy talaljanak valami tavoli brazil rokont.![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 29., kedd 7:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 29., kedd 7:16
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. április 29., kedd 6:53
Ja, értem én a koncepciót - Rodrygo lesz az aktuális Di María - csak nem tetszik. Mondjuk DM pont jól sült el, de neki is bőven lett volna helye a keretben, rotálva. Ettől még tartom, hogy érthetetlen, hogy ennyi sikerrel a hátunk mögött eladásra kényszerülünk, amikor kiskapuék meg nem létező média fiszfaszok eladásával megoldanak minden könyvelési galibát, de sajna ez van.kiserik írta:Hakimit is eladtuk, pedig nem akartuk. Eladásból csak akkor van nagy bevétele a klubnak, ha értelmes játékost adunk el, illetve akire van érdeklődés. Ha megnézzük a 19/20-as évtől számolva (kb azok mennek ki lassan. ugye a játékosok árát nem egy összegben, hanem évek alatt kell kifizetni) kb 220-230 millió euró mínuszban vagyunk az átigazolások terén.bluebike írta:
Nagyon blfsz lépés lenne eladni. Nem kell mindenáron kezdőnek lennie, de a keretben helye van, van benne kakaó bőven, pláne bal oldalon. Ha meg csak azért adnák el, mert kell a della, az röhej lenne. Egy Real Madrid rászorul, hogy eladjon egy olyan játékost, akit amúgy nem akar? Ne már! De ha mégis, akkor inkább adjunk el ilyen fiktív szrokat, mint a kiskapu fc, aztán minden megoldódik.![]()
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. április 29., kedd 2:44
Komoly, hogy milyen gyűlölet van benned egy klublegendánk felé. Ajtón kifelé menet még azért belerúgsz párat, megtalálod a módját. Biztos, ami biztos.MarioCirolo írta: Nagy pofraeses lesz, amikor rajon, hogy Lucas Vazquezt nem fogja tudni honosittatni, mert mar jatszott felnott szinten a spanyol valogatottban tet meccsen. Pedig mar tuti felterkepeztek Davidevel az egesz csaladfajat, hogy talaljanak valami tavoli brazil rokont.
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 29., kedd 0:33
Nagy pofraeses lesz, amikor rajon, hogy Lucas Vazquezt nem fogja tudni honosittatni, mert mar jatszott felnott szinten a spanyol valogatottban tet meccsen. Pedig mar tuti felterkepeztek Davidevel az egesz csaladfajat, hogy talaljanak valami tavoli brazil rokont.ELSiete írta:BREAKING: Santiago Solari is PUSHING Real Madrid to sign Franco Mastantuono. @diarioas
Carlo Ancelotti - Brazil details:
- Done deal.
- Will join the 1st week of June.
- 10M per year salary.
- He'll coach Brazil in 2026 World Cup with option to renew until 2030 World Cup.
- Massive farewell ceremony planned at the Bernabeu.
@edu17burgos
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 28., hétfő 23:45
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. április 28., hétfő 23:10
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. április 28., hétfő 23:04
Támogatom az ötletet, kiegészítve annyival, hogy én Endricket lepasszolnám kölcsönbe, nagyon éretlen még, edződnie kell, arra viszont nem várhatunk, mert ha kiesik Mbappe, akkor nincs másik csatár a csapatban. Aztán megválnék Mendytől, LucasV-től is. Xabi magával hozhatja Wirtzet, ha úgy adódik, de valójában semmi szükségünk nincs középpályásra. Gülert építeném be a csapatba, Bellivel, Valverdevel es Csucsuval ha osszeszoknak, baszo lehet a kozepe, es akkor meg ott van Camavinga, Ceballos es Brahim is.Tjacks írta: Modric out, Paz in. Güler nyugodtan mehet jövőre kezdőbe Modricot pótolni, azt majd az idő eldönti hogy mi lesz belőle.
Idén nyáron előre senkit, középre max csak Paz-t hoznám vissza. Az összes pénzt a védelemre kell költeni.
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 28., hétfő 22:22
Jó lenne kiprobálni mit tud vele a csapat élesbe. Remélhetőleg addigra az edző is meglesz.Pad'em írta: JUST IN: Real Madrid are hoping to reach an agreement with Liverpool to let Trent Alexander-Arnold join earlier and play in the Club World Cup.
They want him for the tournament. @relevo
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem