Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Salibaval kapcsolatos híreket csak azért fogadom kétkedéssel, mert alsóhangon egy 100 milliós mutatványnak tűnik.
Nem tudom ki szokta írni a nyári transferpletyka listát, de úgy látom ideje elkezdenie.
Megírnak idén is mindenkiről mindent. Meglátjuk mi teljesül belőle.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Imádnám. Én még anno Tchou helyett őt hoztam volna, de a fogadási botrányos szarja miatt szerintem úgyse reális opció.NEW: Sandro Tonali is an option for Real Madrid. @marca
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Mondjuk Rodrygo pont nem a megalszik a szadban a tej kategoria, vannak olyan villanasai amire a mai fodballban igencsak lehet csettinteni. Raphinanak meg iden kijott a lepes. Kerdes, hogy jovore is kepes-e hozni vagy tenyleg egy iden minden osszejott neki szezonja volt.
- Pad'em
NEW: Sandro Tonali is an option for Real Madrid. @marca
JUST IN: Zubimendi to Madrid is NOT close as the player has an agreement with Arsenal. @marca
JUST IN: Zubimendi to Madrid is NOT close as the player has an agreement with Arsenal. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nagyon jó az emberünk amúgy és csak 24 éves.ELSiete írta:BREAKING: Florentino Perez has decided he will do ANYTHING to sign William Saliba THIS summer.
The player knows it, Real Madrid know it and Arsenal know it.
He is the chosen one. @RadioMARCA
Communication regarding Saliba has been discreet as Arsenal are still fighting for trophies, but Florentino will work to sign the player. @marca
Csak szerintem túlsztarolt a francia?
Ha lehet hozni akkor hozni kell.
Nincs nála jobb opció jelenleg.
Nem lehet ilyen védelemmel elkezdeni még egy szezont, ez egy vicc volt.
Rüdiger térde ki tudja mennyit bír, Asencio stabilnak tűnik, többi kuka.
Huijsen vagy Saliba kell mindenképp
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kerdes mi a jobb, egy sok even at tarto atlagos, megalszikaszadban a tej unalmas szint, vagy egy baszo, kiugro szezon, amivel minimum balondor top3 vagy, melyiket valasztanad? en az utobbit, mert a teljesitmeny szamit. ruszonal evi 3 meccsen kijon a lepes, de erre egy topcsapatnal nehogymar erre kelljen alapozni bazzeg.....Remy írta:Orulok neki. James Milner is valszeg koroket ver ra 40 evesen is. Rafi Iden 29 lesz. Elso komoly szezonja. Minden korrabbinal koze nem volt Rodrygo szintjehez. Eddig a fejere kenhette a nagy fizikai elonyet.hehetheoriginal írta: rafinnya fizikumban koroket ver tibire.
nem. de mindegy, barmi, barki johet, aki egeszseges, es nem kanyarodik, hanem fordul. rudigert meg megvarnam, mi lesz, ha megmutik, de a tobbi belsovedonk gatya, szoval kell az ember asencio melle.Csak szerintem túlsztarolt a francia?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 29., kedd 9:45-kor.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
The player knows it, Real Madrid know it and Arsenal know it.
He is the chosen one. @RadioMARCA
Csak szerintem túlsztarolt a francia?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Orulok neki. James Milner is valszeg koroket ver ra 40 evesen is. Rafi Iden 29 lesz. Elso komoly szezonja. Minden korrabbinal koze nem volt Rodrygo szintjehez. Eddig a fejere kenhette a nagy fizikai elonyet.hehetheoriginal írta: rafinnya fizikumban koroket ver tibire.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Attol hogy eladjak Rodrygot meg nem lesz megoldva hogy Mbappe es Vinicius megferjen egymas mellett.
- hehetheoriginal
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amig a tuloldalon egy Rafinnya tud ilyen szamokat produkalni, addig minden csak kifogas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
milyen jatekrendszerben?Amig nem probaltuk ki oket egy totalisan mas jatekrendszerben, addig egyiket sem szabad eladni. Rettento hulladek a piac, alapvetoen jo jatekosok. Nincs ertelme 100+ert idehozni egy kozepszer balfaszt.
binicius egy modban tud futballozni, vagy 1, vagy 0. nem veletlen van kiismerve.
rodrigora meg hogy pakolsz robbanekonysagot es izomzatot, hogy ne boruljon el az elso szelloben? az is, hogy ennyire sulytalan semmi, az is teljesen fuggetlen barmifele jatekrendszertol. nyilvan a jobbszelen meg jobban kijon, hogy mennyire jelentektelen jatekos, de a jelenlegi tamadokkal hogy ferne mar be bal oldalra barhova is?
az egesz kovetkezo szezon es jovo azon mulik, hogy lesznek e ertelmes szelsovedok es legalabb egy kozeppalyas, aki nem a seggeben hordja a faszat, mikor labdat kell tartani, mozgatni kell a csapatot es esszel kell jatszani. edzotol teljesen fuggetlenul.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 29., kedd 9:21-kor.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Amig nem probaltuk ki oket egy totalisan mas jatekrendszerben, addig egyiket sem szabad eladni. Rettento hulladek a piac, alapvetoen jo jatekosok. Nincs ertelme 100+ert idehozni egy kozepszer balfaszt.
Itt most egy bo kerettel kell nekimenni a szezonnak egy uj edzovel, aztan majd szezon kozben kiderul, hogy ki lesz hasznalhato.
Kell 3 vedo minimum. Paz vissza. Aztan lehet nyomatni.
Itt most egy bo kerettel kell nekimenni a szezonnak egy uj edzovel, aztan majd szezon kozben kiderul, hogy ki lesz hasznalhato.
Kell 3 vedo minimum. Paz vissza. Aztan lehet nyomatni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
A brazilok eladasa csak vagyalom, egyikbol se lesz semmi.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha elmegyunk ebbe az iranyba, akkor viszont Tah-t meg kell kinalni egy 2+1 -es szerzodessel.
ZIDANE
Amennyit költünk újabban, nem a nyarunkat, hanem a következő 5 évünket is fedezné!Galacticos írta:Sokkal inkabb vinciust kene eladni, nem hogy hosszabbitani vele.Realista24 írta: Közben azt írják, hogy Rodrygo lehet az áldozat, hogy legyen lovetta.
Problemasabb viselkedes, egy poszton bevetheto es nagyobb penzert ertekesitheto. Az egesz nyarunkat fedezne az o eladasa..
Huijsenrol nincs semmi hogy mégis megyunk érte?![]()

Az a baj ezzel a Huijsennel, hogy bár adná magát, értem, hogy miért nem akarunk vagy 60 milliót kifizetni érte, amit a PL csapatok a hírek szerint megtennének. Olyan sokat még nem bizonyított, és mi már messze nem szórjuk úgy a pénzt...Papíron meg vagyunk mennyiségileg, nagy pénzért vannak a keretben védők, akiktől nem fogunk tudni megválni. Az igazság az, hogy túl sikeresek voltunk az elmúlt évtizedben, nem kellett nagy bevásárlásokat tartani,aki szereti az atigazolasokat, annak ez unalmasabb időszak volt.
Amúgy én bírom Rodrygot, de az elmúlt pár hónapja nagyon szánalmas volt, egy kötöttebb, rendszer játékban megnézném azért még, de ha valaki nagy pénzt fizetne, persze mehet. De 50 millió körül felesleges lenne eladni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Aruld mar el nekem a hozzaszolasom melyik reszebol erezted a gyuloletet, meg mivel rugtam bele? Nulla bantas nelkuk, irtam egy zrikat, amit viccnek szantam. Nem ertem ezt a nagy erzekenyseget, meg hopiheskedest.dortev írta:Komoly, hogy milyen gyűlölet van benned egy klublegendánk felé. Ajtón kifelé menet még azért belerúgsz párat, megtalálod a módját. Biztos, ami biztos.MarioCirolo írta: Nagy pofraeses lesz, amikor rajon, hogy Lucas Vazquezt nem fogja tudni honosittatni, mert mar jatszott felnott szinten a spanyol valogatottban tet meccsen. Pedig mar tuti felterkepeztek Davidevel az egesz csaladfajat, hogy talaljanak valami tavoli brazil rokont.![]()
- nzooli93
Valami varatlanabb mozgás szerintem is lesz a kezdőből. Ezt a fos szezont nem csak Carlon fogjak "leverni" szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Más a fizetési sapkát kijátszani fiktív dolgokkal, mint játékost igazolni.
A keretben alig van érinthetetlen játékos a szememben, szóval kb. bárki mehet aki menni akar és jó lovet kapunk érte.
A keretben alig van érinthetetlen játékos a szememben, szóval kb. bárki mehet aki menni akar és jó lovet kapunk érte.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema