HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 20:38
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 5., hétfő 20:14
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 5., hétfő 17:04
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 5., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 5., hétfő 15:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Elso evadban meg passzolt ez a kislanyos kulso es voltam vicces reszei, de abszolut nem adja at a bosszuszomjas Elliet, egyszeruen nincs meg a fizikuma meg jateka sem hozza.P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom mikor láttam utoljára olyan sorozatot, ahol annyira rossz volt a főszereplő mint Bella. Egy az egyben hozza a Steve Seagel emotion chart-ot. Isabele Merced szénné gyalázza minden egyes jelenetben. Jeffery Wright is teljesen jó volt, még ebben a limitált játékidőben is.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 5., hétfő 15:20
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 13:44
Bocsi a dupláért, már nem tudom szerkeszteniTheBull6 írta: Játékos spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!előtte viszont megöl Abbie is ugye egy valakit a csoportból,
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 13:37
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lesz benne, az rendben is van. Úgy összességében az egész érződik kevésnek.csababarca írta: Még nem láttam, deSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! a promoban volt akciózás is, vagy az félrevezetés volt?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 5., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 5., hétfő 12:25
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 5., hétfő 12:12
Detto, ami tetszik egyedul az a diszlet dizajn stb, teljesen ugyanaz mint a jatekban, storyban is vannak jo megoldasok, de ket resz ugy ment le hogy semmi erdemleges nem tortent, meg mindiig csak ismerkedunk a tereppel...de ahogy olvastam a 3.evad is lesz ugye szoval szepen lebontjak a jatekot lehet ezert sem kapkodnak es szepen felvezetik a storyt.TheBull6 írta: The Last of Us s2e4
Ez meg a múlt heti lehetett volna egy rész kb együtt és még lehet az is fájt volna.
Tényleg úgy érzem hogy ott a potenciál a játék alapján, de egyszerűen nem használjuk. És már csak 3 rész van az évadból...
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 12:04
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 29., kedd 8:40
Baseballos jelenet is... Értem én hogy ők el vannak szigetelve mindentől és minden nagyon hepi meg f*sza (mondjuk pont pár hónapja b*szta szét a várost egy horda, meg jött egy group kinyírni Joelt), de valahogy nekem a játékban nem jött ez ennyire át, hogy ilyen jó az élet Jacksonban. Persze sokat nem voltunk ott, de akkor is.lestat írta: The Last of us
Ami engem idegesit hogy mennyire steril neha a környezet, korhaz, pszchiologus, mindenkin uj ruhak kb egy folt nincs rajtuk…nemtudom azert 20x ev utan hogy kitort a kórság nem ezt várnám, oke a jatekban is fejlettebb volt Jackson de azert itt most kicsit tulzasnak erzem…
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 29., kedd 7:59
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 29., kedd 6:47
Szerintem nagyon komoly volt ahogy jött ki a kórházból és folyamatosan valtozott az arcán az érzelem, vagy amikor Ellie megtalalta Joel kabátját és ráborult, vagy a sírkőnél való látogatása. Egyiknél sem volt párbeszéde, pure mimic, de nagyon éltem.TheBull6 írta: The last of us
Nem tom..
Szerintem az ennyire töltelék részekre nincs szükség amikor úgy is kettő évadra bontották. Mert ezt az 50+ percet le lehetett volna nyomni a mai rész első max 20 percében. Főleg úgy fáj ez h tipik olyan rész volt h Bella-tól várnánk a nagy alakításokat. Hát... Nem gyütt....
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 28., hétfő 21:13
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 26., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 23., szerda 0:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 22., kedd 15:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze hogy jó volt, mert nem volt ott Bellanuevo_ericco írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban amúgy nem megtörtént zombiinvázió Jackson ellen viszont epic volt. Az nagyon tetszett. Végre azok is átélhették, hogy mennyire veszélyes ez a világ, akik nem játszottak a játékokkal. Ez idáig egy jogos kritikája volt a sorozatnak.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem