Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 20:38

En azon szakadtam ma jót amikor a tank ajtót odacsapja aztán fogják a fegyvert :lol: mint valami 5 éves gyerek, úgy tartották :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 5., hétfő 20:14

Valaha volt egyik ha nem legjobb videójáték volt az első része. Ilyen sztorit ami abban van, jó karakterekkel stb. Ott kellett volna még 2-3 rész minimum, erre a második részt szedték szét 2 évadra... :lol:

A második rész is sztem nagyon erős volt sztoriban is, volt pár dolog ami sokkolta az embereket, illetve hogy minek irányítani Abbyt, legnagyobb hate emiatt volt meg mert túl izmos, de nagyon beteg volt a sztori ott is, sztem erős lett.

Első évadban még elment Bella, de a mostaniban Ellie meggyalázása ami megy.

Lehet mondani, hogy csak egy videójáték karakter, de ugyanúgy komoly színészi munka van ezek mögött is és vicc, hogy egy játékban, mocappel is köröket vernek mindenhogy Bellára.

Első évad közben is sejtette mindenki, hogy ez gatya lesz Bellával, de hogy ennyire az félelmetes.

Ijesztő ez a hozzá nem értés ilyen méretű produkcióknál.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. május 5., hétfő 17:04

last of us:
nem ismerem a játékot.
de sori alapjan so much potential, tortenetileg, megvalositasban, mindenhogy....
nyilvan a vilag minden penze kene hozza, es gondolom nekik meg nem volt.
thereisonly1ronaldo

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 5., hétfő 16:00

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A nem létező fizikum miatt volt rohadt vicces, ahogy bevitt egy spear-t a WLF csávónak, aztán simán fojtogatta. :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 5., hétfő 15:29

P. Krisz írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom mikor láttam utoljára olyan sorozatot, ahol annyira rossz volt a főszereplő mint Bella. Egy az egyben hozza a Steve Seagel emotion chart-ot. Isabele Merced szénné gyalázza minden egyes jelenetben. Jeffery Wright is teljesen jó volt, még ebben a limitált játékidőben is.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Elso evadban meg passzolt ez a kislanyos kulso es voltam vicces reszei, de abszolut nem adja at a bosszuszomjas Elliet, egyszeruen nincs meg a fizikuma meg jateka sem hozza.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. május 5., hétfő 15:20

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem tudom mikor láttam utoljára olyan sorozatot, ahol annyira rossz volt a főszereplő mint Bella. Egy az egyben hozza a Steve Seagel emotion chart-ot. Isabele Merced szénné gyalázza minden egyes jelenetben. Jeffery Wright is teljesen jó volt, még ebben a limitált játékidőben is.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 13:44

TheBull6 írta: Játékos spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!előtte viszont megöl Abbie is ugye egy valakit a csoportból,
Bocsi a dupláért, már nem tudom szerkeszteni :D Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem Abbie, hanem Ellie :lol:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 13:37

csababarca írta: Még nem láttam, deSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! a promoban volt akciózás is, vagy az félrevezetés volt?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lesz benne, az rendben is van. Úgy összességében az egész érződik kevésnek.

Játékos spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg itt most szerintem megint kihagytunk egy kis ezt-azt a storyból, mert mire itt vagyunk addigra én úgy emlékszem hogy már egy hullát találunk ugye Tommytól, de lehet kettőt is. Bár az tény hogy itt Joel halálánál is kevesebben voltak, a teljes Abby "csapat" nagyobb és ugye belőlük kettőt is Tommy öl meg. Shimmer talán ezután hal meg, de a promo alapján most a kövi részben jönnie kéne Nora halálának, előtte viszont megöl Abbie is ugye egy valakit a csoportból, meg meghal a ló is. Viszont akkor nagyon szomorú leszek ha Tommyból kb nem kapunk majd semmit. Ő azért nagyon brutálul aprított előttünk a játékban.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. május 5., hétfő 12:55

Még nem láttam, deSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! a promoban volt akciózás is, vagy az félrevezetés volt?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. május 5., hétfő 12:25

Ez amugy mar ilyen HBO jelenség. Sárkányok Háza 2.evadjara várt mindenki nemtudom mennyi evet,es igazabol abban is alig történt valami. Huznak mindent,ameddig tudnak.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. május 5., hétfő 12:12

TheBull6 írta: The Last of Us s2e4

Ez meg a múlt heti lehetett volna egy rész kb együtt és még lehet az is fájt volna.
Tényleg úgy érzem hogy ott a potenciál a játék alapján, de egyszerűen nem használjuk. És már csak 3 rész van az évadból...
Detto, ami tetszik egyedul az a diszlet dizajn stb, teljesen ugyanaz mint a jatekban, storyban is vannak jo megoldasok, de ket resz ugy ment le hogy semmi erdemleges nem tortent, meg mindiig csak ismerkedunk a tereppel...de ahogy olvastam a 3.evad is lesz ugye szoval szepen lebontjak a jatekot lehet ezert sem kapkodnak es szepen felvezetik a storyt.

Mindegy a Dina csaj meg mindig adja de Bella Ramsey barmennyire is birtam az elso evadban es jol ment neki itt nemtudja visszaadni azt a felnott bosszuszomjas Elliet. Olyan mintha ket kisgyereket neznek a felnottek jatekaban....
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. május 5., hétfő 12:04

The Last of Us s2e4

Ez meg a múlt heti lehetett volna egy rész kb együtt és még lehet az is fájt volna.
Tényleg úgy érzem hogy ott a potenciál a játék alapján, de egyszerűen nem használjuk. És már csak 3 rész van az évadból...

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 29., kedd 8:40

lestat írta: The Last of us
Ami engem idegesit hogy mennyire steril neha a környezet, korhaz, pszchiologus, mindenkin uj ruhak kb egy folt nincs rajtuk…nemtudom azert 20x ev utan hogy kitort a kórság nem ezt várnám, oke a jatekban is fejlettebb volt Jackson de azert itt most kicsit tulzasnak erzem…
Baseballos jelenet is... Értem én hogy ők el vannak szigetelve mindentől és minden nagyon hepi meg f*sza (mondjuk pont pár hónapja b*szta szét a várost egy horda, meg jött egy group kinyírni Joelt), de valahogy nekem a játékban nem jött ez ennyire át, hogy ilyen jó az élet Jacksonban. Persze sokat nem voltunk ott, de akkor is.

Van kakaó a sztoriban ha már csak a játékra gondolok, szóval remélem így hogy pikk pakk Seattle-be értünk menni fog a csapatás minden részben rendesen.

Dinát adom amúgy én is nagyon. Nála nem bánom hogy kicsit érdekesebbé tették a karakterét mint a játékban. Ott asszonyt minden résznél felb*szta hogy ott van :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 8:26

de hat ha megvan mindenuk ott, mert pia az van, akkor vannak mosogepek is, hetkoznapokon lehet tisztan tartani a ruhat, sot, lehet ujakat is kesziteni, ha vki nagyon unatkozik
thereisonly1ronaldo

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 29., kedd 7:59

The Last of us

Nem sok minden törtènt de kellett ez hogy felepitse a Seattlei reszeket…

Ami engem idegesit hogy mennyire steril neha a környezet, korhaz, pszchiologus, mindenkin uj ruhak kb egy folt nincs rajtuk…nemtudom azert 20x ev utan hogy kitort a kórság nem ezt várnám, oke a jatekban is fejlettebb volt Jackson de azert itt most kicsit tulzasnak erzem…
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 29., kedd 6:47

TheBull6 írta: The last of us

Nem tom..
Szerintem az ennyire töltelék részekre nincs szükség amikor úgy is kettő évadra bontották. Mert ezt az 50+ percet le lehetett volna nyomni a mai rész első max 20 percében. Főleg úgy fáj ez h tipik olyan rész volt h Bella-tól várnánk a nagy alakításokat. Hát... Nem gyütt....
Szerintem nagyon komoly volt ahogy jött ki a kórházból és folyamatosan valtozott az arcán az érzelem, vagy amikor Ellie megtalalta Joel kabátját és ráborult, vagy a sírkőnél való látogatása. Egyiknél sem volt párbeszéde, pure mimic, de nagyon éltem.
Azt viszont meg kell hagyjam, hogy Dina színésznőke valami egészen fenomenális és annyira beragyogja a teret, képernyőt, hogy kissé nehéz mellette élvezni a depressziós Elliet. De igen, alapvetően kevés / kevesebb minden Joel nélkül, ahogy a játék is az volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2025. április 28., hétfő 21:13

The last of us

Nem tom..
Szerintem az ennyire töltelék részekre nincs szükség amikor úgy is kettő évadra bontották. Mert ezt az 50+ percet le lehetett volna nyomni a mai rész első max 20 percében. Főleg úgy fáj ez h tipik olyan rész volt h Bella-tól várnánk a nagy alakításokat. Hát... Nem gyütt....

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. április 26., szombat 15:09

Andor viszont szerintem pöpec eddig. Elvileg minden 3 rész külön kis sztori, időugrásokkal.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 23., szerda 0:00

Megnéztem en is a lastofus ket reszt, semmi extra sztem, valahogy nem kapott el a feeling, lehet rossz pillanatban neztem.
De teny, hogy mar most tobbminden tortent, mint a fel elso evadban
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 22., kedd 15:09

nuevo_ericco írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban amúgy nem megtörtént zombiinvázió Jackson ellen viszont epic volt. Az nagyon tetszett. Végre azok is átélhették, hogy mennyire veszélyes ez a világ, akik nem játszottak a játékokkal. Ez idáig egy jogos kritikája volt a sorozatnak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!persze hogy jó volt, mert nem volt ott Bella :kalapos:

https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/oE9d2389ft
Kajak azt kell majd nézni, hogy Abbyt Ellie játssza :lol:

Bűn ilyen alapanyaggal ekkorát bakizni :/

Vissza: