Ja, értem én a koncepciót - Rodrygo lesz az aktuális Di María - csak nem tetszik. Mondjuk DM pont jól sült el, de neki is bőven lett volna helye a keretben, rotálva. Ettől még tartom, hogy érthetetlen, hogy ennyi sikerrel a hátunk mögött eladásra kényszerülünk, amikor kiskapuék meg nem létező média fiszfaszok eladásával megoldanak minden könyvelési galibát, de sajna ez van.kiserik írta:Hakimit is eladtuk, pedig nem akartuk. Eladásból csak akkor van nagy bevétele a klubnak, ha értelmes játékost adunk el, illetve akire van érdeklődés. Ha megnézzük a 19/20-as évtől számolva (kb azok mennek ki lassan. ugye a játékosok árát nem egy összegben, hanem évek alatt kell kifizetni) kb 220-230 millió euró mínuszban vagyunk az átigazolások terén.bluebike írta:
Nagyon blfsz lépés lenne eladni. Nem kell mindenáron kezdőnek lennie, de a keretben helye van, van benne kakaó bőven, pláne bal oldalon. Ha meg csak azért adnák el, mert kell a della, az röhej lenne. Egy Real Madrid rászorul, hogy eladjon egy olyan játékost, akit amúgy nem akar? Ne már! De ha mégis, akkor inkább adjunk el ilyen fiktív szrokat, mint a kiskapu fc, aztán minden megoldódik.![]()
Már tavaly nyáron mondtam, hogy arra számítok, idén valamelyik brazil távozik, szóval nem ér váratlanul. Inkább Vinit adnám el, több pénz, és nagyobb "csomagtól" is szabadulnánk meg, ráadásul Rodrygo nem rest védekezni, és ügyesen , harmóniában cserélgettek a Telnőccel a baloson. De Pérez sajna a marketingérték alapján dönt, ha ő dönt. Vagy Russzótibink menni akar. Vagy kamu az egész. Majd kiderül, de Xabinak azért csak itthagynám még, nézze meg akar-e kezdeni vele valamit.