Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 27., vasárnap 22:19

'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 27., vasárnap 22:18

'shutterisland írta:
hehetheoriginal írta: lol.
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban. :D
Vilagbajnok. :-*

De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 27., vasárnap 22:19-kor.
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 22:14

ferni írta:
dzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:
gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannak :lol:
De ha a szülők is ott vannak miért messi fürdeti? :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 21:52

hehetheoriginal írta:
hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
lol.
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban. :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 27., vasárnap 21:50

'shutterisland írta:
Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.

nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.
A vedelmeben annyit en is hozzatennek, hogy amikor lattam, eleg jo szazalekkal hozta az 1v1 helyzeteket es bar a G/A szamai nem kiemelkedoek, de sokszor az O megmozdulasai alakitottak ki letszamfolenyt, ulnek a kulcspasszai is. Biztos van erre rengeteg stat, de onmagaban a "6 golja es 10 golpassza" nem adja vissza, hogy tenyleg komoly hatast tud gyakorolni a jatekra (sajnos).

Ettol fuggetlenul visszataszito a hype es mara a viselkedese is, mert annyira nem extra, amennyire nyomjak es amennyire elhiszi magarol. Mondjuk ennek orulok, ha nala sem lesz atyai pofon valahonnan, konnyen lehet Vini 2.0, kevesebb eredmennyel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 27., vasárnap 21:48

ziro4vr írta: Kapu előtt fog fejlődni, de semmi olyan korszakos dolgot nem látok, mint ami a hype körülötte. Mondjuk olyat ja legutóbb Neymartól láttunk a santosbol.
Szerintem MBappe olyan volt, amikor berobbant a Monacóban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 27., vasárnap 21:45

dzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:
gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannak :lol:

Ugye mennyit számíthat, hogy egy full egyértelmű tizit nem adtak meg a németeknek és mekkora lavinát indított be, Vini Aranylabda oda, Yamal mértéktelen túlszopása stb :kalapos:

Amúgy meg nincs ebben semmi meglepő, ezeket a játékosokat kiskoruktól tenyésztik csúnya szóval a legprofibb körülmények között, most már minden kis apróságra figyelve, a legmodernebb technológiákkal. Fog még nem egy ilyen fiatal megjelenni, akik előbb beérnek, mint a többiek és készek a felnőtt focira.

A kérdés meddig bírják tartani a szintet és meddig bírja ezt a még nem teljesen kifejlődött szervezetük, mert ez még visszaüthet később.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 21:42

Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.

nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 27., vasárnap 21:34

hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
lol.
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 21:28

'shutterisland írta:
mondjuk nekem tobbnek nez ki mint ami, az afrikai szulok miatt meg sem lepne, de mivel europaban szuletett, gondolom csak nem tudtak mokolni az anyakonyvi kivonattal. :D [/color]
Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 27., vasárnap 21:22

Arsenalnal az Nwaneri is jo szamokat tudott hozni. Kutya nem beszel rola, pesig az is 17.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 21:19

semmi olyan korszakos dolgot nem látok, mint ami a hype körülötte.
yamalt nem azert hypeoljak, mert mar most korszakos jatekos, hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
ha megreked es 20-21 evesen is "csak" ezen a szinten marad, akkor a hype is le fog csendesulni.

mondjuk nekem tobbnek nez ki mint ami, az afrikai szulok miatt meg sem lepne, de mivel europaban szuletett, gondolom csak nem tudtak mokolni az anyakonyvi kivonattal. :D

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 27., vasárnap 20:54

realbeckham írta:
Mint mikor Ripley bemegy a laborba az alien4 ben es latja a szarul elsült klonjait.
Najoooo :lol: :lol:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 27., vasárnap 20:41

A gyereket messi furdette. Teljesen mindegy fejlodik e, vagy sem. Ez mar eldontetett. 15 evig mindenhol ott lesz. Lehet bengoecsea is lecsereli rá a tokot. Minden elképzelhető.

Bár intő példa lehet yamalnak Fati, akit minden nap lát, mint masiahype prototípust. Vagy jeffren es puig ottfelejtett hasznalt zoknija valamelyik szemetes aljan.
Mint mikor Ripley bemegy a laborba az alien4 ben es latja a szarul elsült klonjait.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 27., vasárnap 20:39

Kapu előtt fog fejlődni, de semmi olyan korszakos dolgot nem látok, mint ami a hype körülötte. Mondjuk olyat ja legutóbb Neymartól láttunk a santosbol.
Nem illik.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 20:22

Yamal meg elképesztően túlhype-olt, nem látom miben lesz sokkal jobb ezekkel az alapképességekkel 3-4 év múlva mint most.
bar a gyorsasaga es robbanekonysaga szerintem csak nagyon minimalisam fejlesztheto (mondjuk amugy 1.80 koruli magassag sem tul optimalis egy szelsonek) de szvsz tobb dologban van meg benne.
fizikailag az erejen (es annak a kihasznalasan) lehetne csiszolni, sokszor konnyel lepattan mert vasagyastol 40kg.

az elobb emlitett off the ball dolgok altalaban a korral es rutinnal fejlodnek, foleg a higgadtsag es a donteshozatalok.

az a jobb lab is fejlesztheto lenne, ha foglalkoznak vele.

vedekezesben is van mit javulni, persze ha nem fog derogalni neki.

de amin szerintem a legtobbet lehetne alakitani, az a 16-oson beluli jelenlet es befejezesek, az alkata miatt hamiskilencesben pl tok jol nezhetne ki ha jobb befejezo lenne.

minden egyeb (technika, kreativitas, cselezes, lovotechnika, passzolas, beadasok) az szerintem teljesen rendben van, tul sokat ezekben nem fog tudni mar fejlodni.

itt inkabb az a kerdes, hogy kinovi e a tiktokos majomkodast es a hidrogen szoken partyszemuvegben tancikalast, vagy egy uj balotellit latunk majd.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 27., vasárnap 20:17

Pedri extra, Cubarsi is tenyleg ugyes gyerek, de nem gondolom, hogy tehetsegesebb, mint Asencio, de ez a szokasos Barca-hype.

A gorcs Gavi is tehetseges jatekos, de ezzel a stilussal nem lesz jovoje, csak ha beno a feje lagya.

Yamal is nyilvan jo, szerintem technikailag kiemelkedo, de nincs vegsebessege es az induloja is atlagos. Nala tenyleg az a nagy szo, hogy fiatal, de en sem latom, hogy innen egy Iniesta szint lenne benne.

Lewandowski is extra a mai szinten, de O kifele megy.

Raphinharol sut, hogy iden dobott neki a gep, minden szar befele pattant, de kozepes jatekos, ez ki is fog jonni.

Nalam meg Araujo az, aki kepessegekre top, nem tudom nala mi hianyzik, lehet, hogy nem eleg konzisztens vagy mentalitassal van problema.

De Jong aki nekem nagy "csalodas", szerintem benne jelentosen tobb volt, mint ami lett belole, nem banom persze.

Ter Stegen is kiemelkedo kapus.

Koundet mar annak idejen is bantam, hogy nem mentunk ra, kozepen is jo volt.

A tobbi jatekos vagy nem volt eleget meg top szinten, vagy nalam nem kiemelkedo, de a Barca focija, amit ovodas kortol kezdve sulykolnak a gyerekekbe mindig felfele huzta az egyeneket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. április 27., vasárnap 20:05

ziro4vr írta: Szerintem ebben a barcában továbbra is Pedri a real deal, meg mondjuk Cubarsi és Kounde, utóbbi főleg azért, mert nincs értelmes jhv a piacon max 3-4. Raphinha egyértelműen 1 season wonder lesz, Yamal meg elképesztően túlhype-olt, nem látom miben lesz sokkal jobb ezekkel az alapképességekkel 3-4 év múlva mint most.
Cubarsin őszintén szólva megvoltam lepődve, nagyon jó kis játékos. Tegnap fix 2 góltol mentette meg a csapatát, de nem olyan tessék lássék módon, hanem teljesen tudatosan mozgott el és olvasta a játékot.

Raphinat egy gyenge LV eltűntetett, én is ugy gondolom, hogy neki az idei év volt a csúcs és innentől lefele.

Yamalt továbbra is tartom semmi extra, a tegnapi két gólpasszát is helyén kezelnem, szép dolog, hogy tőle indulnak a tamadasok, de szvsz ezt sokan mások is hoznák, én azt hittem cselekben is odaver minket majd, de nem tűnik extrán gyorsnak, se technikasnak. Alapvetően ahogy Fran tegnap belerázódott a játékba, tartotta vele a lépést, pedig ő védőként minden csak nem verhetetlen.
Szerencsere elhitte, hogy ő a legjobb, fejben innentől kezdve kuka az ember, Vininek is itt kezdődött a lejtmenet, bár a brazil előtte azért elrakott 2 BLt, meg Gavi farokméretnyi távolságra volt az aranylabdától, szóval ha Yamal már most ilyen, akkor nem tudom mi fog történni vele egy esetleges BL győzelem után. De nem extra, ezt sokadjára látom. Fejlődni fejlodhet, de ahhoz alázat is kell majd.

Aki még ott jó, az a Lewa, a számai magukért beszélnek ennyi idősen.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. április 27., vasárnap 19:56

Szerintem ebben a barcában továbbra is Pedri a real deal, meg mondjuk Cubarsi és Kounde, utóbbi főleg azért, mert nincs értelmes jhv a piacon max 3-4. Raphinha egyértelműen 1 season wonder lesz, Yamal meg elképesztően túlhype-olt, nem látom miben lesz sokkal jobb ezekkel az alapképességekkel 3-4 év múlva mint most.
Nem illik.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 27., vasárnap 19:50

Nekem ezzel nincs bajom, csak kevesbe elvezetes. Amugy is brutal uzlet lett a foci, iszonyatos nyomas es eredmenykenyszer (bar a kevesbe sikeres klubok is eszmeletlen beveteleket tudnak termelni), ami nem a szines jatekot erositi.

Addig meg amig nezik, veszik, viszik a nepet a portekat, amugy sem lesz valtozas. Ha a fejeseknel elkezd csokkenni a bevetel, akkor majd kitalalnak valamit, ami lassan amugy is esedekes lesz, a mai felgyorsult, agyoningerelt vilagban egyre kevesebben fognak alapjaraton is 90+15 percig meccset nezni.

Mindenesetre a jelenlegi irany szamomra taszito, mivel jomagam amugy is kevesebbszer erek oda meccset nezni (es a jelenlegi formajaban nem is akarok tobbszor), igy ez a folyamatos meccsszam emeles is kontraproduktiv nalam.

Vissza: