Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 28., hétfő 8:16

Jo a srac, ezt kar elvenni.
Szerintem itt mindenki a segget verdesne foldhoz, ha nalunk jott volna ki az akademiarol.

De De De

Az a hype amit mar kap, teljesen indokolatlan. Tenyleg mar most ugy van kezelve, mint a prime Messi. Nem, nem CR. O sosem kapott ekkora media hype-ot.

En varom, hogy mi lesz vele. Szerintem el fog menni agyilag, de nyilvan ezt nem kivanom egyetlen gyereknek sem, szoval ne legyen igy.

Viszont az egesz csaladi hattere, viselkedese, illetve a klub es a media ahogy ala pakol... Szvsz ezen az uton fog lemenni sajnos.

+1 ; 17 - 18 eves Mbappe azzal a BL menetelessel nem kicsit volt erosebb es jobb, mint a mostani Yamal teljesitmeny. Ment ott is a media-hype, de nem ezen a szinten.
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 28., hétfő 8:02

Elorebb jar felnott ferfiak altali felszopasban es messiasvarasban, tiktokvideokeszitesben es nagykepusegben.
thereisonly1ronaldo

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 28., hétfő 7:25

Szerintem dzsi irta le errol a maga frappans modjan a tutit. Ami a trükköt illeti.

Semmiben nem jár előrébb, sőt. Viszont ezt sulykoljak beléd lépten nyomon, mindig mindenkor. Addig es annyira, amig el is hiszed. Nem csak te. Maga töki is.

Viszont remek jatekos. Az kétségtelen
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 28., hétfő 7:18

'shutterisland írta:
R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.
Messi, Barca (05-06): 25 meccs, 8 gól, 5 gp
CR7, MU (03-04): 40 meccs, 6 gól, 8 gp.
Mbappe, Monaco (16-17): 44 meccs, 26 gól, 11 gp
Rooney, Everton (03-04), 34 meccs, 9 gól, 5 gp.
Joao Felix, Benfcia, 33 meccs, 15 gól, 6 gp.
ANSUFATI, BARCA, 33, 11 gól, 7 gp.
ez mind nagyszeru, de ezek mar 18-19 eves kor kozotti teljesitmenyek.
yamal meg csak most a nyaron lesz majd 18, de mar benne van 2 szezon, plusz egy nyertes eb vegigjatszva es tevekeny reszt vallalva a sikerbol.

az mas kerdes, hogy a 18-19 yamal hol fog tartani ezekhez a teljesitmenyekhez kepest (szinte biztos vagyok benne, hogy eltunik az "elonye" mert abban a korosztalyban mar valoban sok baszo teljesitmeny volt) de 16-17 evesen elorebb jar, mint a felsoroltak jartak, kb 1-1.5 evvel megelozte a korat, ezert van az extra hype.

tudom, hogy o az uj media altal agyonistenitett barcas nemesis, de nem tudom mi ezen annyira beismerhetetlen.

ahogy idosodik es nem fejlodik majd ahhoz aranyosan, es mar a "youngest" jelzo is megkopik, szepen el is fog korulotte csendesulni ez az egesz, romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.

Miben jár elorebb mondjuk Mbappenal vagy CRnel?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 28., hétfő 6:59

'shutterisland írta:
yamal meg csak most a nyaron lesz majd 18, de mar benne van 2 szezon, plusz egy nyertes eb vegigjatszva es tevekeny reszt vallalva a sikerbol.

az mas kerdes, hogy a 18-19 yamal hol fog tartani ezekhez a teljesitmenyekhez kepest (szinte biztos vagyok benne, hogy eltunik az "elonye" mert abban a korosztalyban mar valoban sok baszo teljesitmeny volt) de 16-17 evesen elorebb jar, mint a felsoroltak jartak, kb 1-1.5 evvel megelozte a korat, ezert van az extra hype.

tudom, hogy o az uj media altal agyonistenitett barcas nemesis, de nem tudom mi ezen annyira beismerhetetlen.

ahogy idosodik es nem fejlodik majd ahhoz aranyosan, es mar a "youngest" jelzo is megkopik, szepen el is fog korulotte csendesulni ez az egesz, romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.

Mbappé 17-18 között tolta azt a szezont.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. április 28., hétfő 6:28

'shutterisland írta:
romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.

mas *barcas segget fogja nyalni
Evek ota ez megy, vagy a gavi vagy a cubarsi vagy a yamal
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 28., hétfő 6:23

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 27., vasárnap 22:31

Galacticos írta:
'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 22:29

hehetheoriginal írta:
'shutterisland írta:
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban. :D
Vilagbajnok. :-*

De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.
Gyamal nagy trükkje részben a számmisztika. Mivel ténylég nagyon fiatalon dobták be így mindenben ő a legfiatalabb de nem lehet nála párnappal idősebbekhez hasonlítani. Hiába rúgott bappé 40 gólt a monacoban 17 évesen mert gyamal 16 éves és 364 napos éppen és ezt lehet csűrni csavarni mint az ide oda tartozó szuperkupákat attól függően, hogy éppen melyik szezont akarjuk tuningolni. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 27., vasárnap 22:19

'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 27., vasárnap 22:18

'shutterisland írta:
hehetheoriginal írta: lol.
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban. :D
Vilagbajnok. :-*

De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 27., vasárnap 22:19-kor.
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 22:14

ferni írta:
dzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:
gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannak :lol:
De ha a szülők is ott vannak miért messi fürdeti? :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 21:52

hehetheoriginal írta:
hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
lol.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. április 27., vasárnap 21:50

'shutterisland írta:
Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.

nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.
A vedelmeben annyit en is hozzatennek, hogy amikor lattam, eleg jo szazalekkal hozta az 1v1 helyzeteket es bar a G/A szamai nem kiemelkedoek, de sokszor az O megmozdulasai alakitottak ki letszamfolenyt, ulnek a kulcspasszai is. Biztos van erre rengeteg stat, de onmagaban a "6 golja es 10 golpassza" nem adja vissza, hogy tenyleg komoly hatast tud gyakorolni a jatekra (sajnos).

Ettol fuggetlenul visszataszito a hype es mara a viselkedese is, mert annyira nem extra, amennyire nyomjak es amennyire elhiszi magarol. Mondjuk ennek orulok, ha nala sem lesz atyai pofon valahonnan, konnyen lehet Vini 2.0, kevesebb eredmennyel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 27., vasárnap 21:48

ziro4vr írta: Kapu előtt fog fejlődni, de semmi olyan korszakos dolgot nem látok, mint ami a hype körülötte. Mondjuk olyat ja legutóbb Neymartól láttunk a santosbol.
Szerintem MBappe olyan volt, amikor berobbant a Monacóban.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 27., vasárnap 21:45

dzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:
gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannak :lol:

Ugye mennyit számíthat, hogy egy full egyértelmű tizit nem adtak meg a németeknek és mekkora lavinát indított be, Vini Aranylabda oda, Yamal mértéktelen túlszopása stb :kalapos:

Amúgy meg nincs ebben semmi meglepő, ezeket a játékosokat kiskoruktól tenyésztik csúnya szóval a legprofibb körülmények között, most már minden kis apróságra figyelve, a legmodernebb technológiákkal. Fog még nem egy ilyen fiatal megjelenni, akik előbb beérnek, mint a többiek és készek a felnőtt focira.

A kérdés meddig bírják tartani a szintet és meddig bírja ezt a még nem teljesen kifejlődött szervezetük, mert ez még visszaüthet később.

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. április 27., vasárnap 21:42

Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.

nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 27., vasárnap 21:34

hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
lol.
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 21:28

'shutterisland írta:
mondjuk nekem tobbnek nez ki mint ami, az afrikai szulok miatt meg sem lepne, de mivel europaban szuletett, gondolom csak nem tudtak mokolni az anyakonyvi kivonattal. :D [/color]
Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. április 27., vasárnap 21:22

Arsenalnal az Nwaneri is jo szamokat tudott hozni. Kutya nem beszel rola, pesig az is 17.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: