Real Madrid vs. Barcelona
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jo a srac, ezt kar elvenni.
Szerintem itt mindenki a segget verdesne foldhoz, ha nalunk jott volna ki az akademiarol.
De De De
Az a hype amit mar kap, teljesen indokolatlan. Tenyleg mar most ugy van kezelve, mint a prime Messi. Nem, nem CR. O sosem kapott ekkora media hype-ot.
En varom, hogy mi lesz vele. Szerintem el fog menni agyilag, de nyilvan ezt nem kivanom egyetlen gyereknek sem, szoval ne legyen igy.
Viszont az egesz csaladi hattere, viselkedese, illetve a klub es a media ahogy ala pakol... Szvsz ezen az uton fog lemenni sajnos.
+1 ; 17 - 18 eves Mbappe azzal a BL menetelessel nem kicsit volt erosebb es jobb, mint a mostani Yamal teljesitmeny. Ment ott is a media-hype, de nem ezen a szinten.
Szerintem itt mindenki a segget verdesne foldhoz, ha nalunk jott volna ki az akademiarol.
De De De
Az a hype amit mar kap, teljesen indokolatlan. Tenyleg mar most ugy van kezelve, mint a prime Messi. Nem, nem CR. O sosem kapott ekkora media hype-ot.
En varom, hogy mi lesz vele. Szerintem el fog menni agyilag, de nyilvan ezt nem kivanom egyetlen gyereknek sem, szoval ne legyen igy.
Viszont az egesz csaladi hattere, viselkedese, illetve a klub es a media ahogy ala pakol... Szvsz ezen az uton fog lemenni sajnos.
+1 ; 17 - 18 eves Mbappe azzal a BL menetelessel nem kicsit volt erosebb es jobb, mint a mostani Yamal teljesitmeny. Ment ott is a media-hype, de nem ezen a szinten.
ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elorebb jar felnott ferfiak altali felszopasban es messiasvarasban, tiktokvideokeszitesben es nagykepusegben.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem dzsi irta le errol a maga frappans modjan a tutit. Ami a trükköt illeti.
Semmiben nem jár előrébb, sőt. Viszont ezt sulykoljak beléd lépten nyomon, mindig mindenkor. Addig es annyira, amig el is hiszed. Nem csak te. Maga töki is.
Viszont remek jatekos. Az kétségtelen
Semmiben nem jár előrébb, sőt. Viszont ezt sulykoljak beléd lépten nyomon, mindig mindenkor. Addig es annyira, amig el is hiszed. Nem csak te. Maga töki is.
Viszont remek jatekos. Az kétségtelen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Miben jár elorebb mondjuk Mbappenal vagy CRnel?'shutterisland írta:ez mind nagyszeru, de ezek mar 18-19 eves kor kozotti teljesitmenyek.R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.
Messi, Barca (05-06): 25 meccs, 8 gól, 5 gp
CR7, MU (03-04): 40 meccs, 6 gól, 8 gp.
Mbappe, Monaco (16-17): 44 meccs, 26 gól, 11 gp
Rooney, Everton (03-04), 34 meccs, 9 gól, 5 gp.
Joao Felix, Benfcia, 33 meccs, 15 gól, 6 gp.
ANSUFATI, BARCA, 33, 11 gól, 7 gp.
yamal meg csak most a nyaron lesz majd 18, de mar benne van 2 szezon, plusz egy nyertes eb vegigjatszva es tevekeny reszt vallalva a sikerbol.
az mas kerdes, hogy a 18-19 yamal hol fog tartani ezekhez a teljesitmenyekhez kepest (szinte biztos vagyok benne, hogy eltunik az "elonye" mert abban a korosztalyban mar valoban sok baszo teljesitmeny volt) de 16-17 evesen elorebb jar, mint a felsoroltak jartak, kb 1-1.5 evvel megelozte a korat, ezert van az extra hype.
tudom, hogy o az uj media altal agyonistenitett barcas nemesis, de nem tudom mi ezen annyira beismerhetetlen.
ahogy idosodik es nem fejlodik majd ahhoz aranyosan, es mar a "youngest" jelzo is megkopik, szepen el is fog korulotte csendesulni ez az egesz, romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mbappé 17-18 között tolta azt a szezont.'shutterisland írta:ez mind nagyszeru, de ezek mar 18-19 eves kor kozotti teljesitmenyek.R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.
yamal meg csak most a nyaron lesz majd 18, de mar benne van 2 szezon, plusz egy nyertes eb vegigjatszva es tevekeny reszt vallalva a sikerbol.
az mas kerdes, hogy a 18-19 yamal hol fog tartani ezekhez a teljesitmenyekhez kepest (szinte biztos vagyok benne, hogy eltunik az "elonye" mert abban a korosztalyban mar valoban sok baszo teljesitmeny volt) de 16-17 evesen elorebb jar, mint a felsoroltak jartak, kb 1-1.5 evvel megelozte a korat, ezert van az extra hype.
tudom, hogy o az uj media altal agyonistenitett barcas nemesis, de nem tudom mi ezen annyira beismerhetetlen.
ahogy idosodik es nem fejlodik majd ahhoz aranyosan, es mar a "youngest" jelzo is megkopik, szepen el is fog korulotte csendesulni ez az egesz, romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.
mas *barcas segget fogja nyalni'shutterisland írta:romano es a tobbi influencer is majd mas segget fog nyalni.R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.
Evek ota ez megy, vagy a gavi vagy a cubarsi vagy a yamal
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez mind nagyszeru, de ezek mar 18-19 eves kor kozotti teljesitmenyek.R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
R9, PSV: 18-19 évesen 32 meccs,30 gól.Galacticos írta:Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Gyamal nagy trükkje részben a számmisztika. Mivel ténylég nagyon fiatalon dobták be így mindenben ő a legfiatalabb de nem lehet nála párnappal idősebbekhez hasonlítani. Hiába rúgott bappé 40 gólt a monacoban 17 évesen mert gyamal 16 éves és 364 napos éppen és ezt lehet csűrni csavarni mint az ide oda tartozó szuperkupákat attól függően, hogy éppen melyik szezont akarjuk tuningolni.hehetheoriginal írta:Vilagbajnok.'shutterisland írta:
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.![]()
De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Galacticos
Szerintem o egy bizonyos holland ligaban feltorekvo, psvs jatekosra gondolt.'shutterisland írta: ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.
- hehetheoriginal
Vilagbajnok.'shutterisland írta:ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.hehetheoriginal írta: lol.![]()

De sorolhatjuk bappetol kezdve messin at ceronaldoig, aki 17 evesen jobb volt, mint gyamal boven.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. április 27., vasárnap 22:19-kor.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
De ha a szülők is ott vannak miért messi fürdeti?ferni írta:gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannakdzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát![]()
![]()

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
ja bocsi, elfelejtettem hozza tenni, hogy topliga szintre/eb-re gondoltam, es nem cruzeiroban meg libertadores kupaban.hehetheoriginal írta:lol.hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.

- RealMadridFanatic
A vedelmeben annyit en is hozzatennek, hogy amikor lattam, eleg jo szazalekkal hozta az 1v1 helyzeteket es bar a G/A szamai nem kiemelkedoek, de sokszor az O megmozdulasai alakitottak ki letszamfolenyt, ulnek a kulcspasszai is. Biztos van erre rengeteg stat, de onmagaban a "6 golja es 10 golpassza" nem adja vissza, hogy tenyleg komoly hatast tud gyakorolni a jatekra (sajnos).'shutterisland írta:bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.
nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.
Ettol fuggetlenul visszataszito a hype es mara a viselkedese is, mert annyira nem extra, amennyire nyomjak es amennyire elhiszi magarol. Mondjuk ennek orulok, ha nala sem lesz atyai pofon valahonnan, konnyen lehet Vini 2.0, kevesebb eredmennyel.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Szerintem MBappe olyan volt, amikor berobbant a Monacóban.ziro4vr írta: Kapu előtt fog fejlődni, de semmi olyan korszakos dolgot nem látok, mint ami a hype körülötte. Mondjuk olyat ja legutóbb Neymartól láttunk a santosbol.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
gondolom a szülei nem egy másik gyerekkel állítottak be a fotózásra, mert ők is a képeken vannakdzsi91 írta: Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát![]()

Ugye mennyit számíthat, hogy egy full egyértelmű tizit nem adtak meg a németeknek és mekkora lavinát indított be, Vini Aranylabda oda, Yamal mértéktelen túlszopása stb

Amúgy meg nincs ebben semmi meglepő, ezeket a játékosokat kiskoruktól tenyésztik csúnya szóval a legprofibb körülmények között, most már minden kis apróságra figyelve, a legmodernebb technológiákkal. Fog még nem egy ilyen fiatal megjelenni, akik előbb beérnek, mint a többiek és készek a felnőtt focira.
A kérdés meddig bírják tartani a szintet és meddig bírja ezt a még nem teljesen kifejlődött szervezetük, mert ez még visszaüthet később.
- 'shutterisland
bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.
nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.
- hehetheoriginal
lol.hanem mert 16-18 eves kora kozott meg senki nem teljesitett ilyen szinten.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
Ha a fürdetős kép igaz akkor stimmelnie kell a kornak. Bár nem tudom mi a bizonyíték arra, hogy messi pont gyamalnak a pucáját mosta meg és nem egy random néger kisbabát'shutterisland írta:
mondjuk nekem tobbnek nez ki mint ami, az afrikai szulok miatt meg sem lepne, de mivel europaban szuletett, gondolom csak nem tudtak mokolni az anyakonyvi kivonattal.[/color]

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
Arsenalnal az Nwaneri is jo szamokat tudott hozni. Kutya nem beszel rola, pesig az is 17.
Arsenalnal az Nwaneri is jo szamokat tudott hozni. Kutya nem beszel rola, pesig az is 17.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots