Fran García - 20
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Re: Fran García - 20
Na ezutan a 3 meccs utan mit szóltok? En még most is inkább őt tartanam meg mint a 29 eves félévetaltalabanserult vagyok mendyt..
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Benne bíztam, hogy esetleg idén fog bizonyítani, de így van a Mendi-bója jobb nála. Sajnos balhátvédünk sincs, borzalom, hogy amit ő, Mendy és Alaba idén balhátvédként produkált ebben a szezonban

- Galacticos
Az a baj hogy annak ellenere hogy a srac ugyes es lepten nyomon benyal nekunk minket nem erdekel. Helyette varunk majd 2035ig salibara hogy atig dij nelkul hozzuk.poronty írta: Kerkez valószínűleg ugye lépni fog a Poolba és voltak hírek, hogy Fran G menne a helyére. Én megérdeklődném, hogy egy Huijsen - Fran G (plusz pénz tőlünk) üzlet érdeklné-e őket.
Addig jo lesz alaba, vallejo, nyaron jon az uj brazil cb a dupla aclbol es rudigerre is eleg lesz meg egy réteg fásli.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Kerkez valószínűleg ugye lépni fog a Poolba és voltak hírek, hogy Fran G menne a helyére. Én megérdeklődném, hogy egy Huijsen - Fran G (plusz pénz tőlünk) üzlet érdeklné-e őket.
A balosra meg, akkor Hato lenne, akit hoznék. Meg menne a Mendy - Miguel Guti csere is. A spanyol uyge nem iagzán vonalszélső, meg futni se bír rendesen, se védekezni (
), de ez a modern inverted back dolog Xabinál érdekes lehetne. Pláne, ha TAA is tudja majd azt a másik oldalról.
A balosra meg, akkor Hato lenne, akit hoznék. Meg menne a Mendy - Miguel Guti csere is. A spanyol uyge nem iagzán vonalszélső, meg futni se bír rendesen, se védekezni (

-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mondjuk ha igaz h a nagyobb fizu miatt maradt a helyén, akkor jobb is h nem jön.ziro4vr írta:Faszi nagyot megy a twitchen azóta, nem annyira érdekli a visszatérés, elvan a streaminggel.ELSiete írta: Daviesnek most lett ACL-je várjuk ki a végét, hogy egyáltalán vissza tud-e a megfelelő szintre jönni.
Amúgy más extra tényleg nincs a piacon.![]()
Jó lenne fehérednünk most már.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Faszi nagyot megy a twitchen azóta, nem annyira érdekli a visszatérés, elvan a streaminggel.ELSiete írta: Daviesnek most lett ACL-je várjuk ki a végét, hogy egyáltalán vissza tud-e a megfelelő szintre jönni.
Amúgy más extra tényleg nincs a piacon.

Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Rendszer szinten kell orvosolni ezt a problémát. A tegnap a barcánál a Vallejo mozgású gyerek lehozta simán...
Xabiban van a reményem, Grimaldoból is elég komoly teljesítményt hozott ki, igaz csak egy szezonra.
Xabiban van a reményem, Grimaldoból is elég komoly teljesítményt hozott ki, igaz csak egy szezonra.

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként ez erdekes téma. Bal es jobb hátvéd. Miert van ennyire keves "felso kategóriás" jatekos a profi futballban ezen a poszton? Nem tudok en sem kettőnél tobbet mondani pl balra, akit hoznék.
Ez nem egy 10es poszt, ami mára unikum szinte, vagy sok esetben nem letezik. Furcsa, hogy ilyen kevés top van oda.
Talan mert mara a többség full back eket hasznal? Es mondjuk az ifiben a hatvedkent indulo gyerekek/fiatalok idovel szélső tamadok lesznek inkabb? Nem tudom. De valoban nagyon kevesen vannak oda évek óta. Foleg jobbra.
Ez nem egy 10es poszt, ami mára unikum szinte, vagy sok esetben nem letezik. Furcsa, hogy ilyen kevés top van oda.
Talan mert mara a többség full back eket hasznal? Es mondjuk az ifiben a hatvedkent indulo gyerekek/fiatalok idovel szélső tamadok lesznek inkabb? Nem tudom. De valoban nagyon kevesen vannak oda évek óta. Foleg jobbra.
- Pad'em
ACL utáni Daviest szerintem engedjük el, sebessége valszeg ugrik, ki tudja mi marad belőle is, bár még fiatal. Nunót mösziő kecskepásztortól el nem hozzuk, és nagyjából kifújt a felhozatal. Miguelt kipróbálni, nincs rizikó, saját nevelés, nézzük meg. Én azt mondom legyenek itt mindhárman, Fran, Miguel és Mendy. Xabi esetleg 3/5 védős felállásban tudná belül használni a betont ha még összeáll pár meccs erejéig, a két spanyol meg futkoshatna a szélen felváltva.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Daviesnek most lett ACL-je várjuk ki a végét, hogy egyáltalán vissza tud-e a megfelelő szintre jönni.ziro4vr írta: Extrat nem fogsz kapni balhátvédtől ha csak nem vásárolod ki a most hosszabbított Daviest vagy a legjobb barátainktól a Mendest.
Amúgy más extra tényleg nincs a piacon.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Extrat nem fogsz kapni balhátvédtől ha csak nem vásárolod ki a most hosszabbított Daviest vagy a legjobb barátainktól a Mendest.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nekünk nem vállalható teljesítmény kell, hanem extra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Az a vicces, hogyha fixen megkapna a bhv posztot es ahogy leirtatok tenyleg biznanak benne akkor simán vallalhato teljesítmenyt nyomna szerintem. Az se segit neki, hogy vini nem segit semmit se védekezésbe, de szerencsere tamadasba se passzol neki ( neki se, mint ahogy senkinek se).
Tegnapi meccsen is hidegen rossz volt(nem ertem mendy kezdetéset) , de amint felvette a fordulatszámot, nem rajta múlt a vilaglegjobbjamalja is csak neha tudta megverni...
Szerk: ja azt elfelejtettem, hogy kicsit theo hernandez vibeom van vele. Ő vele is igy volt banva, csak annyi hogy o elotte egy prime Marcelo volt es érthető volt hogy mellette nem játszott, viszont Mendyvel szembe jatszhatna.
Tegnapi meccsen is hidegen rossz volt(nem ertem mendy kezdetéset) , de amint felvette a fordulatszámot, nem rajta múlt a vilaglegjobbjamalja is csak neha tudta megverni...
Szerk: ja azt elfelejtettem, hogy kicsit theo hernandez vibeom van vele. Ő vele is igy volt banva, csak annyi hogy o elotte egy prime Marcelo volt es érthető volt hogy mellette nem játszott, viszont Mendyvel szembe jatszhatna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára krisz24 2025. április 27., vasárnap 20:24-kor.
Tartaleknak is loszar, egy Rayo szintu csapatba eleg talan. Se vedekezni se tamadni nem tud. Ma kb a boja Mendi szintjet hozta elol. Egyetlen elonye h tud futni es aranylag gyors. Csk akkor menjen sprinternek.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egy vallalhato tartalek, de onmagaban sem bizik, ezert a tarsak se benne.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Látványosan átfordítják inkább a másik oldalra, kurva gyors, Odriozola is hasonló volt, ugyanúgy nem bíztak benne, már el is felejtettük, hogy valaha is itt járt.Galacticos írta: Borzasztoan szallt be, nagyon szarul. Egybol megvertek, utana rossz passzok, de a meccs tobbi resze szerintem rendben volt. A felfutasai kifejezetten latvanyosak csak a tobbiek valamiert nem veszik eszre.
Stresszesen, lámpalázasan szállt be, feljavult, nem rajta múlt, hogy kikaptunk, bárcsak próbáltuk volna kihasználni a gyorsaságát, én azt mondom így utólag, hátha bejött volna, és akkor lehet lett volna valami meglepetés a maradék meccseken, nem lesz.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nagyot küzdött, de megvannak a korlátai. Nem rajta múlt.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Galacticos
Borzasztoan szallt be, nagyon szarul. Egybol megvertek, utana rossz passzok, de a meccs tobbi resze szerintem rendben volt. A felfutasai kifejezetten latvanyosak csak a tobbiek valamiert nem veszik eszre.
Legalább o nem sérül le minden meccsen amikor pályára lép

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Miguel Torres Marcelo volt a Milf Hunterhez képest a technikai képzettség terén.Nika91127 írta:Raul Bravo? Miguel Torres?hehetheoriginal írta:
Mendi nyujtja a sörét
Bravot pedig nem keverném ide. Ő sokszor volt KH + 1 szezon kivételével nem is játszott sokat.