Rodrygo Goes - 11
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Rodrygo Goes - 11
mindegy, nincs mirol beszelni, a psg-vel jo sok evig semmi biznisz nem lesz.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem tőlünk vittek, lejárt a szerződése.hehetheoriginal írta: barcola es doue a ket kisgyerek, elobbi mar francia valogatott, mindketto erosebb, agilisabb, mint a legendas brazil sztartamadonk.
de teny, mind a 4 tamadojuk sokkal jobb. nem lesznek meg egyszer olyan balfaszok, hogy duplanulla asensiokat vigyenek oda tolunk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt még meg is értem. Ahhoz hogy tudd, meg kellett volna nézni legalább egy meccset.Remy írta:
A harmadik meg nem tudom kicsoda, igy googlebe se tudom beirni. De biztos, hogy jobb mint Goes.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Bosszút akarnak állni rajtunk Mbappé miatt. Itt az ideje.hehetheoriginal írta: barcola es doue a ket kisgyerek, elobbi mar francia valogatott, mindketto erosebb, agilisabb, mint a legendas brazil sztartamadonk.
de teny, mind a 4 tamadojuk sokkal jobb. nem lesznek meg egyszer olyan balfaszok, hogy duplanulla asensiokat vigyenek oda tolunk

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
barcola es doue a ket kisgyerek, elobbi mar francia valogatott, mindketto erosebb, agilisabb, mint a legendas brazil sztartamadonk.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De csak, mert nem Real Madrid mezben toljak.kodo írta:Mindharom kezdo tamadojuk jobb mint Rodrygo.lestat írta: PSG-vel kene dumcsizni hatha lehetne onnan valakivel cserelni.![]()
Az a Dembele olyan szintu fostengert kapott volna a nyakaba, ha barca helyett idejon es lerakja ugyanazt, hogy arra meg Hazard meg Bale is csettintett volna.
Kvara meg remelem eleri ev vegere a 20 G/At. Szurkolok neki.
A harmadik meg nem tudom kicsoda, igy googlebe se tudom beirni. De biztos, hogy jobb mint Goes.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
de ezt ok nem tudjakkodo írta:Mindharom kezdo tamadojuk jobb mint Rodrygo.lestat írta: PSG-vel kene dumcsizni hatha lehetne onnan valakivel cserelni.![]()

thereisonly1ronaldo
Mindharom kezdo tamadojuk jobb mint Rodrygo.lestat írta: PSG-vel kene dumcsizni hatha lehetne onnan valakivel cserelni.![]()
- nzooli93
Hat Carlo érinthetetlen fix kezdőként kezelte. Várja a jussát, ha mar ilyen nélkülözhetetlen.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
City elleni golokra x évvel ezelőttrol, vagy mire kéri?
Neki meg Vininek is meg kellett volna mondani, hogy az idei év után örülhetnek, ha maradnak
Neki meg Vininek is meg kellett volna mondani, hogy az idei év után örülhetnek, ha maradnak
ZIDANE
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Tudom most sok a spekulacio a heten mindenkirol is, de jezusom ha ez igaz...inkabb menjen isten hirevel, en abszolut nem marasztalnam, PSG-vel kene dumcsizni hatha lehetne onnan valakivel cserelni.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En nem mondtam, hogy nem adnam el, felolem mehet. Ebben Guardiolaval ertek egyet, aki menni akar es fizetnek erte jo lovet, az menjen.ELSiete írta:Ezt igazából sosem fogjuk már megtudni. Amit tudunk, hogy Rodrygo évek óta kezdő, de konstans teljesitmenyre nem képes. Eddig gyakran a BL-lel védtük, hogy arra tartogat, idén már ezt sem lehetett elmondani róla. Nincs nagy választék a piacon, én sem adnám el, de tudtommal ő kezdő akar lenni, legalábbis anno ilyen hírek voltak, hogy nem elég neki a beállós szerep. A bal oldal nem lesz az övé. Én biztosan csökkenteném a fix kezdő tagságát, lehet jobban felpörögne és aki helyette játszik, az is jobban tűzközelben lenne.Realista24 írta:
En azt. Nalam Rodrygo elorebb van es tobb, mint Brahim.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ezt igazából sosem fogjuk már megtudni. Amit tudunk, hogy Rodrygo évek óta kezdő, de konstans teljesitmenyre nem képes. Eddig gyakran a BL-lel védtük, hogy arra tartogat, idén már ezt sem lehetett elmondani róla. Nincs nagy választék a piacon, én sem adnám el, de tudtommal ő kezdő akar lenni, legalábbis anno ilyen hírek voltak, hogy nem elég neki a beállós szerep. A bal oldal nem lesz az övé. Én biztosan csökkenteném a fix kezdő tagságát, lehet jobban felpörögne és aki helyette játszik, az is jobban tűzközelben lenne.Realista24 írta:En azt. Nalam Rodrygo elorebb van es tobb, mint Brahim.ELSiete írta:
Mármint mikor bizonyította?
Azt gondolod ennyi jatekperccel és türelemmel amit ő évek óta kap, egy Brahim nem bizonyitott volna?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En azt. Nalam Rodrygo elorebb van es tobb, mint Brahim.ELSiete írta:Mármint mikor bizonyította?Babinho írta: Rodrygo azért idén bizonyította hogy lehet rá számítani, intelligens és nem budos neki a munka.
Azt gondolod ennyi jatekperccel és türelemmel amit ő évek óta kap, egy Brahim nem bizonyitott volna?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ideálisak lennének pont arra, hogy mindig épp az kezdjen aki jobb formában van. Nem így, hogy bármi van Rodrygo kezdő, Brahim csere. Idén Brahim gyengébb mint tavaly de konstansabb szereppel benne is több lehetne.ELSiete írta: Nekem ők mindketten cserejatekosok egy igazi Real Madridban.
Rodrygonak volt 2 jó hónapja tavasszal, aztán jött a szokásos visszaesés és eltűnés áprilisra, a lényegi szakaszra. Baloldalon játszva szinte biztosra veszem, hogy teljesen más játékos lenne amúgy és még azt is el tudom képzelni, hogy ha eladjuk egy mittudomén Liverpoolnak és ők átteszik a komfortos helyére bánni fogjuk, hogy eladtuk.
Mindent egybevetve elég egyértelmű, hogy ha az új edző jót akar akkor a Mbappé, Vini, Bellingham, Rodrygo 4-esből csak hármat tesz a kezdőbe. Viszont ésszel forgatva a támadó 6-osunkat ez továbbra is az egyik legerősebb támadósor lenne.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Az biztos, hogy némi futballra emlékeztető dolog akkor volt idén, amikor ő meg beli meg bappi kombinatorikázott kicsit így hárman, a junior nélkül.
Nem illik.
-
Ebben meg te írsz jókat, én is nagyobb tehetségnek tartom, mint Vini, de ő mintha jobban űzné hajtaná az egész ipart, ezért mintha jobban szem előtt lenne. És most kivételesen nem a botrányos és gyakran "hangos" viselkedesere gondolok, de ha Rodrygo az első 45 percben nem csinált semmit, akkor garantáltan lehet tudni, hogy a második 45 percben sem fog már, Viniben pedig tényleg bármikor benne van a sorsdöntő csel, a gól, a gólpassz. Bár nem szeretem Vinit, de azt se vegyük el tőle, hogy tavaly aranylabdás éve volt. Rodrygo TOP30ba nem került és talán nagyon extra szezonja sem volt még. Ritkán jön ki belőle az extra, neki egy masik klub, ahol kevesebb a nyomás lehet helyrebillentené a pályafutását, de az is lehet, hogy máshol a süllyesztőbe is eltűnne, ha ugyanúgy eltünögetne, nem biztos hogy ezt máshol évekig fix kezdő tagsaggal honorálják.realbeckham írta: Igen, jókat irsz. Nem vitás. Főleg a személyiség témában.
Nekem mindig is szimpatikus volt, mert van benne egy kis benzemas finomsag. Ugy ertem ott a clutch es ott vannak azok a falatnyi, finom boka cselek, az osszjatekhoz való hajlam, ami nem tanulhato, az veled szuletik. Nem olyan görcsösen eroltetve, mint viniciusz, hanem zsigeri, okos jatek. Játék intelligenciaban is jo. Ez a gyerek sokkal jobb alapanyag, mint a haverja, mégsem jon ki belőle sajnos.
Tegyük fel, ha most eligazolna, akkor bennem az lenne, hogy maradt ebben a srácnak még bőven. Lehetett volna jobb nálunk.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, jókat irsz. Nem vitás. Főleg a személyiség témában.
Nekem mindig is szimpatikus volt, mert van benne egy kis benzemas finomsag. Ugy ertem ott a clutch es ott vannak azok a falatnyi, finom boka cselek, az osszjatekhoz való hajlam, ami nem tanulhato, az veled szuletik. Nem olyan görcsösen eroltetve, mint viniciusz, hanem zsigeri, okos jatek. Játék intelligenciaban is jo. Ez a gyerek sokkal jobb alapanyag, mint a haverja, mégsem jon ki belőle sajnos.
Tegyük fel, ha most eligazolna, akkor bennem az lenne, hogy maradt ebben a srácnak még bőven. Lehetett volna jobb nálunk.
-
Láttuk már azért többször játszani a bal oldalon, én határozottan emlékszem, hogy ott is képes volt eltunni és percekig szóhoz sem jutni. Szerintem kevés ez az ember. Biztosan használhatóbb lenne bal oldalon, de nem tudom róla elkepzelni, hogy konstans kitartson 1 teljes évig a teljesítménye és egymás utáni meccsekre befolyassal legyen. Nincs benne ez a kraft érzés, a személyisége is ilyen kis tesze tosza, olyan mint egy jóllakott óvodás, nem pedig mint akit szétvet, hogy a legjobb legyen. Hozzateszem Brahimbol sem nézem ki a konstans jó teljesitmenyt, ha esetleg Rodrygot eladnank és őt tennenk a helyére jobbra. Nekem ők mindketten cserejatekosok egy igazi Real Madridban.realbeckham írta: Valahol egyetértek ziroval.
Viszont van bennem ez a "ha" érzés.
En tovabbra is azt gondolom, hogy megítélni csak ugy tudnám őt, ha mondjuk zsinorban jatszana 15 meccset a posztjan. Vajon milyen jatekos lenne, Ha egy balszélsőt megnéznénk konstans a bal oldalon igy cirka 6 év utan.
Pedro mondjuk a posztján villoghatott. A mázlista![]()
Igazabol rodrygot, meg a karrierjet a szellemileg korlatolt haverja csinalja ki látványosan. Itt is, meg a válogatottban is, hogy elveszi a helyét előle. Meg ugy en bloc a showt is. Rodrygo ilyen árnyék, vagy pohárnok szerepkörben van az isteni viniciusz mellett.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valahol egyetértek ziroval.
En tovabbra is azt gondolom, hogy megítélni csak ugy tudnám őt, ha mondjuk zsinorban jatszana 15 meccset a posztjan. Vajon milyen jatekos lenne, Ha egy balszélsőt megnéznénk konstans a bal oldalon igy cirka 6 év utan.
Pedro mondjuk a posztján villoghatott. A mázlista
Igazabol rodrygot, meg a karrierjet a szellemileg korlatolt haverja csinalja ki látványosan. Itt is, meg a válogatottban is, hogy elveszi a helyét előle. Meg ugy en bloc a showt is. Rodrygo ilyen árnyék, vagy pohárnok szerepkörben van az isteni viniciusz mellett.
Pedro mondjuk a posztján villoghatott. A mázlista