bar a gyorsasaga es robbanekonysaga szerintem csak nagyon minimalisam fejlesztheto (mondjuk amugy 1.80 koruli magassag sem tul optimalis egy szelsonek) de szvsz tobb dologban van meg benne.Yamal meg elképesztően túlhype-olt, nem látom miben lesz sokkal jobb ezekkel az alapképességekkel 3-4 év múlva mint most.
fizikailag az erejen (es annak a kihasznalasan) lehetne csiszolni, sokszor konnyel lepattan mert vasagyastol 40kg.
az elobb emlitett off the ball dolgok altalaban a korral es rutinnal fejlodnek, foleg a higgadtsag es a donteshozatalok.
az a jobb lab is fejlesztheto lenne, ha foglalkoznak vele.
vedekezesben is van mit javulni, persze ha nem fog derogalni neki.
de amin szerintem a legtobbet lehetne alakitani, az a 16-oson beluli jelenlet es befejezesek, az alkata miatt hamiskilencesben pl tok jol nezhetne ki ha jobb befejezo lenne.
minden egyeb (technika, kreativitas, cselezes, lovotechnika, passzolas, beadasok) az szerintem teljesen rendben van, tul sokat ezekben nem fog tudni mar fejlodni.
itt inkabb az a kerdes, hogy kinovi e a tiktokos majomkodast es a hidrogen szoken partyszemuvegben tancikalast, vagy egy uj balotellit latunk majd.