A vedelmeben annyit en is hozzatennek, hogy amikor lattam, eleg jo szazalekkal hozta az 1v1 helyzeteket es bar a G/A szamai nem kiemelkedoek, de sokszor az O megmozdulasai alakitottak ki letszamfolenyt, ulnek a kulcspasszai is. Biztos van erre rengeteg stat, de onmagaban a "6 golja es 10 golpassza" nem adja vissza, hogy tenyleg komoly hatast tud gyakorolni a jatekra (sajnos).'shutterisland írta:bedobtak, mert nyilvan megvolt benne a potencial, konkretan atugrotta a barca b lepcsot is.Mert senkit nem dobtak be 16 evesen a nagyok koze. Kurva nagy makkja van, hogy be lehetett tenni a kezdobe, mert nem volt mas. Jokor, jo helyen volt.
azota pedig helyt all, hozza a szintet, es a valogatottban az eb-n is (akkor meg valoban 16 evesen) hozzatette boven amit kellett az eb gyozelemhez.
nem kell agyonszopkodni sem, mert szerintem is egy robben light meg jelenleg, es borzaszto karos ez a cirkusz korulotte.
de aki szerint ez mak meg jokor jo helyen szindroma, az szerintem forditva ul a lovon.
Ettol fuggetlenul visszataszito a hype es mara a viselkedese is, mert annyira nem extra, amennyire nyomjak es amennyire elhiszi magarol. Mondjuk ennek orulok, ha nala sem lesz atyai pofon valahonnan, konnyen lehet Vini 2.0, kevesebb eredmennyel.