Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Túl nagy üzleti kockázat ez Pereznek szerintem akkor is, meg Vini tud focizni, ennyire rossz szezonja csak nem lesz többet mostanában.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem az a fajta játékos aki kiülné a szerződését, hajtja majd a bizonyítás és az egó. Tud majd hova menni ha akar, fiatal és megvan a hypeja, nem egy kiégett Bale, Hazard, Alaba.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Simán lehet vele tárgyalni jövő tavasszal, ha nem akkor nyáron eladni. Egy ilyen értéknél mind1, hogy 1 év vagy 2 van vissza a szerződéséből, mert ha nem tud viselkedni akkor nem játszik egy évet. Az arabok úgyis kifizetnének egy valag pénzt meg így is. Csak mi pátyolgatjuk, mert végeredményben többet ér nekünk a marketing értéke, mint a csapat teljesítménye és összhangja. Nem a pénzzel van itt baj, mert volt olyan évünk amikor Bale és Hazard a semmire kerestek 31-31 millát, itt az üzenet a probléma. Lehetsz a csapat legjobban fizetett játékosa 1 kiemelkedően jó szezonra amit egy botrányos követett. 2027-ben meg Jude jelentkezik be a 30+ os fizetésért?ferni írta: 2 év van a szerződéséből, sajnos ekkora értéknél nem lehet játszadozni, hogy elmegy ingyen.
Inkább kifizeted a +10-20 millát évente, akkor is előrébb vagy.
Ez szimplán üzleti érdek ha hosszabbítunk vele, semmi más, mert a jelenlegi szezonra egy nagy lókuki járna neki max
2 év van a szerződéséből, sajnos ekkora értéknél nem lehet játszadozni, hogy elmegy ingyen.
Ez szimplán üzleti érdek ha hosszabbítunk vele, semmi más, mert a jelenlegi szezonra egy nagy lókuki járna neki max
- nzooli93
Konkrétan ez igy egy vicc
Rohogtunk Messin meg a Barcan. Ez is jo nagy lehuzas. Persze utóbbi hetekben mar viselkedett,kellett a zsíros szerződés. Szerintem jol van lakva, nagyképű is lett. Biztosan lesznek jo meccsei,meg periódusai,de hogy o legyen egy Real Madrid legjobban fizetett játékosa egy ilyen szezon után. Hat vicces.

Rohogtunk Messin meg a Barcan. Ez is jo nagy lehuzas. Persze utóbbi hetekben mar viselkedett,kellett a zsíros szerződés. Szerintem jol van lakva, nagyképű is lett. Biztosan lesznek jo meccsei,meg periódusai,de hogy o legyen egy Real Madrid legjobban fizetett játékosa egy ilyen szezon után. Hat vicces.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
PontosanwZoLee7 írta: Remek, erősítsük meg benne, hogy jó az irány, jó amit csinál, aztán járasson le bennünket még 5 évig. Nem értem miért kell vele most hosszabbítani, meg kellene nézni mit alkot a következő évben, ha ugyan ilyen fgy lesz akkor meg mehet arab hercegeset játszani.
Ha meg most kell neki a nagyobb szerződés, el lehet engedni.
ZIDANE
- wZoLee7
Remek, erősítsük meg benne, hogy jó az irány, jó amit csinál, aztán járasson le bennünket még 5 évig. Nem értem miért kell vele most hosszabbítani, meg kellene nézni mit alkot a következő évben, ha ugyan ilyen fgy lesz akkor meg mehet arab hercegeset játszani.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
BREAKING: Vinícius Jr. has AGREED to renew his contract.
He will renew till 2030 and be one of the HIGHEST paid players in the squad. @diarioas
Nem tartom indokoltnak, hogy egy ilyen szezon után, ekkora fizetést kapjon. Számomra rossz üzenete van. Na mindegy, most már van pénz új autóra, reméljük a foci is elkezdődik, mert ez az év minden szempontból felejtős nála.
Vinícius Jr. NEVER considered leaving Real Madrid.
He had an offer for €1 Billion for 5 years from Saudi Arabia. @diarioas
Real Madrid NEVER entertained the idea of Vinícius leaving.
They consider him their FRANCHISE player alongside Jude Bellingham and Kylian Mbappé. @diarioas
He will renew till 2030 and be one of the HIGHEST paid players in the squad. @diarioas
Nem tartom indokoltnak, hogy egy ilyen szezon után, ekkora fizetést kapjon. Számomra rossz üzenete van. Na mindegy, most már van pénz új autóra, reméljük a foci is elkezdődik, mert ez az év minden szempontból felejtős nála.
He had an offer for €1 Billion for 5 years from Saudi Arabia. @diarioas
They consider him their FRANCHISE player alongside Jude Bellingham and Kylian Mbappé. @diarioas
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- wZoLee7
Ugye Luka, Carva, LV a sorrend jelenleg. Nem tudom kölcsönök ezt hogy érintik, de gondolom Vallejo, Ceba kiesik, akkor utána Fede jön, majd Lunin szintén volt kölcsönben és utána van Vinicius. Szóval ha minden igaz jövőre 3. számú lesz a brazil ami elég gyászosan hangzik. Utána amúgy Tibo, Brahim kölcsön volt, Mendy, Militao, Rodrygo, Alaba és Cama hogy eljussunk odáig aki még valszeg évekig itt lesz. Utána nagyon távol Tchoua, Fran és Jude csak itt következik. Majd Güler és Asencio.Ursus írta: Valaki tudja követni, hogy most jelen állás szerint ha Lucas és Modric is távozik a nyáron akkor hányadik lesz ő a csk karszalag szempontjából a rangsorban?
Ha marad a hagyomány, márpedig miért ne maradna, Jude kb sosem lesz kapitány, vagy csak akkor ha innen nem megy sehová.
-
Ha az emlékeim nem csalnak, akkor már csak Carvajal és Valverde lesznek előtte a sorban.Ursus írta: Valaki tudja követni, hogy most jelen állás szerint ha Lucas és Modric is távozik a nyáron akkor hányadik lesz ő a csk karszalag szempontjából a rangsorban?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ezt minél később tudom meg annál jobb a lelki békémnek.Ursus írta: Valaki tudja követni, hogy most jelen állás szerint ha Lucas és Modric is távozik a nyáron akkor hányadik lesz ő a csk karszalag szempontjából a rangsorban?

Nálam Valvi-Tibi-Beli lenne a sorrend.
-
Valaki tudja követni, hogy most jelen állás szerint ha Lucas és Modric is távozik a nyáron akkor hányadik lesz ő a csk karszalag szempontjából a rangsorban?
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Realista24 írta: De aranyos vagy. Minthabuta lenne.

De van olyan, hogy valaki nem különösebben intelligens, NBA-ből például Kyrie Irwing vagy Ja Morant, de közben nagyon jó játékintelligenciával rendelkezik.
Vininek egyik sincs, szóval kész csoda hogy így is el tudott jutni erre a szintre. Lottó 5-ös kutya f***a..
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
El kene mar engedni ezt az az egy emberen eluszott a meccs dolgot. Ez egy csapat jatek, a donteshozatalai iden tovabbra is botranyosak, de megint adtunk egy felido elonyt az ellenfelnek, Courtois is hatalmasat hibazott az egyenlito golnal, megsem lehet azt mondani, hogy rajta ment volna el a meccs, pedig 10 percet kellett volna valahogy kibirnunk. Ki kell szenvendnunk a hatralevo par meccset, aztan nyaron ha elmegy bizni benne, hogy jol forgatjuk vissza az erte kapott osszeget, ha marad, akkor meg azt hogy Xabi alatt a tavalyi szintet fogja hozni.Anthony írta: Most néztem meg az összefoglalót, verem a fejem a falba. Viniciuson elúszott a meccs, simán nyerhettünk volna 2 góllal.
Nem arról van szó, mindenki hibázik de ez az ember annyira bot mintha most focizna életében először. És ilyenekből minden meccsen van több is. Egyszerűen mintha buta lenne vagy én nem értem. Az első szezonjaiban, amikor Benzema is alázta azt mondtam olyan mintha PS-el lenne irányítva az emberünk, ott is megnyomod a gombot, hogy kb. jobbra passzoljon aztán valami lesz. Na Vinicius azóta is ilyen, mintha csak elpasszolná a labdát, mert úgyis jó lesz az a passz mint a videójátékban.
Húzzon el innen a vérbe, de komolyan. A tavaly megérdemelte volna az aranylabdát, de ilyen ostobaságokkal, amiket művel hatalmas szégyen lenne aranylabdásnak lenni. Szedjük ki a pénzt belőle, 150-200 milla, egyszerűen hatalmas win lenne az eladása...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
De aranyos vagy. Mintha
buta lenne.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Most néztem meg az összefoglalót, verem a fejem a falba. Viniciuson elúszott a meccs, simán nyerhettünk volna 2 góllal.
Nem arról van szó, mindenki hibázik de ez az ember annyira bot mintha most focizna életében először. És ilyenekből minden meccsen van több is. Egyszerűen mintha buta lenne vagy én nem értem. Az első szezonjaiban, amikor Benzema is alázta azt mondtam olyan mintha PS-el lenne irányítva az emberünk, ott is megnyomod a gombot, hogy kb. jobbra passzoljon aztán valami lesz. Na Vinicius azóta is ilyen, mintha csak elpasszolná a labdát, mert úgyis jó lesz az a passz mint a videójátékban.
Húzzon el innen a vérbe, de komolyan. A tavaly megérdemelte volna az aranylabdát, de ilyen ostobaságokkal, amiket művel hatalmas szégyen lenne aranylabdásnak lenni. Szedjük ki a pénzt belőle, 150-200 milla, egyszerűen hatalmas win lenne az eladása...
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Nem felmentve, de sajnos ez iden kb. mindenkire igaz. Tegnap Ardanak, Brahimnak, Valverdenek is lett volna lehetosege kiugratni egy jo helyzteben levo tamadot kontranal es rendre a rossz megoldast valasztottak. Sajnos azt, hogy mennyire gyenge a csapat iden fejben az is mutatja, hogy kulcs pillanatokban, milyen golokat kapunk, vagy hogy az elmult hetekben-honapokban mennyi pirosat/sargat kaptunk fegyelmezetlenseg miatt. Kezdve Vinitol, mint fokolompos, aztan Jude, Mbappe, tegnap Rudiger, LV stb.Pad'em írta: Tavaly tavaszi Vinivel gólokkal nyerjük a meccset a második félidőben. Botrány gyenge meccsek a kulcspillanatokban, egyszer nem hajlandó a felfutó balbekknek passzolni, ziccerben ha passzolni kéne lő, ha lőni passzol vagy elcselezi. Ez 10x gyengébb lett az aranylabda mizéria óta sajnos, jövő évet még megkapja biztos, de az idei utan az új edzőnek fel lesz adva a lecke visszahozni.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Igen, lehet. Azt hiszem később fujtak be, engedték mi lesz az akcióból. Nagy büdös semmi. Teljesen mindegy, hogy les volt. A tény, hogy a gyerek buta, mint a föld.
Annyira adja magát, hogy eladd. Mentálisan jót tenne, anyagilag, telített poszt miatt, mindehogy. Tökéletes lenne mindenkinek.
Annyira adja magát, hogy eladd. Mentálisan jót tenne, anyagilag, telített poszt miatt, mindehogy. Tökéletes lenne mindenkinek.
az les volt amugy nem?realbeckham írta: Szerintem a mélypont az volt, mikor, ha jol emlékszem 2:1 nél kapott egy kiugratást es ahelyett, hogy kapura tort volna a 3:1 ért, elkezdett a szögletzászló felé sétálni a labdaval, aztán visszafelé cselezgetett
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem a mélypont az volt, mikor, ha jol emlékszem 2:1 nél kapott egy kiugratást es ahelyett, hogy kapura tort volna a 3:1 ért, elkezdett a szögletzászló felé sétálni a labdaval, aztán visszafelé cselezgetett