Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. május 4., vasárnap 16:07

A csapat fizikálisan nem bír 90 percet. Borzalmas állapotban mindenki. Amikor van kraft képesek vagyunk szép dolgokra de ez idén már nem fog változni.

Ennek a fasszopó buzi bírónak remélem nem csúfolják ki a gyerekét a suliban. Most is csak egy full szabálytalan szögletből lett a gól. Bappé lerántása gólhelyzetben utolsó emberként miért nem piros? Úgy érzem, hogy teljesen felesleges lenne nyerni jövőhéten mert bármi van ezek megoldják vagy itt vagy a túloldalon, hogy még csak véletlenül se legyünk elsők.

Vinicius -1 ember. Lassú és nem tud megverni már senkit 1v1ben. Bappé WorldClass. Güler is jót ment. Modric minden pályán töltött perce pazarlás és már veszélyes is a csapatra nézve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. május 4., vasárnap 16:05

Vininek es Judenak nagyon jot fog tenni egy nyari piheno, mert gyakorlatilag ertekelhetetlen volt naluk a szezon masodik fele.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. április 27., vasárnap 18:46

Kicsit reflektalva a tegnapira amugy en igyis marhara elveztem a meccset, oke kiveve az elso felidot de talan ezert is volt annyira szep ahogy visszajottunk.

Meglepoen pozitiv vagyok a jovot illetoen, a problemak ott vannak lathatoek es mar Perez sem hunyhat szemet folotte, ha meglesz a foltozas es elkuldjuk azt akit elkell kuldeni biztos vagyok benne hogy jovore megkukizunk mindenkit is, persze ehhez kell egy Xabi a padra egy frissites egy mas fajta szemlelet, ez a kapcsolat az oreggel megfaradt.

Bellingham es Mbappe meg Valverde lerakott tegnap de akar Guler is nekem nagyon bizakodo volt hogy na igen lehet igyis jatszani es ott a potencial.

Szar kikapni mindig a rivalistol de ez volt a legkevese fajo vereseg hiaba kupa donto mert vegre lattam hogy kuzdunk hogy focizunk meg sebzetten is partiban voltunk.

Lesz egy nagy restart nyaron es meg erosebben terunk vissza. Plusz valahol kellett ezeknek a sracoknak a pofon hogy igen a dontoket megkell nyerni nem adjak oda csak azert mert mi vagyunk a Real Madrid, Mbappenak is jo bemelegites volt hkgy bizony ez itt mas kavehaz.

Jo lesz ez csak a vezetoseg is hozza meg azokat a donteseket amiket megkell es mindenki lat hogy szukseges.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. április 27., vasárnap 15:52

rikko írta:
cart írta: Persze minden kontaktra egyből sárgát kell adni meg büntetőt, gondolom a Barcas álomvilágban így működik :D
Ezt írtam volna!?
:ozil:

Latom van gond rendesen...
Csakis a nagyobb bakijairól írtam a sporinak.

De mint írtam. Ha ellenetek húzott volna meg ennyi szembetűnő bakit, kb fel forum évtizedekre lenne bannolva.
Ha ellenünk huzott volna meg ilyet mint kb a Real barca meccsek 60-70%ba meg szokott történni akkor jogosan akadnank ki, de mivel mindig ez van, nincs meglepetes ha ismet ellenünk fujnanak.
Visszaterve a "tizenegyesekre"
Valverde kezezese: nem ertek egyet a szaballyal se. Ha kéz akkor fújják be 16on belül leszarom hogy tamaszkodo kéz, de sajnos szabaly alapján azt általában nem fújják be.
Rüdiger "labelhuzasa" : visszajatszasba is látszik, hogy alig bírt mar labon maradni ferran :lol: alig várta, hogy barki is a közelébe érjen es dobhassa magát. Nalam ez a legneccesebb hogy talan 11es legyen mert volt kontakt, viszont tok egyértelmű hogy dobta magat rögtön.

Asencio eset: egyértelmű színészi munka, lathattuk az igazi Raphinha arcát. Amit a többi meccsen siman befujtak eddig neki, most az egyszer nem jott be.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. április 27., vasárnap 15:41

rikko írta:
cart írta: Persze minden kontaktra egyből sárgát kell adni meg büntetőt, gondolom a Barcas álomvilágban így működik :D
Ezt írtam volna!?

De mint írtam. Ha ellenetek húzott volna meg ennyi szembetűnő bakit, kb fel forum évtizedekre lenne bannolva.
Ez már 10-15 éve a Barca taktika része hogy az 50 kilós kisfiúk egyből feldobják magukat ahogy valaki hozzájuk ér. Tegnap is ha Ferran Torres meg Raphinha ha nem játszik rá annyira lehet hogy be is fújja a bíró valamelyikét.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2025. április 27., vasárnap 15:37

BlancoMark írta: Amugy en abszolut adom azt a jatekvezetoi elvet - ami tegnap is ervenyesult - hogy csak az egyertelmu esetek kapcsak hozzanak a merkozest sulyosan befolyasolo donteseket (tizi, piros lap), a ketes eseteket engedjek el a francba. A foci dontson es ne az hogy a tizenhatos sarkanal egyaltalan nem golveszelyes szitunal valakinek hozzaertek a sarkahoz stb.
Aztán befújta a semmit, az utolsó 2 percben. Persze viszonylag kóser volt.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. április 27., vasárnap 15:26

Amugy en abszolut adom azt a jatekvezetoi elvet - ami tegnap is ervenyesult - hogy csak az egyertelmu esetek kapcsak hozzanak a merkozest sulyosan befolyasolo donteseket (tizi, piros lap), a ketes eseteket engedjek el a francba. A foci dontson es ne az hogy a tizenhatos sarkanal egyaltalan nem golveszelyes szitunal valakinek hozzaertek a sarkahoz stb.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 27., vasárnap 15:11

rikko írta:

Azt a statot nem nézed meg ahol TI 200-al több büntetőt kaptatok, mint a mögöttetek lévő második??
Biztos a támadó foci... Bezzeg mindenki más bunkert tol 🤣
De megnézném, kérlek küldd be.

Viszont valahogy nem reagáltál azokra amiket küldtem, érdekes, csak a visszatámadás.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 27., vasárnap 15:03

ferni írta: Net yellow cards favor(given to rivals) vs against your team, between 04/05 to 19/20.

Sevilla + 192

Atlético de Madrid -23 (one of the few top teams with more cards against than given to rivals)

Manchester United +123

Chelsea + 200

Arsenal + 226

Juventus + 268

Roma + 255

Bayern Munich + 206

Borussia Dortmund + 267

REAL MADRID + 276

And finally....

FC BARCELONA + 587

Teljesen szürreális számok.

Piros lapoknál se jobb a helyzet ebben az időszakban.

If we're talking about red cards:

Real Madrid - 2 (more players sent off than our rivals)

Barça + 50

Most erre ráhúzzuk még Negreirát és egyből összeáll a kép :coffee:

De várjál van ám még ilyen.

Barca ellen ítélt tizik a La Ligában:

14/15----> 5 darab
15/16----> 1 darab (2016.02.14.)
16/17----> 0
17/18----> 2 (2018.03.01; 2018.04.14.)
18/19----> 2 (2019.02.02;2019.05.04.)
19/20----> 7

Ebben tudod mi az igazán vicces?
2018 év közben hagytátok abba az utalást Negreirának.
Hát micsoda véletlen egybeesés ez is bakker.

Na még egy:

1993 és 2019 között 1 darab tizenegyest ítéltek nekünk a bajnokságban El Clasicon a Camp Nouban. Egyet.

In the past 28 Liga games they have played at Camp Nou, Madrid have had just two spot kicks. The most recent was in March 2007, which Ruud van Nistelrooy took, and before that 1992, when Míchel shouldered the responsibility.

De hát biztos nem volt ilyen eset, amire adhatták volna ilyen sok év alatt....
Ja de
https://youtu.be/yinbJcPoMj8?si=XQFltDU-kGcQYDDS
Itt meg van kép Varane lábáról a meccs után:

link
És még mennyi ilyen lehetett...

Egészen elképesztő ez a sok véletlen :lol:

Azt a statot nem nézed meg ahol TI 200-al több büntetőt kaptatok, mint a mögöttetek lévő második??
Biztos a támadó foci... Bezzeg mindenki más bunkert tol 🤣

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2025. április 27., vasárnap 14:59

Ezt írtam volna!?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 27., vasárnap 14:45

Pad'em írta:
Ehhez vannak szokva, meg kell nézni mi hány faltra kaptunk mennyi sárgát a szezonban illetve ők mennyit. Magasan mi kapjuk a legtöbbet amikor minket rúgnak szarrá 30-ból 29 meccsen. Egyszer nem nekik fúj a bíró már felháborodás van. A jó öreg Hansi is aki soha nem bírozik biztos ha mi nyerünk végül akkor nem hozta volna szóba a bírósporttárst gondolom. Rüdigeré full 11-es volt amúgy, teljesen jogos lenne a felháborodás bármelyik csapatnak, kivéve a Barcelonának, nekik egy jó 10 évig kuss a nevük és csendben örüljenek az élvonalbeli sikereiknek.
Én is felháborodnék a helyükben, ha lefizetném a bírót a és így se nekem fújna. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 27., vasárnap 14:42

MarioCirolo írta: [*]
ferni írta: Nem méltó a spanyol játékvezetés a ligához, szánalmas fos az egész.
Real nem azt kéri neki fújjanak, csak hogy normálisan vezessék le a meccseket, ami az elmúlt 20 évben nem megy, melyre megannyi statisztika és bizonyíték is van.
Sajnos a biraskodas tokeletesen illik a liga szinvonalahoz. A meccsek 90%a nezhetetlen fos, szezononkent egy-ket ude szinfolttol eltekintve evrol-evre egyre szarabb a helyzet.
Részben igaz de ugyanezek a hányadék spanyol közép és kis csapatok tudnak europában rendszeresen megfingatni überbajnokságból érkező csapatokat értelmezhető futballal. És a Real-barca-atletico meccsei is hányinger mentesek európai szinten. Ennek köze van a bírók mellett az egész légkörnek ami spanyol földön van. Mindenkinek szabad mindent büntetlenül és ezért meg is teszik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2025. április 27., vasárnap 14:40

A tegnapi vereség és úgy amblok az egész idei vesszőfutásunk után úgy gondolom hogy véget ért egy korszak a fociban. Nagyképűen hangzik de mi voltunk az utolsók a nagycsapatok közül ahol még old schol módon, egyéni kiállításokra alapozott focit játszottunk. Az idei szezonunk ékes bizonyítéka hogy a kivételes játékosok eltűnésével (Benz aztán tavaly Kroos) ezt már nem lehet hatékonyan művelni. Helyette a sikerre vezető út a rendszer foci ahol a mágnestábla az atyauristen. Vége a lazább taktikai fegyelmet jelentő joga bonito felfogásnak. Itt ha sikeresek akarunk lenni muszáj nekünk is rendszerben gondolkodni, felépíteni az alapoktól a játékot. Nyártól remélhetőleg egy új edzővel ez fog elkezdődni. Ami most van az agónia és hattyúdal egyben.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 27., vasárnap 14:16

[*]
ferni írta: Nem méltó a spanyol játékvezetés a ligához, szánalmas fos az egész.
Real nem azt kéri neki fújjanak, csak hogy normálisan vezessék le a meccseket, ami az elmúlt 20 évben nem megy, melyre megannyi statisztika és bizonyíték is van.
Sajnos a biraskodas tokeletesen illik a liga szinvonalahoz. A meccsek 90%a nezhetetlen fos, szezononkent egy-ket ude szinfolttol eltekintve evrol-evre egyre szarabb a helyzet.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 27., vasárnap 14:15

Net yellow cards favor(given to rivals) vs against your team, between 04/05 to 19/20.

Sevilla + 192

Atlético de Madrid -23 (one of the few top teams with more cards against than given to rivals)

Manchester United +123

Chelsea + 200

Arsenal + 226

Juventus + 268

Roma + 255

Bayern Munich + 206

Borussia Dortmund + 267

REAL MADRID + 276

And finally....

FC BARCELONA + 587

Teljesen szürreális számok.

Piros lapoknál se jobb a helyzet ebben az időszakban.

If we're talking about red cards:

Real Madrid - 2 (more players sent off than our rivals)

Barça + 50

Most erre ráhúzzuk még Negreirát és egyből összeáll a kép :coffee:

De várjál van ám még ilyen.

Barca ellen ítélt tizik a La Ligában:

14/15----> 5 darab
15/16----> 1 darab (2016.02.14.)
16/17----> 0
17/18----> 2 (2018.03.01; 2018.04.14.)
18/19----> 2 (2019.02.02;2019.05.04.)
19/20----> 7

Ebben tudod mi az igazán vicces?
2018 év közben hagytátok abba az utalást Negreirának.
Hát micsoda véletlen egybeesés ez is bakker.

Na még egy:

1993 és 2019 között 1 darab tizenegyest ítéltek nekünk a bajnokságban El Clasicon a Camp Nouban. Egyet.

In the past 28 Liga games they have played at Camp Nou, Madrid have had just two spot kicks. The most recent was in March 2007, which Ruud van Nistelrooy took, and before that 1992, when Míchel shouldered the responsibility.

De hát biztos nem volt ilyen eset, amire adhatták volna ilyen sok év alatt....
Ja de
https://youtu.be/yinbJcPoMj8?si=XQFltDU-kGcQYDDS
Itt meg van kép Varane lábáról a meccs után:

link
És még mennyi ilyen lehetett...

Egészen elképesztő ez a sok véletlen :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 27., vasárnap 13:54

rikko írta:

Araujo kapott is érte egy lapot.
Melyik meccsen?

Bírózhatsz itt, de már a szezon elején is jött ki stat, hogy mennyire kevés faultra szarják a sárgákat az ellenfeleiteknek, illetve minket folyamat szétrúgnak és alig adnak sárgát.

Elhiszem hogy ezeket nehéz elképzelni, de ezek konkrét számok.

Te is össze tudod adni ezeket mennyi szabálytalanságra hány sárga jut.

Európai topfutballban kétszer annyi sárgát kapnak az ellenfeleitek az elmúlt 15-20 évben mind bármelyik másik top csapaté, de ez is véletlen ugye

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 27., vasárnap 13:39

RaúlCF írta:
wZoLee7 írta: Sajnos nem tudtam nézni a meccset, nekem ez a 10-es kezdés már későn volt. Nem néztem még összefoglalót sem, most jutottam géphez. Az eredményből kiindulva és pár kommentet olvasva messze nem voltunk annyira világtalanok, mint amennyire az elmúlt udőszak alapján várni lehetett volna.
Pár kérdésem azokhoz akik nézték:
-a bíró ellenünk volt, vagy hozott ergy korrekt fújást?
-LV-Mendy mennyire volt szar?
-Vinicius jól viselkedett?

A cserékből és a kommentekből kiindulva itt a Modric-Ceba korszaknak véget kell vetni és a kis törököt nyomatni...megmondtuk ezt már ősszel is, de végre Carlo is rájött. Sajnos későn. Innentől all in a bajnokásgra, ami szerintem még meglehet ha a játékosok és az edző is igazán akarja.
a bírónak kb karrierje legkorrektebb meccse volt
egyáltalán nem rajtuk ment el semmi
magához képest igen és még kapart is rendesen.

Modric és Ceballos is gyenge volt ahogy Rodrygo is és Brahim is. Rüdiger se volt jó és Courtois az elején védett párat de kaptunk is a Rüdi-Courtois balettből és megmondom őszintén a 3iknál is a vetődése igencsak nyugdíjasra sikerült szerintem ott elfáradt ami nem jó jel a jövőre nézve.

Az első félidő annyira nem volt jó de borzalmas sem. A legtöbb időben meddő fölényben voltak. Volt egy lesgólunk meg 1-2 elfutásunk amiket elbasztak. A másodikra teljes gázzal jöttünk ki és jobbak is voltunk és megfordítottuk a meccset. A végén Brahim elől ironikusan pont a szélső hátvédjük vette el a labdát ami nekünk egész évben az achillesünk.
Arda adott egy gólpasszt szögletből és jobb volt mint a korábbi meccsein és jobb volt mint Ceballos de nem mondanám rá, hogy jövőre kezdő kkp lenne mindenesetre hasznosabb volt mint eddig. Endrick nagyon rosszul szállt be, Brahim katasztrófális volt, Vinit szidják de hajtott becsülettel.

Kis koncentrációval ez egy megnyert meccs volt de sajnos kikapcsoltak és ez lett a vége.
Köszönöm. Ardanal szerintem csak kellő rutin kérdése a kezdő tagság.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 27., vasárnap 13:31

Ehhez vannak szokva, meg kell nézni mi hány faltra kaptunk mennyi sárgát a szezonban illetve ők mennyit. Magasan mi kapjuk a legtöbbet amikor minket rúgnak szarrá 30-ból 29 meccsen. Egyszer nem nekik fúj a bíró már felháborodás van. A jó öreg Hansi is aki soha nem bírozik biztos ha mi nyerünk végül akkor nem hozta volna szóba a bírósporttárst gondolom. Rüdigeré full 11-es volt amúgy, teljesen jogos lenne a felháborodás bármelyik csapatnak, kivéve a Barcelonának, nekik egy jó 10 évig kuss a nevük és csendben örüljenek az élvonalbeli sikereiknek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 27., vasárnap 13:29

wZoLee7 írta: Sajnos nem tudtam nézni a meccset, nekem ez a 10-es kezdés már későn volt. Nem néztem még összefoglalót sem, most jutottam géphez. Az eredményből kiindulva és pár kommentet olvasva messze nem voltunk annyira világtalanok, mint amennyire az elmúlt udőszak alapján várni lehetett volna.

A cserékből és a kommentekből kiindulva itt a Modric-Ceba korszaknak véget kell vetni és a kis törököt nyomatni...megmondtuk ezt már ősszel is, de végre Carlo is rájött. Sajnos későn. Innentől all in a bajnokásgra, ami szerintem még meglehet ha a játékosok és az edző is igazán akarja.
a bírónak kb karrierje legkorrektebb meccse volt
egyáltalán nem rajtuk ment el semmi
magához képest igen és még kapart is rendesen.

Modric és Ceballos is gyenge volt ahogy Rodrygo is és Brahim is. Rüdiger se volt jó és Courtois az elején védett párat de kaptunk is a Rüdi-Courtois balettből és megmondom őszintén a 3iknál is a vetődése igencsak nyugdíjasra sikerült szerintem ott elfáradt ami nem jó jel a jövőre nézve.

Az első félidő annyira nem volt jó de borzalmas sem. A legtöbb időben meddő fölényben voltak. Volt egy lesgólunk meg 1-2 elfutásunk amiket elbasztak. A másodikra teljes gázzal jöttünk ki és jobbak is voltunk és megfordítottuk a meccset. A végén Brahim elől ironikusan pont a szélső hátvédjük vette el a labdát ami nekünk egész évben az achillesünk.
Arda adott egy gólpasszt szögletből és jobb volt mint a korábbi meccsein és jobb volt mint Ceballos de nem mondanám rá, hogy jövőre kezdő kkp lenne mindenesetre hasznosabb volt mint eddig. Endrick nagyon rosszul szállt be, Brahim katasztrófális volt, Vinit szidják de hajtott becsülettel.

Kis koncentrációval ez egy megnyert meccs volt de sajnos kikapcsoltak és ez lett a vége.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 27., vasárnap 13:19

Sajnos nem tudtam nézni a meccset, nekem ez a 10-es kezdés már későn volt. Nem néztem még összefoglalót sem, most jutottam géphez. Az eredményből kiindulva és pár kommentet olvasva messze nem voltunk annyira világtalanok, mint amennyire az elmúlt udőszak alapján várni lehetett volna.

Vissza: