Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ez a mi szégyenünk, hogy ekkora lett az arc. De ott a lehetőség a kezünkben, a pályán meg lehet mutatni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lett volna ra iden boven lehetoseg, nem egyszer jatszottunk veluk.nzooli93 írta:Lamine Yamal on people attacking him about Real Madrid statements: “As long as I'm winning, NO ONE CAN SAY ANYTHING TO ME”.
“They can’t say anything to me. WHEN THEY BEAT ME… YES”.
Bánja franc ki marad,ki jon,ki kezdő,de ha a nullkupa utan,meg ilyen nyilatkozatok utan se porog majd fel maxon mindenki aki pályára lép,az le is adhatja majd a szerelést nalunk.
fejben gyenge a banda- ez a banda is -, az a baj.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Az komoly. Ki a f*szom ez, hogy nem lehet hozzászólni?nzooli93 írta: “They can’t say anything to me.

Mint például tavaly zsinórban négyszer?nzooli93 írta: WHEN THEY BEAT ME… YES”.![]()

Kétlem, hogy nagyon olvasgatnák, hogy taknyosék éppen mit vergődnek.nzooli93 írta: Bánja franc ki marad,ki jon,ki kezdő,de ha a nullkupa utan,meg ilyen nyilatkozatok utan se porog majd fel maxon mindenki aki pályára lép,az le is adhatja majd a szerelést nalunk.
- BlancoMark
Szerintem ennek akkor lenne ertelme, ha Vini vagy Mbappe kozul az egyikuk tavozna. Jelen allas szerint viszont Mbappe a center, igy a cserecsatar perceit Endrick kapja. Viszont, ha jonme egy Budimir fele csatar, akkor meg jobban megoszlananak a jatekpercek. Pedig en is idealisnak gondolnam hogy legyen egy ilyen Joselu fele taktikai elem a padon.Nika91127 írta: Hali!
Tudom, nagyon ördögtöl való, de ha cserecsatár... az Osasunából Budimirt miért nem hozzuk el? Magas, jól fejel, nem egy 100 milliós igazolás, lehet a padot is elfogadná, növelné a taktikai repertoárt (főleg, ha TAA adogatna be szélről).
Vélemények?
- nzooli93
“They can’t say anything to me. WHEN THEY BEAT ME… YES”.
Bánja franc ki marad,ki jon,ki kezdő,de ha a nullkupa utan,meg ilyen nyilatkozatok utan se porog majd fel maxon mindenki aki pályára lép,az le is adhatja majd a szerelést nalunk.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hali!
Tudom, nagyon ördögtöl való, de ha cserecsatár... az Osasunából Budimirt miért nem hozzuk el? Magas, jól fejel, nem egy 100 milliós igazolás, lehet a padot is elfogadná, növelné a taktikai repertoárt (főleg, ha TAA adogatna be szélről).
Vélemények?
Vélemények?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Inkább úgy fogalmaznék hogy van néhány játékos aki szeret öntözni Vini, Brahim pl. Aztán ahhoz hogy gyors rövid passzos, kényszerítős játék legyen tényleg csapatként kellene működni ahol lehet tudni hogy ki hol van, hova mozog hol lesz stb. tehát begyakorolt sémák. Ok Benz és társainak nem kellett mert ők zsigerből csináltak de ilyen játékosok már nincsenek.ELSiete írta:Mert erre alkalmatlan játékosok vannak a kezdőben. A két brazil szélső játékra alapvetően a cselekre épül, Vini ha gondol egyet, akár teljesen lehetetlen szituacioban 3 védőn is megprobalja magát beverekedni, pedig nem passzol rosszul anno Benzemanak is szépen alájátszott, de idén mintha nem ismerné a csapatmunka fogalmát. Brahim is nagyon gyakran onzozik, tegnap is kb cipelni jött fel a labdát, többször is helyzetbe hozhatta volna a többieket, de passz helyett cselt választott.tomi_b írta:
Óriás +1. Engem is az általad leírt helyzet aggaszt a legjobban. Mindenki egyénileg akarja megoldani és nincs a sok gyors passz kicsiben, kényszeritővel. Pedig tegnap is látszott, hogy 2 jó kényszerítővel levették a fél védelmet.
Fejekben kellene rendet tenni, de hát ahhoz nem csak felkuldeni kellene a 11 főt a pályára.
A sok bénázás elől azért is van szerintem mert 1. mindenki a támadó 4-ből meg akarja mutatni hogy ő a Jani. 2. Sok idő megy el azzal hogy keresik a társakat és gondolkoznak mi legyen... addig meg zárnak a védők és game over.
Egyáltalán nem vagyok kétségbe esve mert egy új edzővel (Xabi) ezek pontra lesznek téve. Mondjuk nem bánnám ha Vini lelépne mert a Vini - Bappe viszony szerintem sose lesz optimális. Meglátjuk már csak pár hónapot kell végig szenvedni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Akkor bármelyik utánpótlásjátékosra, akármelyik vonalból van-e esély? Nyilván költői a kérdés.kiserik írta: Arra nem sok esély van, merthogy Forteának sok köze nincs a Castillához. A C csapat tagja, nem a B csapaté.
Viszont amúgy meg fixen LV a jobb bekk. Így hozni az 5/5-öt tipszmiksz gyilkos. Vagy Alaba discomfortja kigyógyul jövő hétre és ki sem újul klub vb-ig többé.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Mert erre alkalmatlan játékosok vannak a kezdőben. A két brazil szélső játékra alapvetően a cselekre épül, Vini ha gondol egyet, akár teljesen lehetetlen szituacioban 3 védőn is megprobalja magát beverekedni, pedig nem passzol rosszul anno Benzemanak is szépen alájátszott, de idén mintha nem ismerné a csapatmunka fogalmát. Brahim is nagyon gyakran onzozik, tegnap is kb cipelni jött fel a labdát, többször is helyzetbe hozhatta volna a többieket, de passz helyett cselt választott.tomi_b írta:Óriás +1. Engem is az általad leírt helyzet aggaszt a legjobban. Mindenki egyénileg akarja megoldani és nincs a sok gyors passz kicsiben, kényszeritővel. Pedig tegnap is látszott, hogy 2 jó kényszerítővel levették a fél védelmet.nuevo_ericco írta: Ez nem csak ránk jellemző. Volt már olyan is, hogy ellenünk hagytak ki mindent, hirtelen a tavalyi BL döntő első félideje jut az eszembe, vagy mikor Courtois kivédte a Pool szemét 2022-ben. Minden csapat hagy ki helyzeteket.
Engem sokkal jobban aggaszt az, hogy a támadásaink azért halnak el legtöbbször, mert mindenki önző, egyedül akarja megoldani, vagy ha nem, akkor két ütemmel később adja, rossz helyzetből lövi el, stb. Ezért a sok labdavesztés, helyzet elügyetlenkedés elől. Ebben Vini a fő kolompos, de a többiektől is látni hasonlókat. Nem csapatként viselkedünk az egész szezonban, azon sem csodálkoznék, ha idén előjött volna a klikkesedés az öltözőben is.
Fejekben kellene rendet tenni, de hát ahhoz nem csak felkuldeni kellene a 11 főt a pályára.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
raul 4 ever írta:Arra nem sok esély van, merthogy Forteának sok köze nincs a Castillához. A C csapat tagja, nem a B csapaté.mentamas írta:
Le se írom, h esetleg van-e esély Forteára a castillából? Carlo szemöldöke tuti begörcsölt, hogy leírtam![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Óriás +1. Engem is az általad leírt helyzet aggaszt a legjobban. Mindenki egyénileg akarja megoldani és nincs a sok gyors passz kicsiben, kényszeritővel. Pedig tegnap is látszott, hogy 2 jó kényszerítővel levették a fél védelmet.nuevo_ericco írta: Ez nem csak ránk jellemző. Volt már olyan is, hogy ellenünk hagytak ki mindent, hirtelen a tavalyi BL döntő első félideje jut az eszembe, vagy mikor Courtois kivédte a Pool szemét 2022-ben. Minden csapat hagy ki helyzeteket.
Engem sokkal jobban aggaszt az, hogy a támadásaink azért halnak el legtöbbször, mert mindenki önző, egyedül akarja megoldani, vagy ha nem, akkor két ütemmel később adja, rossz helyzetből lövi el, stb. Ezért a sok labdavesztés, helyzet elügyetlenkedés elől. Ebben Vini a fő kolompos, de a többiektől is látni hasonlókat. Nem csapatként viselkedünk az egész szezonban, azon sem csodálkoznék, ha idén előjött volna a klikkesedés az öltözőben is.
Most, hogy a keret 3ada serult egy masik 3ada eltiltott lesz biztosra veheted, hogy jatszani fog.nzooli93 írta: En arra leszek kíváncsi,hogy Rodrygo kap e mostmar egy jogos padot,vagy tovabbra is has to play van nala,mert olyan jo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
En arra leszek kíváncsi,hogy Rodrygo kap e mostmar egy jogos padot,vagy tovabbra is has to play van nala,mert olyan jo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az érzés nekem olyan volt. Ott volt a nyakunkon a kés, menni kellett és mentünk is. Az elfeledett Güli gp-t ad, az ellen percekig azt se tudja mi van...mentamas írta:Nekem egyáltalán nem volt ilyen feelingem.raul 4 ever írta:
Aztán viszont amit a másodikban csináltunk, az:.. Köszönet érte, 2022 és 2024 bl érzések jöttek vissza. Jó buli volt.
Azokban a szezonokban a nagy meccseken összesen nem hagytunk ki annyi nagy helyzetet, mint tegnap a Barca ellen.
Ennyire gyenge helyzetkihasználása talán még sosem volt a csapatnak, amióta az eszemet tudom.
(Tán pont a gól előtt, ahogy Martinez szögletre rúgta tanácstalanságában, de úgy örült neki, mint a végén)
Amúgy Rüdi nélkül LV megkapta szvsz a hajrát.
Ha Fede - Ase - Tchouaméni - Fran lesz a védelem, a középpályára marad Güli, Ceba, Belli és Modric.
Le se írom, h esetleg van-e esély Forteára a castillából? Carlo szemöldöke tuti begörcsölt, hogy leírtam

Pedig ütközős/futós ember kell 1.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
Ez nem csak ránk jellemző. Volt már olyan is, hogy ellenünk hagytak ki mindent, hirtelen a tavalyi BL döntő első félideje jut az eszembe, vagy mikor Courtois kivédte a Pool szemét 2022-ben. Minden csapat hagy ki helyzeteket.
- nzooli93
Amugy tényleg. Belegondoltok tavaly is rengeteg meccset, azért kellett a végén menteni,mert a rendes játékidőben mindent kihagytunk folyton. Itthon a Bayernt is durvan ledominaltuk,a golt meg ok szereztek kb a semmiből,aztan vegen Joselu duplazott.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
evtizedek ota ez a trend.Ennyire gyenge helyzetkihasználása talán még sosem volt a csapatnak, amióta az eszemet tudom.
Allandoan koncentraciohiany, fejben gyengeseg, balfaszkodas, amikor kitomhetnenk oket. Amiota az eszemet tudom.
thereisonly1ronaldo
Nekem egyáltalán nem volt ilyen feelingem.raul 4 ever írta:
Aztán viszont amit a másodikban csináltunk, az:.. Köszönet érte, 2022 és 2024 bl érzések jöttek vissza. Jó buli volt.
Azokban a szezonokban a nagy meccseken összesen nem hagytunk ki annyi nagy helyzetet, mint tegnap a Barca ellen.
Ennyire gyenge helyzetkihasználása talán még sosem volt a csapatnak, amióta az eszemet tudom.
Nem kerestek, így marad a Tisza...Kerlon írta: Fernit felvehetne a Fidesz propagandazni![]()
Majdnem akkora hiba, mikor MPnek nem adtak semmi pozit...

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Ilyet amúgy nem gondoltam volna, hogy egy mérkőzés hajrájában valaki felül kerekedik a Real Madridon. Tudtommal ez inkább az ő terepük.
Kicsit 2000-es évekbeli vibeok vannak. Akkor elment akkor a csapatból a középpályáról Makelelé, majd jött a helyébe Beckham majd aztán teljesen diszfunkcionális lett a csapat.
Most ugye elment Kroos és jött Mbappe és nem 100%. Mondjuk ez a csapat messze van a diszfunkcionálistól, de azért látszik hogy elment egy fontos fogaskerék a gépezetből, de a helyére nem jött igazán senki.
Meg valahogy erőnlétileg sincs toppon a csapat. Pedig Antonio Pintus tudtommal világklasszis a pozíciójában.
Kicsit 2000-es évekbeli vibeok vannak. Akkor elment akkor a csapatból a középpályáról Makelelé, majd jött a helyébe Beckham majd aztán teljesen diszfunkcionális lett a csapat.
Most ugye elment Kroos és jött Mbappe és nem 100%. Mondjuk ez a csapat messze van a diszfunkcionálistól, de azért látszik hogy elment egy fontos fogaskerék a gépezetből, de a helyére nem jött igazán senki.
Meg valahogy erőnlétileg sincs toppon a csapat. Pedig Antonio Pintus tudtommal világklasszis a pozíciójában.