Edző és vezetőség
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Benczét még transfer advisornak beküldjük, eladja Mendyt profittal

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
hehetheoriginal írta:Hosszu evekkel ezelott megmondtam, hogy csakis a ceges hugoboss oltonyos delamerikai scout poziciot vallalom, eye test expert megnevezessel, termeszetesen minden a klub koltsegen.Pad'em írta:
A fórum krémjéből már delegálnám is a kövi clasicóra a 7-es madridom analyst brigádot.
-hehe: sérülés tisztánlátó
-yazid: lelki és mentális felkészülés
-ferni: ellenfél analízis statisztikai alapon
-kiserik: védelmi stratégiák
-dzsi: madridizmus architect
-R24: supervisor
-remy: bünbak vereség esetén (ha bátrak vagyunk)
Legalabb van izlesed.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én kérek egy medical-staff helyet.Pad'em írta:A fórum krémjéből már delegálnám is a kövi clasicóra a 7-es madridom analyst brigádot.realistahuni írta:
Ha van néha home office lehetőség fotelbű megmondjuk.
Mondjuk azt nem értem hogy ahhoz hány tactical analyst kell hogy lucast elküldjük a halál f@szára.![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hosszu evekkel ezelott megmondtam, hogy csakis a ceges hugoboss oltonyos delamerikai scout poziciot vallalom, eye test expert megnevezessel, termeszetesen minden a klub koltsegen.Pad'em írta:A fórum krémjéből már delegálnám is a kövi clasicóra a 7-es madridom analyst brigádot.realistahuni írta:
Ha van néha home office lehetőség fotelbű megmondjuk.
Mondjuk azt nem értem hogy ahhoz hány tactical analyst kell hogy lucast elküldjük a halál f@szára.![]()
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
A fórum krémjéből már delegálnám is a kövi clasicóra a 7-es madridom analyst brigádot.realistahuni írta:Ha van néha home office lehetőség fotelbű megmondjuk.Yesterday, Barcelona had a team of 7 analysts with 4 computers and a camera, while Real Madrid only had 2 guys with their laptops. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Le kell foglalni Brazíliában a nyaralót még a szezon előtt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2025. április 27., vasárnap 16:58-kor.
Lol matematikailag siman partiban vagyunk még hova menneSky szerint jövő héten távozik Carlo.
- nzooli93
Nyilván mindig lehet fejlődni, fejleszteni. Van par klub ,aki bedobasokra is alkalmaz szakembert, de a fos jatek, nulla rotáció,meg beszari taktikara ezek nem mentsegek.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha van néha home office lehetőség fotelbű megmondjuk.Yesterday, Barcelona had a team of 7 analysts with 4 computers and a camera, while Real Madrid only had 2 guys with their laptops. @relevo
Mondjuk azt nem értem hogy ahhoz hány tactical analyst kell hogy lucast elküldjük a halál f@szára.

- flori
Kép is van mellékelve. Vannak kétségeim a hír igazságtartalmával kapcsolatban, de az biztos, hogy már túlzásba visszük a spórolást. Perezben nagyon megmaradt a covidos időszak.Pad'em írta:
Carlo Ancelotti has been asking Real Madrid for a long time to hire more tactical analysts to add to his staff, but the club didn't.
Yesterday, Barcelona had a team of 7 analysts with 4 computers and a camera, while Real Madrid only had 2 guys with their laptops. @relevo
Főleg úgy vicces ez, hogy a kiskapuék meg 100 milliós adósságokban vannak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Sky szerint jövő héten távozik Carlo.
Ez meg érdekes adalék ha igaz:
Carlo Ancelotti has been asking Real Madrid for a long time to hire more tactical analysts to add to his staff, but the club didn't.
Yesterday, Barcelona had a team of 7 analysts with 4 computers and a camera, while Real Madrid only had 2 guys with their laptops. @relevo
Ez meg érdekes adalék ha igaz:
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Attól, hogy nem átkozzuk az olaszt vérben forgó szemekkel mindenért, még mi is leírtuk, hogy itt az ideje a váltásnak. Elfogadtuk. Tegyétek meg Ti is, hogy elfogadjátok, hogy nem minden az ő sara, és lehet róla tisztelettel beszélni.Yazid írta:Szerintem siman triplazunk ha marad, szerintem carlo nyugodtan mehetett volna már szeptemberben rioba, komolyan en nem akarok megbantani senkit, mindenki úgy latja ahogy akarja, de ennyire nem lehettek elfogultak, carlo totalisan megbukott ahogy elozoleg is nagy klubboknál, fogadjátok mar elmentamas írta:
Pedig nem beszél hülyeségeket. Ha csak Kroos maradt volna, idén bajnokságot és kupát nyerünk. A két legsutább játékosunk gyengeségeit nagyon jól elrejtette a német. Mendy és Rüdiger kb fél métertől messzebbre nem kellett passzoljanak.![]()
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Én sem erősködni akarok, csak a tények kedvéért: az Arsenal ellen az első meccsen Cama a kp-n volt Lukita mellett, mert Fede LV helyett volt védőben, más kp-s meg nem volt a keretben, max Guler. Mondjuk érdekes lett volna a Modic-Guler belső kp-val nekimenni az angoloknak. A második meccsen pedig Cama piros miatt nem játszatott. Ott a Fede-Tchou kp-nk volt. Talán jobb választás lett volna a Tchou-Lukita kp és Fede védőben, de szerintem nem ezen ment el a dolog. Szóval az Arsenal ellen nem volt más, csak Fran vagy Alaba. Azt elfogadom, ha azt mondod, hogy Frannak kellett volna játszania szerinted.realmadrid95 írta:
En meghagyom neked a velemenyed, nem szeretnelek meggyozni, elfogadom az erveid. En mashogy latom, ezer eve serult, meccshianyban fuldoklo Alabat nem rakunk oda a vilag egyik leggyorsabb szelsojere, ugy, hogy Alaba ezer eve nem veletlenul huzodott be kozephatvednek. Egyebkent az osztrak is tobbszor elmondta, hogy egyaltalan nem akar balhatvedet jatszani mar.
Raadasul a franciat utana megis berakta balhatvedbe, emiatt ez nekem nem magyarazat.
És ahogy mondod, be is tette Camát a védelembe, készülve a Barca ellen, de sajnos le is sérült a francia. Ismét.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realmadrid95
kiserik írta:Asencio-Tchou játszatás szerintem kicsit túl van fújva. Militao kiesése után 5 meccset húzott le szerda szombat sűrűségben. Az Athletic ellen már jöttek a hibák, gólt is kaptunk róla. Pihent 5 meccset, aztán ment vissza a kezdőbe. Mellesleg ezeken a meccseken 5-ből 4 győzelem 1 döntetlen volt a mérleg.realmadrid95 írta:
Teljesen tisztafejjel irom neked, hogy Militao kiesesevel hamarabb jatszatta Tchouamenit khkent, mikor Asencio brutal volt. Majd a szurkoloi nyomasra bent kellett hagynia szerencsenkre. Lvn rengeteg meccsunk ment el, igy fogyott el a hatalmas pontelonyunk, sot meg 4 pontos hatranyba is kerultunk. Alaba + Lv fix kiesest hozott nekunk az Arsenal ellen. Cama tobbszor is bevalt balhatvedben tavaly, ha ennyire nem bizott Franban, miert nem ot kezdette ott? Ezzel csak egyet ertesz, hiszen a kis kezdodben is ott szerepel a francia.
Megannyi megoldas lett volna, csak o gorcsosen ragaszkodott a stabil embereihez, most ennek issza/isszuk a levet.
Cama kérdés: alapból nem akar ott játszani, ezt már kifejtette többször, illetve sajnos többet volt sérült idén, mint egészséges és a kp-nk is folyamatosan lyukas. Baromi nehéz lehet úgy pakolgatni az embereket, hogy erős legyen a kezdő, de maradjon valaki a padon is, rotáció is legyen, a minőség is megmaradjon és alapból hiányzik egy fél kezdőre való játékos a keretből.
Carlo szereti a stabil védelmet (pont úgy, ahogy ZZ is). Nem véletlen, hogy Mendyvel 2-szer nyert Bl-t. Számomra teljesen érthető volt, hogy Saka ellen Alabát teszi be, ha már Mendy nincs. Igen, első meccsen csinált Alaba egy hibát, amiből szabadrúgás lett, de nem varrnám azt teljesen a nyakába. A második meccsen pedig láttuk, hogy amint lejött, szinte azonnal gólt lőtt Saka.
LV: na ez már más tészta. Nem tudom, hogy mit tudnak a Castilla játékosok. Itt biztosan többet kellett volna próbálkozni. A hírek szerint télen kért Carlo védőt, de nem kapott. Fede védőben játszatásával meg megint az a probléma, hogy sokszor hiányzott középről.
Szóval én azt mondom, hogy igen, van vaj Carlo fején, és igen, inkább választ egy jól ismert, tapasztaltabb embert, mint egy fiatal ismeretlent, de én legalább ilyen szintű problémának tartom az évek óta tartó sorozatterhelést, és nagyobb hibának a keret kialakítását, vagyis annak hiányát és a súlyos sérüléseket.
En meghagyom neked a velemenyed, nem szeretnelek meggyozni, elfogadom az erveid. En mashogy latom, ezer eve serult, meccshianyban fuldoklo Alabat nem rakunk oda a vilag egyik leggyorsabb szelsojere, ugy, hogy Alaba ezer eve nem veletlenul huzodott be kozephatvednek. Egyebkent az osztrak is tobbszor elmondta, hogy egyaltalan nem akar balhatvedet jatszani mar.
Raadasul a franciat utana megis berakta balhatvedbe, emiatt ez nekem nem magyarazat.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Szerintem is bőven van igazság abban, amit Erik írt. Az már más kérdés, hogy nyilván nem csak ezen múlott, illetve múlik a mostani szezon. Nagyon sok tényezős problémahalmaz együttes következményei az idei leolvadásunk; maradjunk annyiban, hogy ehhez idén most mindenki asszisztált és a klubvezetésen, a szakmai stábon (edző és csapata, Pintus, Sanitas) át a játékosokig mindenki vastagon benne van. Ami a poén az az, hogy azért a szörnyűtől szerintem még így is nagyon messze vagyunk (UEFA Szuperkupa, Interkontinentális kupa mellett; BL negyeddöntő; Spanyol Szuperkupa, Király kupa döntő (ezüst); legrosszabb esetben bajnoki ezüst és még egy ajándék klubvilágbajnokság. Ezt lehet úgy is nézni, hogy ez a mai foci kritikája is egyben, meg úgy is, hogy azért messze nincs akkora baj és nincs akkora lemaradásunk, hogy itt temetni kellene bármit is és teljes kilátástalanság a jövő, szemben mondjuk jó néhány más tradicionális klubbal.Pedig nem beszél hülyeségeket.
Ezzel is baromira egyetértek, hogy a 2 hatalmas középpályás legendánk közül - igaz a saját döntése nyomán ugyan de - tavaly sajnos a csapat szempontjából a fontosabbiktól köszöntünk el és óriási űrt hagyott maga után erre az idényre főleg a stabilitás hiánya tekintetében.Ha csak Kroos maradt volna, idén bajnokságot és kupát nyerünk.
Én senkitől nem látom, olvasom azt, hogy meg kell tartani; csupán annyit, hogy ezért az évért nem egy személyben volt felelős és mások is bőven hozzátették a magukét, amit nem látni, letagadni la. akkora elfogultság szerintem.mindenki úgy latja ahogy akarja, de ennyire nem lehettek elfogultak, carlo totalisan megbukott ahogy elozoleg is nagy klubboknál, fogadjátok mar el
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2025. április 27., vasárnap 11:51-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
Asencio-Tchou játszatás szerintem kicsit túl van fújva. Militao kiesése után 5 meccset húzott le szerda szombat sűrűségben. Az Athletic ellen már jöttek a hibák, gólt is kaptunk róla. Pihent 5 meccset, aztán ment vissza a kezdőbe. Mellesleg ezeken a meccseken 5-ből 4 győzelem 1 döntetlen volt a mérleg.realmadrid95 írta:kiserik írta:
Teljesen tisztafejjel irom neked, hogy Militao kiesesevel hamarabb jatszatta Tchouamenit khkent, mikor Asencio brutal volt. Majd a szurkoloi nyomasra bent kellett hagynia szerencsenkre. Lvn rengeteg meccsunk ment el, igy fogyott el a hatalmas pontelonyunk, sot meg 4 pontos hatranyba is kerultunk. Alaba + Lv fix kiesest hozott nekunk az Arsenal ellen. Cama tobbszor is bevalt balhatvedben tavaly, ha ennyire nem bizott Franban, miert nem ot kezdette ott? Ezzel csak egyet ertesz, hiszen a kis kezdodben is ott szerepel a francia.
Megannyi megoldas lett volna, csak o gorcsosen ragaszkodott a stabil embereihez, most ennek issza/isszuk a levet.
Cama kérdés: alapból nem akar ott játszani, ezt már kifejtette többször, illetve sajnos többet volt sérült idén, mint egészséges és a kp-nk is folyamatosan lyukas. Baromi nehéz lehet úgy pakolgatni az embereket, hogy erős legyen a kezdő, de maradjon valaki a padon is, rotáció is legyen, a minőség is megmaradjon és alapból hiányzik egy fél kezdőre való játékos a keretből.
Carlo szereti a stabil védelmet (pont úgy, ahogy ZZ is). Nem véletlen, hogy Mendyvel 2-szer nyert Bl-t. Számomra teljesen érthető volt, hogy Saka ellen Alabát teszi be, ha már Mendy nincs. Igen, első meccsen csinált Alaba egy hibát, amiből szabadrúgás lett, de nem varrnám azt teljesen a nyakába. A második meccsen pedig láttuk, hogy amint lejött, szinte azonnal gólt lőtt Saka.
LV: na ez már más tészta. Nem tudom, hogy mit tudnak a Castilla játékosok. Itt biztosan többet kellett volna próbálkozni. A hírek szerint télen kért Carlo védőt, de nem kapott. Fede védőben játszatásával meg megint az a probléma, hogy sokszor hiányzott középről.
Szóval én azt mondom, hogy igen, van vaj Carlo fején, és igen, inkább választ egy jól ismert, tapasztaltabb embert, mint egy fiatal ismeretlent, de én legalább ilyen szintű problémának tartom az évek óta tartó sorozatterhelést, és nagyobb hibának a keret kialakítását, vagyis annak hiányát és a súlyos sérüléseket.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Szerintem siman triplazunk ha marad, szerintem carlo nyugodtan mehetett volna már szeptemberben rioba, komolyan en nem akarok megbantani senkit, mindenki úgy latja ahogy akarja, de ennyire nem lehettek elfogultak, carlo totalisan megbukott ahogy elozoleg is nagy klubboknál, fogadjátok mar elmentamas írta:Pedig nem beszél hülyeségeket. Ha csak Kroos maradt volna, idén bajnokságot és kupát nyerünk. A két legsutább játékosunk gyengeségeit nagyon jól elrejtette a német. Mendy és Rüdiger kb fél métertől messzebbre nem kellett passzoljanak.hehetheoriginal írta: Hu mennyi tomeny fassag erik, nincs nekem ehhez erom vasarnap.
gg![]()

Pedig nem beszél hülyeségeket. Ha csak Kroos maradt volna, idén bajnokságot és kupát nyerünk. A két legsutább játékosunk gyengeségeit nagyon jól elrejtette a német. Mendy és Rüdiger kb fél métertől messzebbre nem kellett passzoljanak.hehetheoriginal írta: Hu mennyi tomeny fassag erik, nincs nekem ehhez erom vasarnap.
gg![]()
- realmadrid95
kiserik írta:Ezt azért gondoljuk át tiszta fejjel. 2024.06.01.-én BL döntőt nyert a csapat. Elég sokan utána mentek válogatott tornákra, például EB döntő 2024.07.14. Első meccsünk 2024.08.14. Mégis mikor kellett volna kipihennie magát a játékosoknak? Alapból megfigyelhető, hogy a BL döntősök a következő évre visszaesnek, főleg ha nyári program is van.realmadrid95 írta:
...
Egyebkent meg szezon elejen senki nem volt kifacsarva, megis okadek volt a jatek, pedig akkor a full kezdo jatszott. Egyszeruen 0 taktika van, nem tudta megoldani, hogy Mbappe-Vini egyszerre a palyan legyen, ehhez jott, hogy Rodrygot allandoan a kezdobe nevezi, pedig egy lepkefing az ember. Foleg, hogy sokszor Lv miatt egeszen jobbhatved poszton kell rohangalnia. Bellinghamet ide oda rakosgatja, konkretan kihereli. Ebbol a keretbol igy is ezerszer tobbet ki kellene hoznia, mas ezerszer rosszabb kerettel jatszat gyonyoru jatekot. Konkretan merenylet, amit Carlo elkovet ez ellen a keret ellen.
Azt is érdemes elemezgetni, hogy a játékosok milyen formát mutatnak az év különböző szakaszaiban. Van, akinek elég volt a nyári ""pihenés"" és az év első felében elég jól muzsikált. Erre legjobb példa Vini és Rodrygo. Az év első felében remekül játszottak, emlékezni kellene arra, hogy a legnagyobb gondunk az volt, hogy Mbappe mindent is kihagy. Nem győzték tömni a jobbnál jobb labdákkal. A második felesre viszont mind a kettő kifingott. Persze legkönnyebb erre arra fogni (amúgy is szarok, aranylabda mizéria, Carlo, stb), de ha megnézzük, gyakorlatilag fizikailag elfáradtak. Vagy ott van pl Tchou, aki végig nyomta nyarat és az év első felében olyan bűn szar volt, hogy én is el akartam kergetni. Tötyögött, lötyögött, lézengett a pályán. Aztán egyik napról a másikra megtáltosodott. Fut, ütközik, hajt, az egyik legjobbunk. Vajon mi történt? Csak nem ennyi idő kellett, míg fizikailag összeszedte magát?
Aztán nyáron ismét jelenés a fiúknak. Legalább már kiestünk a BL-ből (meg páran intéztek maguknak pihenőidőt), így talán tudnak egy picit szusszanni.
Továbbra is a legfőbb problémának ezt látom:
- elment Nacho (a védelmi Jolly-Joker)
- elment Kroos (az alfa és omega)
- a tapasztalt Joselut lecseréltük egy nagyon-nagyon csiszolatlan gyémántra
- kiesett Carvajal (a szív és az egyetlen jobboldali védő)
- kiesett Militao (a kezdőnek szánt kh)
- kiesett Alaba (a tapasztalt cserevédő)
- egész évben, a folyamatos évek óta tartó terhelés miatt, tele vagyunk sérültekkel https://www.transfermarkt.com/real-madr ... verein/418
+ Mbappe érkezett, akinek jelenleg sincs helye és az év első felében gyakorlatilag önmaga paródiája volt
+ a véletlenek folytán felfedeztük Asenciot (rohadt nagy mák, hogy a Castilla 3. számú védője ilyen teljesítményt rak le a meccseken)
Szóval nagyon jó dolog a rotáció és bevált a hiánya miatti szapulás, de idén védelmünk nem volt emberhiány miatt és a kp-nk is folyamatosan csúszásban van, mert a kp-sok játszanak a védelemben. Persze fel lehetett volna tölteni a keretet Castillás arcokkal, csak ha belegondolunk, ők nem véletlenül vannak a spanyol 3osztályban, illetve ezek az arcok nem rendszerjátékosok, mint a barca ifik, és általában akik kikerülnek a Castillábol más spanyol csapatokba, azok nem nagyon futnak be olyan kiugró pályafutást.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Jobb lesz így, úgy tűnik már nincs egysége a csapattal, nem tudja irányítani ezt az öltözőt (ami azért komoly fenyegetés a következő edzőnek is...)
Rengeteg hibát vétett, rengeteg dologban jogtalan céltábla volt, mindenesetre ez az idény hozza magával a távozását, nincs kérdés.
A bajnokságot végig kell vele vinni, nem kérdés, aztán elbúcsúzni, a klub vbre meg Solarival elmenni.
Perezék meg JAS meg Calafat kurvára üljön le Xabival és beszéljék át ezt a keretet, mert ez jövőre se nézki perpill több kupás gárdának ilyen naptárral, meg ilyen lyukakkal, kifacsart játékosokkal, van minimum! 4 védőnk akikről jelenleg nem tudjuk jövőre le tudnak e játszani 15 meccset, a kpról nem is beszélve.
Rendbe kell szedni ezt az egészet.
Az továbbra is Carlo hibája, hogy nem tudja menedzselni a keretet és ennek a csapatnak idáig nem volt normális játéka. Április van. Kiestünk a BL-ből, elvesztettük a kupát és szarrá hajtott Valverdénk, Bellinghamünk, illetve Rüdigerünk van.
Szóval ez itt nálam bukta, mennie kell a nyáron Carlonak, mert kimerült ő is teljesen és a csapat is megsínylette ezt az utolsó szezont, innen egy nagyon erős építkezés kell nyáron, hogy őszre rendben legyünk.
Mennie kell az olasznak, de annyi nem lesz elég. Perezék felfogásában is változás kell. Egy rendszerben, egy hosszútávú projektben mell gondolkodni, amiben nálunk a hosszútáv megvan, mert az átigazolások iránya egyébként jó, csupa fiatal, akiben rengeteg van. Mára viszont már nem elég az, hogy felpakolsz individuálisan jó játékosokat, és megoldják. Ezt a Barca mutatja idén legjobban, hiába középszer, sokkal jobbak nálunk. Kell mellé egy rendszer, amiben gondolkodunk, és amihez igazolunk. És ezt az edzőnek kell kialakitani, egyértelműen be kell vonni az igazoláspolitikai döntésekbe.
Meg is érdemeltük a vereséget, meg nem is.
Az, hogy játékban adtunk nekik 40 perc előnyt, az valami teljesen megbocsájthatatlan számomra. Egészen abszurd, hogy értelmezhető labdajáratásunk addig nem volt. Nem tudtuk (?akartuk?) megtartani 1 percig se a bogyót, aztán kb. az első után Belli bepofozta azt a lesgólt.
Aztán viszont amit a másodikban csináltunk, az:.. Köszönet érte, 2022 és 2024 bl érzések jöttek vissza. Jó buli volt.
Ami a végén volt, az viszont a teljes csőd, nem maradt már ember, 3 irányítóból volt tákolva vmi középpálya, mert Csucsunak mennie kellett a védelembe. Ez tökéletes látlelete, hogy mennyire el van baszva a keret, a védelem.
Ezek után sajnálom is Carlot, meg nem is. Ami igaz a meccsre, igaz a szezonra is. Egy szar helyzetben, még sikerült rossz döntéseket is hozni.
Rossz kezdő a meccsen, és még annál is rosszabb keretmenedzselés májusig, sokkal több Brahim és Arda kellett volna. Egy TAA (és/vagy egy új edző) kevés lesz, alapvető bajok vannak, bár corazónból sokáig eljutottunk.
Kicsit 2000-es évekbeli vibeok vannak. Akkor elment akkor a csapatból a középpályáról Makelelé, majd jött a helyébe Beckham majd aztán teljesen diszfunkcionális lett a csapat.
Most ugye elment Kroos és jött Mbappe és nem 100%. Mondjuk ez a csapat messze van a diszfunkcionálistól, de azért látszik hogy elment egy fontos fogaskerék a gépezetből, de a helyére nem jött igazán senki.
Én nem érzem ezt a nagy pofáraesést.
Csak saját magunknak köszönhetünk mindent, nem azért történnek ezek, mert ez a Barca hű de annyira jó, hanem mert mi vagyunk szerencsétlenek.
------------------------------------------------------------------------------------------------
-7 ponton voltak, több pontot eldobtak januárra, mint a 2014/15ös LE féle csapat az egész bajnokságban.
Morál a béke segge alatt volt, szenvedtek.
Majd 3 forduló alatt visszahozták őket a bajnokságba és megúszták a PSGt a BLben.
Igen, azóta szépet mennek a bajnokságban, de hát mikor -2ről 2/2 ellenfél is elbalfaszkodja arra nincsenek szavak sajnos.
3 méterről üres kapura mellé sikerül fejelni
Nem történt tragédia, de nyilván nem esett jól a tegnapi és bár én is úgy gondolom, hogy elsősorban magunkat vertük meg, nagyon sajnáltam a fiúkat és Carlot is a hibák ellenére is.Amúgy, ide a rozsdás bökőt, a bajnokságot az utolsó fordulóban behúzzuk!!!
Az nem kérdés, hogy erre az idényre ilyen-olyan okokból megfáradt az addig igen gyümölcsöző szimbiózis, kapcsolat az edző és a játékosok között és frissítésre, új impulzusokra, irányra van szükség, ami a jobban igazodik a modern foci kihívásaihoz. Vannak az öregnek vitathatatlan hibái, de véleményem szerint szebb befejezést érdemelt volna a sorstól, akár mondjuk azzal is, hogy este a mérleg nyelve felénk billen, mert semmivel nem voltunk rosszabbak tegnap sem, sőt, mint ahogy az őszi 4-0-ás zakó esetében sem volt akkora különbség a 2 csapat között, mint amit a kijelző mutat (a januári Szuperkupa meccs az már más tészta

Idáig az egész szezon úgy jön le, hogy amikor nagyon kellene, valahogy most rohadtul nem akaródzik nekünk dobni a gép és az ág is húz bennünket. Kezdve a rengeteg sérüléssel, a bírói tévedésekkel és háborúval a bajnokságban, illetőleg a kulcsjátékosok sorozatos lefagyásaival. Ezzel szemben a másik oldalon minden pont fordítva sül el és ül most minden ott (nem elfelejtve természetesen a kiváló szakmai munkát sem), de ha van igazság a földön akkor még visszanyal a fagyi ott is ebben az évben, illetve a szezonban. Maradt egy minimális esélyünk a bajnokságban, illetve a klubvilágbajnokság, szóval nem lehet bedobni a törölközőt, főleg a Real Madridnak nem!
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid