Klub vb-t azért várjuk meg, hogy hogyan csapódik le a közvéleményben, mennyire lesz promózva és nézett. Lehet, hogy csak egy gagyi felkészülési tornának lesz tekintve de az is lehet, hogy tényleg vb hangulatot teremt. Szóval lehet, hogy a legnagyobb trófeáért még versenyben vagyunk-bluebike írta: Nyerhettünk volna, ez a meccs nem kiskapuékon múlott, de ez van. Idén nyáron a tavalyi szezonnal nosztalgiázok majd, nem az ideivel, na bumm. Remélhetőleg jövőre jobb keret lesz, jobb játékkal. Edzőt kell cserélni, az biztos. Amúgy nem 0 kupás szezon, van 2 mikiegér kupánk.![]()
Meg én még a bajnokságról sem mondok le, ki tudja. Az szinte biztos, hogy nem nyeri meg minden hátralévő bajnokiját a Kiskapu FC. Szóval, ha mi igen (clásico included), jó esélyünk lesz a bajnokságra. Én azt láttam tegnap, hogy a potenciál ehhez megvan a csapatban, persze a kérdés, hogy kijön-e.![]()

Abban pl biztos vagyok, hogy ha nem a barsza nyeri a bl-t bármelyik másik bl győztest lemossa a klub vb hype ha lesz olyan.