HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. április 27., vasárnap 9:54
Vasarnapi melo miatt az elso 5 perc utan annyi feltételt szabtam a meccsnezesnek, hogy a 30. percig legalabb legyen egy tudatos tamadasunk. A 28. Percben elmentem aludni.. :S
Kozunk nm volt a meccs elejen a jatekhoz, evek ota nem tudunk tamadasokat építeni, a vegen a falt utani fetrengest millioszor megcsinaltak madrid jatekosok is (azt is ruhellem-nkm focizzanak, ne fetrengjenek), de utana ami hiszti volt Vini, fran bedobal, Rudiger idiota (kozben edzeseken tordeli Bellingham es Endrick labait).
Forditva ulunk egesz szezonban a lovon. Sok problemat latok karakterekben, nem is csoda, h mutogatnak masokra, ahelyett, h magukban keresnek a hibát. Neha van alapja, de lehet lehajtott fejjel, kussolva is dolgozni, meg meccseket nyerni..
Jamal meg 17 éves, kib tehetséges, amikor latom jatszani, az 24 evesen is jo lenne, nem hogy gyerekként. Tenyleg nagyon pitianer dolog egy szemuvegert cikizni a gyoztes csapat teenageret, ahol a vereseget elszenvedo csapat egesz szezonban sokkal kevesebbet mutatott. Raadasul, ha kimesz az utcara es megnezed a mai 17 éveseket, (nm csak az euromilliomosokat) akkor latsz nagyon sok rosszabbat.
(Ez a kisgyerek keri a sajat cseréjét, azért h a baratja jatszhasson.. Ilyen sztorik vannak a Barcelonanal.)
Akk ki lesz a szimpatkusabb egy aranylabda szavazason? Vagy egy fuggetlen nezo szemében?
Most mar lassan azt mondom, h jobb lenne ha holnap vege lenne a szezonnak, mig Vini, Rudiger, meg az egész csapat romma nem gyalazza a klubb tekintelyet.
Értem, h miert maradt Ancelotti, de a vége nagyon csunya lett es nem a veresegek miatt, fejben is beke segge alatt vagyunk.