Valverde kezezés, Cubarsi lerántása( ok legyen 50-50, kaptatok már ennél kevesebbre is büntetőt) Rüdiger kirúgja Torres támaszkodó lábát és semmi.RealRaúl77 írta:Például?rikko írta:
A tegnapi biraskodas minden volt csak nem jo, de meg kozepes sem.
Szerintem az előítélet, és a tegnapi dráma. Ott pattant el. nem történt pedig semmi olyan.dzsi91 írta: Amúgy a meccs végi balhét nem is értem. Ott mi volt a kiváltó ok? Semmi nem történt ami miatt így ki kellett volna borulni.
Az nekem egy kicsit fura volt, hogy Carlo meg sem próbált beszélni az ottlévőkkel, hogy nyugalomra intse őket, csak hagyta, hogy dühöngjenek. Felnőtt emberek, de akkor is.
Aztán a durva hátulról történő boka / lábszár-t találó belépők.
Idén a szezonban egy olyan labkkulcsért kapott Fermin azonnali pirosat ami tegnap sima sárga volt csak.
Rüdiger vállal fejre, semmi. Tchuameni 2 sárgát úszott meg, azon kívül amit kapott.
Így kb ennyi...
Ez nem csak az én véleményem, hanem sportlapoké és több realos fórumé is. Illetve itt is van pár köztetek, aki ezt észrevette.
Amúgy ezeken a hibákon kívül korrekt volt.
Leseknél, a mi sárgáinknál.
Maradjunk annyiban, hogy ha ez a bíráskodás ellenetek lett volna, akkor most kb fél forum tiltva lenne évtizedekre.