nzooli93 írta:
Ez még mindig nem a FIFA. Ha orrba szájba toljuk a nem kész játékost és mondjuk folyamatosan nyeljük róla a gólokat, akkor azzal se a csapatnak, se a játékosnak nem teszünk jót.
Guluke topikja,nem Lucase
Nyilván ertem,hogy kellett fejlődnie bizonyos dolgokban,de nehogy már csereként se lehetett kapnia a perceket,mikozben mások hulladek meccsekre betonkezdok.
Dehogynem lehetett volna több percet kapnia. Én is többet játszattam volna, de el tudom fogadni, hogy nem ez volt a döntés és a lényeg, hogy minden jel arra utal, hogy Guler is így látja, így érzi.
A Fenerben játszott 2022/23-ban 1550 percet főként jobbszélső és tkp pozikban, majd nálunk sérülés miatt ült egy évet a rehabon. Idén jár majdnem 1400 percnél és úgy néz ki, hogy poszt cserét hajtanak végre vele.
Galacticos írta:
kiserik írta:
Ez még mindig nem a FIFA. Ha orrba szájba toljuk a nem kész játékost és mondjuk folyamatosan nyeljük róla a gólokat, akkor azzal se a csapatnak, se a játékosnak nem teszünk jót.
A haverodat megis orrba szajba nyomattuk es nyomatjuk, akinek nehezere esik 10bol legalabb 1x jo megoldast valasztania.
Nem tudom mi értelme van az ilyen ""beszólásoknak"". Más poszt a kettő. Tegnap beszélgettünk róla, hogy nem csak Vini a fos, hanem Brahim és Rodrygo is, illetve Endrick sem áll még készen. Szóval a legjobb lett volna kiállni 5 kp-ssal meg Mbappeval előttük, csak 5 kp-sunk sincs, mert a védelemben kell játszaniuk, vagy sérültek, vagy ugyan úgy fosok, vagy vének.