Arda Güler - 15
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 15
Igazából eddig is tudtuk mit tud(na). Tavaly ilyenkor sok bajnokit remekul vegigjatszott+ eb. Carlo rakta partvonal kívülre nagyon gyors
októberben volt,hogy ket valogatott szünet közt 1 percet nem kapott, ott kerult rohadt mélyre. Szerencsére úgy néz ki kezdi magat rendbe szedni.

-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Güler, Güler, sajnálom, hogy év végén derül ki mit is tudsz. Azt hiszem ha idén te kaptad volna Modric perceit, vagy legalább egy picivel többet küldtek volna pályára, most nem sírna egy szervezőért a szemünk. Szép volt.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Csak így tovább, Töki! Ott középen a helyed.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Jól szállt be, felüdülés hogy ragad hozzá a bogyó, de szerintem sok labdát adott el.. de ezt tudjuk be annak, hogy havonta van 90 perce.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Jó volt ma ő is. A maradék meccseken nálam már kezdene.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szerintem is kifejezetten jól szállt be. Tud futballozni. Van esze, kreatív. És nincs megszeppenve egy nagyobb csapat ellen sem.
A kezdőben a helye. Eljött az ideje a Tchouameni, Valverde, Güler középpályának.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem jo volt.
Volt benne akarat, de tul sokat kellett hatul meloznia. Sokkal jobb lehetne egy futballra épülő csapatban.

Volt benne akarat, de tul sokat kellett hatul meloznia. Sokkal jobb lehetne egy futballra épülő csapatban.
Mindkettőtökkel egyetértek. Nagyon sokat kell még fejlődjön, hogy fix kezdő legyen nálunk. De viszont az elmúlt 1,5 év után nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatosan, mert sikeresen beilleszkedett a csapatba, fizikálisan brutálisat fejlődött, közben megtanult keményen dolgozni, hajtani és jelenleg tanulja az új posztját. A tegnapi gólöröme is azt mutattja, hogy annak ellenére, hogy nincs minden meccsen a pályán, nagyon komolyan dolgoznak a fejlődésén az edzői stábbal.Realista24 írta:Nem arrol van szo, hogy Aranylabdas lesz e vagy sem, hanem hogy fix kezdo tud e lenni a legmagasabb szinten.nzooli93 írta: Nemtudom,azert korai róla meg barmit kijelenteni. Gyanitom a 20 eves Modricot a Dinamóbol látva se mondaná meg senki ,hogy jövőbeli aranylabdas.
Egész éves pad után eleg korrekt teljesítmény volt tole ez, egy kaotikus helyzetű csapatban,a legneccesebb poszton kb.
Ha Modric nem kapott volna Aranylabdat se erdekelne senkit, semmit nem venne el a karrierjebol, teljesitmenyebol.
A Barca játékosaival való összehasonlításhoz annyit fűznék hozzá, hogy annak nem sok értelme van. Azok a játékosok 4 éves koruk óta azt a focit tanulják a legprofibb edzőktől, amit az első csapat játszik. Nyilván egy 17-18 éves játékos náluk már simán van azon a szinten, hogy be lehessen dobni az első csapatba. De viszont, ha kivesszük őket onnan és betesszük egy teljesen más környezetbe, akkor teljesen el vannak veszve. Ezt láttuk már nem egy La Massia nevelésnél.
Güler fejlődési görbéjét én is inkább Modricéhoz hasonlítanám, mert ő sem töltötte az akademista éveit egy top bajnokság, top csapatánál, sokkal lentebbről indult, sokkal több kihívással kellett szembenézzen, emiatt sokkal később éri majd el karrierje legmagasabb szintjét.
Valamint azt se felejtsük el, hogy Modric La Liga legrosszabb igazolásaként indult nálunk 27! évesen, elvileg kiforrott játékosként, nem 18-20 évesen, padot koptató tehetségként.
De ha kistermetű, nem tele izmozott focistákról beszélünk, nem egy ilyen megtudott, meg meg is él még most a fociban. Pl igen, egy Wirtz vagy egy Vitinha akiért odavan fél Európa. Tényleg akkor látnánk normális képet a gyerekről ha egy normális felfogású edző kezei között nyomná kétszer-háromszor ennyi lehetőséggel mint amit most kap. Aztán ráérünk rámondani akkor hogy ő kevés.
De ha kistermetű, nem tele izmozott focistákról beszélünk, nem egy ilyen megtudott, meg meg is él még most a fociban. Pl igen, egy Wirtz vagy egy Vitinha akiért odavan fél Európa. Tényleg akkor látnánk normális képet a gyerekről ha egy normális felfogású edző kezei között nyomná kétszer-háromszor ennyi lehetőséggel mint amit most kap. Aztán ráérünk rámondani akkor hogy ő kevés.
- nzooli93
Aranylabdat csak peldakent irtam,hogy Modric is olyan szintre jutott el,amit aligha lattak benne 20 evesen. De írhatnam Vinit is mennyire lentről epitette fel magát.
Szerintem a mai fociba a kis török eleg kiveteles, latszik rajta, hogy osztonbol csinalja, nem eroltetett betanult dolgai vannak. Gyengébbik laba is jo.Es mellette a munkamoralja es mentalitása is kiveteles. Rendben van fejben elegge.Ebn is előrelépett,es egy real Madridban sincs elveszve ilyen keves perccel,ilyen fiatalon.Ez szerintem már kiemelkedő. De amig nem latjuk többet addig nem tudhatjuk. Mindenki irkalja Wirtzet,azt lehet a mi fiunk mar jobb lenne,ha o is ugyanúgy 2 eve kezdo lett volna valahol folyamatosan.
Szerintem a mai fociba a kis török eleg kiveteles, latszik rajta, hogy osztonbol csinalja, nem eroltetett betanult dolgai vannak. Gyengébbik laba is jo.Es mellette a munkamoralja es mentalitása is kiveteles. Rendben van fejben elegge.Ebn is előrelépett,es egy real Madridban sincs elveszve ilyen keves perccel,ilyen fiatalon.Ez szerintem már kiemelkedő. De amig nem latjuk többet addig nem tudhatjuk. Mindenki irkalja Wirtzet,azt lehet a mi fiunk mar jobb lenne,ha o is ugyanúgy 2 eve kezdo lett volna valahol folyamatosan.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem arrol van szo, hogy Aranylabdas lesz e vagy sem, hanem hogy fix kezdo tud e lenni a legmagasabb szinten.nzooli93 írta: Nemtudom,azert korai róla meg barmit kijelenteni. Gyanitom a 20 eves Modricot a Dinamóbol látva se mondaná meg senki ,hogy jövőbeli aranylabdas.
Egész éves pad után eleg korrekt teljesítmény volt tole ez, egy kaotikus helyzetű csapatban,a legneccesebb poszton kb.
Ha Modric nem kapott volna Aranylabdat se erdekelne senkit, semmit nem venne el a karrierjebol, teljesitmenyebol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tudja hogy mennek a dolgokkiserik írta: Én Ardához csak annyit szólnék, hogy az, aki elvileg elégedetlen a perceivel, sőt, ha Carlo marad az edző, akkor kérvényezi az eladását és annyira megromlott a kapcsolata az olasszal, hogy az emiatt rendszeresen mellőzi, mi a fészkes, búbánatos fenéért pont Ancelottihoz szalad oda önfeledten ölelkezni a gólja után?![]()
Ha valaki gólt lő, 3 meccs pad, lehet ezt akarta ezzel elkerülni

- Pad'em
Kamut írtak a firkászok?kiserik írta: Én Ardához csak annyit szólnék, hogy az, aki elvileg elégedetlen a perceivel, sőt, ha Carlo marad az edző, akkor kérvényezi az eladását és annyira megromlott a kapcsolata az olasszal, hogy az emiatt rendszeresen mellőzi, mi a fészkes, búbánatos fenéért pont Ancelottihoz szalad oda önfeledten ölelkezni a gólja után?![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én Ardához csak annyit szólnék, hogy az, aki elvileg elégedetlen a perceivel, sőt, ha Carlo marad az edző, akkor kérvényezi az eladását és annyira megromlott a kapcsolata az olasszal, hogy az emiatt rendszeresen mellőzi, mi a fészkes, búbánatos fenéért pont Ancelottihoz szalad oda önfeledten ölelkezni a gólja után?

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Pad'em
Modricsot imádom, szeretem és még 40 évesen is tud olyat hogy beszarunk de idén a perceinek legalább felét Gülernek kellett volna adni. Augusztus óta látjuk, hogy az a probléma hogy senki nem forgatja a csapatot középről, legelején volt néhány kósza próbálkozás Gülerrel a kpn, de 1-2 meccs után gyors szanálva lett. Pedig rendkívül jó szeme van és ragad hozzá a labda, ezt középen nagyon jól ki lehetne aknázni. Nagy baklövés volt ennyit jegelni, nem biztos, hogy idén eredményekben előrébb lennénk de a jövőre nézve biztosan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Persze tikkfing a gyerek, lehet vaságyastól 50 kilo, de egy Pedri, Gavi, Casado stb pl több?
Nem hinném. Aztán ahogy hehe írja, mégis ezek kapják a sz*pást meg lehet tripláznak egy hónapon belül. Mert van edzőjük, elképzelésük, felfogásuk, meg megkapták a kellő lehetőséget és azóta is kapják. Valszeg ha Arda lábában is annyi perc lenne mint egy barcás ultraüberextratehetségében kicsit más lenne róla a kép.
Nem hinném. Aztán ahogy hehe írja, mégis ezek kapják a sz*pást meg lehet tripláznak egy hónapon belül. Mert van edzőjük, elképzelésük, felfogásuk, meg megkapták a kellő lehetőséget és azóta is kapják. Valszeg ha Arda lábában is annyi perc lenne mint egy barcás ultraüberextratehetségében kicsit más lenne róla a kép.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Tehetséges a srác nem kérdés és a munka sem büdös neki. Picit megfordítva a Barcaba nála gyengébb képességű játékosokat simán beépítettek szóval egyáltalán nem irreális dolog. Csak ehhez jóval több percet kellene kapjon olyan szerepkörben ami jobban fekszik neki na meg egy stabil alapjáték sem ártana.
Akárhogy is nézem kár lenne el szórakozni Carlo csökönyössége miatt.
Akárhogy is nézem kár lenne el szórakozni Carlo csökönyössége miatt.
- nzooli93
Nemtudom,azert korai róla meg barmit kijelenteni. Gyanitom a 20 eves Modricot a Dinamóbol látva se mondaná meg senki ,hogy jövőbeli aranylabdas.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hehevel vagyok egy velemenyen.
Majd meglatjuk ki lesz az edzo, es milyen szerepet oszt neki, de kellemes meglepetes lenne, ha itt lenne meg ket ev mulva is.
Majd meglatjuk ki lesz az edzo, es milyen szerepet oszt neki, de kellemes meglepetes lenne, ha itt lenne meg ket ev mulva is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema