Taktikai háború (Legyél Xabi)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Ket opciot erzek:
Sokgolos alazas, meglovik iden nekunk a 20 golt 4 meccsen, perez buszke lehet magára.
Vagy vmi 0:0 / 1:0 meg erolkodesek, ahol barki gyozhet.
De sztem ezeknek ilyen felkegyelmuekkel nem rugunk golt, plane ha megint hulyere vesznek meg bohocot csinalnak belolunk a felpalyaig tolt lessel
Sokgolos alazas, meglovik iden nekunk a 20 golt 4 meccsen, perez buszke lehet magára.
Vagy vmi 0:0 / 1:0 meg erolkodesek, ahol barki gyozhet.
De sztem ezeknek ilyen felkegyelmuekkel nem rugunk golt, plane ha megint hulyere vesznek meg bohocot csinalnak belolunk a felpalyaig tolt lessel
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem szoros meccs lesz, de valahogy behuzzuk. 2-2, hosszabbitas, tizenegyes? Valami ilyesmit erzek.
- pepethespecialone
- Kedvenc játékosaid: Puskás, Zidane, Bellingham
Én lehet romantikus típus vagyok. Még most is simán bizakodó vagyok, hogy nyerünk. Húzunk valami váratlant. Azért nem egy akkora eresztés ez a mostani Barca, hogy ennyire be kelljen szarni, ennyire negatív legyen itt a hangulat. 2008 és 14 között nem voltunk tőlük ennyire befosva, mint most.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Régóta nem 100%-os, csak nem merik lerakni a padra mert, nem tudják pótolni.nzooli93 írta:Fede Valverde will play with PAIN also tonight, he’s not at 100% — reports Relevo.
![]()
Azért idén jol taccsra vagunk par jatekost, vagy így,vagy úgy.
Pont mint Rüdiger.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nem baj, majd nyáron rápihennek a kövi szezonra, ez már amúgy is leves..nzooli93 írta:Fede Valverde will play with PAIN also tonight, he’s not at 100% — reports Relevo.
![]()
Ohh wait..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- nzooli93
Bappé úgysem lesz, serült nem?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én veled vagyok bástya de ha megint a csodatriónkkal kezdünk sok jót még énse remélek. Maxha mindhárom úgy sprintel mint viniciusz a szerződéshosszabbításértikelemen5 írta: Még hányan, és hányszor írjatok le, hogy ha ő kezd meg ő, akkor nem érdemes nézni?
Ne nézzétek baszki..
Itt egy ellenvélemény: Ha csak Fran García szintű játékosunk lenne, és középcsapat lenne a Real Madrid, akkor is nézném.![]()
Pláne egy döntőt..

2 csatárral (bappé vinin kívűl bármilyen kombinációban) és kellő fegyelemmel megrépázhatnánk őket.
Azért remélem valamelyik feláldozható leüti a bírót ha úgy van.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Még hányan, és hányszor írjatok le, hogy ha ő kezd meg ő, akkor nem érdemes nézni?
Ne nézzétek baszki..
Itt egy ellenvélemény: Ha csak Fran García szintű játékosunk lenne, és középcsapat lenne a Real Madrid, akkor is nézném.
Pláne egy döntőt..
Ne nézzétek baszki..
Itt egy ellenvélemény: Ha csak Fran García szintű játékosunk lenne, és középcsapat lenne a Real Madrid, akkor is nézném.

Pláne egy döntőt..
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Hú de fasza. Ennél már csak az jobb, hogy Camavinga most bukta el a teljes szezont. Ha kezdő lesz a francia/LV, ezt a meccset sem lesz érdemes nézni.Pad'em írta: Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Szerintem, ha akarunk, nyernünk.Yazid írta: Szerintem levegőhöz nem fogunk jutni ha teljesen komolyan veszi a barca
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Holnap Valverde lesz jobbekk - kérlek ancelotti -, így a közepére csucsu és bellingham mellé simán bevágnám Gülert + Modricot/Cebát is, elöl meg a két jó madár.
Nem a 2010-es évek bantu Chelsea-vel fogunk játszani ahol kell a kpn az extra magasság és erő.
Hátha megjönne Güler önbizalma végre egy masterclass performance-tól.......
Nem a 2010-es évek bantu Chelsea-vel fogunk játszani ahol kell a kpn az extra magasság és erő.
Hátha megjönne Güler önbizalma végre egy masterclass performance-tól.......

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez tűnik logikusnak, csak ehhez az kellene hogy labdaszerzés után valaki képes legyen szinte azonnal felvágni a labdát a futóbolondoknak, és persze jó lenne ha Bappénak nem kellene 3 nagy helyzet 1 gólhoz.nzooli93 írta: Gondolom mint esélytelenebb csapat visszahuzodunk kontrakra,azt vagy bejon,vagy nem.
Kiscsapatok letamadasaival se tudunk mit kezdeni,szoval nem tudom sikerul e valamit kitalalni![]()

Szerintem nyerünk!
Légy optimista mint Tjacks vagy légy pesszimista mint Yazid---> make your choice!

Szerintem levegőhöz nem fogunk jutni ha teljesen komolyan veszi a barca
- nzooli93
Gondolom mint esélytelenebb csapat visszahuzodunk kontrakra,azt vagy bejon,vagy nem.
Kiscsapatok letamadasaival se tudunk mit kezdeni,szoval nem tudom sikerul e valamit kitalalni
Kiscsapatok letamadasaival se tudunk mit kezdeni,szoval nem tudom sikerul e valamit kitalalni

Szerintem teljesen mindegy melyik, mert egyformán ügyetlenek. A spanyol jobban ér fel támadni, Mendy meg talán jobban védekezik 1 az 1 ellen. Minden másban mindegyik elég gyenge idén (is).Pad'em írta: @jfelixdiaz:
- Everything points to Carlo Ancelotti playing 4 midfielders vs Barcelona.
- Fede Valverde is expected to start at RB
- Ferland Mendy will start in Copa del Rey Final.
A beton verziójára ez igaz, de az idei gipszkarton Mendy sérülésből bedobva, előbb tenném be Frant mégha szeleburdi is.filatáska írta:
Bármikor inkább ő, mint a kis lelkes szeleburdi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
@jfelixdiaz:
A beton verziójára ez igaz, de az idei gipszkarton Mendy sérülésből bedobva, előbb tenném be Frant mégha szeleburdi is.filatáska írta:Bármikor inkább ő, mint a kis lelkes szeleburdi.Pad'em írta: Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Bármikor inkább ő, mint a kis lelkes szeleburdi.Pad'em írta: Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
- Pad'em
Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Courtois,Tchouameni,Valverde,Jude,Vini,Mbappépheco írta: Nektek kik azok a játékosok a mostani keretből, akikkel fixen kezdőként számolnátok jövőre? Nálam elég sovány ez a lista: Courtois, Asencio, Rüdiger, Valverde, Bellingham, Mbappé.
Rüdiger és Asencio érkezőktől és térdtől függ. Lehet mindkettő kezdő vagy csak egyik de mindenképp kell 3-ik ember melléjük eléjük mindegy minek mondjuk.
Először az új edzőnek meg kell próbálni összerakni elől a 2 sztárt aztán ha nem megy lehet variálni de túl nagy potenciál van benne, hogy meg se próbálja.