Szia batyus, helyzet?

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 26., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 26., szombat 18:22
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 26., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: pepethespecialone » 2025. április 26., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. április 26., szombat 17:44
Régóta nem 100%-os, csak nem merik lerakni a padra mert, nem tudják pótolni.nzooli93 írta:Fede Valverde will play with PAIN also tonight, he’s not at 100% — reports Relevo.
![]()
Azért idén jol taccsra vagunk par jatekost, vagy így,vagy úgy.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 26., szombat 16:36
Nem baj, majd nyáron rápihennek a kövi szezonra, ez már amúgy is leves..nzooli93 írta:Fede Valverde will play with PAIN also tonight, he’s not at 100% — reports Relevo.
![]()
Azért idén jol taccsra vagunk par jatekost, vagy így,vagy úgy.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 26., szombat 16:07
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 25., péntek 18:44
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 25., péntek 17:41
Én veled vagyok bástya de ha megint a csodatriónkkal kezdünk sok jót még énse remélek. Maxha mindhárom úgy sprintel mint viniciusz a szerződéshosszabbításértikelemen5 írta: Még hányan, és hányszor írjatok le, hogy ha ő kezd meg ő, akkor nem érdemes nézni?
Ne nézzétek baszki..
Itt egy ellenvélemény: Ha csak Fran García szintű játékosunk lenne, és középcsapat lenne a Real Madrid, akkor is nézném.![]()
Pláne egy döntőt..
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. április 25., péntek 16:27
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. április 25., péntek 15:34
Hú de fasza. Ennél már csak az jobb, hogy Camavinga most bukta el a teljes szezont. Ha kezdő lesz a francia/LV, ezt a meccset sem lesz érdemes nézni.Pad'em írta: Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. április 25., péntek 14:42
Szerintem, ha akarunk, nyernünk.Yazid írta: Szerintem levegőhöz nem fogunk jutni ha teljesen komolyan veszi a barca
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 25., péntek 14:35
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 25., péntek 14:07
Ez tűnik logikusnak, csak ehhez az kellene hogy labdaszerzés után valaki képes legyen szinte azonnal felvágni a labdát a futóbolondoknak, és persze jó lenne ha Bappénak nem kellene 3 nagy helyzet 1 gólhoz.nzooli93 írta: Gondolom mint esélytelenebb csapat visszahuzodunk kontrakra,azt vagy bejon,vagy nem.
Kiscsapatok letamadasaival se tudunk mit kezdeni,szoval nem tudom sikerul e valamit kitalalni![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. április 25., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 25., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 25., péntek 13:18
Szerintem teljesen mindegy melyik, mert egyformán ügyetlenek. A spanyol jobban ér fel támadni, Mendy meg talán jobban védekezik 1 az 1 ellen. Minden másban mindegyik elég gyenge idén (is).Pad'em írta: @jfelixdiaz:
- Everything points to Carlo Ancelotti playing 4 midfielders vs Barcelona.
- Fede Valverde is expected to start at RB
- Ferland Mendy will start in Copa del Rey Final.
A beton verziójára ez igaz, de az idei gipszkarton Mendy sérülésből bedobva, előbb tenném be Frant mégha szeleburdi is.filatáska írta:
Bármikor inkább ő, mint a kis lelkes szeleburdi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 25., péntek 13:13
A beton verziójára ez igaz, de az idei gipszkarton Mendy sérülésből bedobva, előbb tenném be Frant mégha szeleburdi is.filatáska írta:Bármikor inkább ő, mint a kis lelkes szeleburdi.Pad'em írta: Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. április 25., péntek 12:26
Bármikor inkább ő, mint a kis lelkes szeleburdi.Pad'em írta: Mendy fitt, teljes értékű edzés munkát végzett az utóbbi napokban, úgyhogy számíthatunk rá gondolom, hogy Carlo rá is ereszti az örökifjúra.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 25., péntek 11:22
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem