Copa del Rey
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Copa del Rey
Focizni kéne, mindenkit hazaküldeni gólokkal, aztán a sok retardált bíró nem tudna nekünk keresztbe tenni, de focit idén a meccseinken nem sokat láttam, ennyi.
A pr-unk így is a béka segge alatt, mi vagyunk a geci Real Madrid mindenki szemében aki nem ennek a csapatnak szurkol.
Tavaly ősszel is a hullagyenge Vini miatt nem mentünk el az aranylaszti ceremóniára, ahol két díjat is nyert a klub, gáz.
Igen, köztudott,hogy a spanyol bírói szervezet színvonaltalan a focihoz képest és valakinek szembe kell mennie velük, értékelem a vezetőségnek ezt a szándékát de nem a legjobb eszközökkel csinálják ezt. Ezt az RMTV-t ki is bannolnám a picsába, szánalmas amit leművelnek.
A pr-unk így is a béka segge alatt, mi vagyunk a geci Real Madrid mindenki szemében aki nem ennek a csapatnak szurkol.
Tavaly ősszel is a hullagyenge Vini miatt nem mentünk el az aranylaszti ceremóniára, ahol két díjat is nyert a klub, gáz.
Igen, köztudott,hogy a spanyol bírói szervezet színvonaltalan a focihoz képest és valakinek szembe kell mennie velük, értékelem a vezetőségnek ezt a szándékát de nem a legjobb eszközökkel csinálják ezt. Ezt az RMTV-t ki is bannolnám a picsába, szánalmas amit leművelnek.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem ártana ennek a kis pöcsnek egy igazán kemény belépő. Sose kívánok senkinek se sérülést, de őt pont visszahelyezné arra a szintre ahol ténylegesen van. Kurva nagy az arc és nagyon ellenszenves a tejfeles szájú nekem.
Vagy lehetne ugy intezni ,ahogy eddig. A kupakkal meg nyertes elclasicokkal szepen csendre inteni oket.
Az is megér egy misét,hogy a duplázó csapatunkbol egy ilyen gyamoltalan,nulla focira emlékeztető brigád lett. Most abba nem megyek bele,hogy ez kiknek a hibaja, kollektíven megyünk lefelé minden téren. Nem tartunk edzest kupadöntő előtt

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
de kit érdekel hogy a facebook huszárok mit kommentelnek? Én egy szóval sem írtam a kommentekről, ezek a felületek tele vannak ostoba vak emberekkel. Teljesen mind1 mi a téma, olyan butaságokat tudnak írni és elhinni, hogy az úgy van. Már nem egy olyan eset volt ahol utólag elismerték a bírók is h hibáztak, szar a kommunikációnk. Ahelyett, hogy ezeket hangoztatnánk, hogy Ők is beismerték, mi csak arra fókuszálunk hogy a mi szemszögünkből mit rontottak el. Ugyan olyan szarul kommunikáljuk ezt is mint annó a super ligát, azt is nehéz lett volna annál rosszabbul csinálni.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A média ellenünk van minden téren. Ez egy csodabarca nekik, ami feltámadt a hamvaiból. Ha megnézed a facebookot, akkor láthatod, mivel az lett a média szócsöve. Romanotol egészen a Nemzeti Sport Onlineig ez megy. A kommentek között is: Csodabarca, csalómadrid. Észre se vették azt, ami idén a Barca javát szolgálta és a mi kárunkra ment. Ellenben Alvarez szarul végzett 11-ese 3 hétig téma volt nekik, aztán jött az Arsenal elleni lebőgésünk és azzal foglalkoztak. Azt se veszik észre, hogy Olmoék szabálytalansággal játszhatnak egész szezonban, a Negreira ügyet meg rég elfelejtették.wZoLee7 írta: Csak azt nem értem ha már elindítottuk az egészet akkor miért nem fejezzük be. Most behúzott farokkal kiállunk 12 ember ellen, hogy aztán tapsoljunk a győzelmüknek? A játékosoknak meg a fazsuk ki lehet már azzal, hogy a vezetőség harcol de semmi nem történik ,csak még inkább ellenünk vannak. Az ég világon semmire nem volt ez jó, semmire. Csak ártott, megint. Ahhoz, hogy ebből jól jöjjünk ki olyan formát kellene villantani ami nincs bennünk az elmúlt hetek alapján, nekik meg pont fordítva. Az első egyértelmű csalós bírói itélet után levonulnék, a sajtájon levetíteném a jelenetet és megkérdezném az újságírókat hogy szerintük ez így rendben van, ha azt mondják igen akkor ellehet engedni az egészet és beszántani a spanyol focit.
Ezen felül egyenesen követelik a Barca triplázását, nem csak szeretnék, hanem követelik, mert ez egy csodacsapat szerintük. Egyetlen kommentet mertem arról írni oda, hogy mi szolgálta az ő javukat eddig és videókat linkeltem alá (alátámasztva, hogy a Barca javát szolgálta idén kb. minden), erre az évekkel ezelőtti Pepe féle brutalitást meg Casemiro kétes belépőit hozták fel, mert szerintük ez vezetett a sok BL győzelmünkhöz.
Perez kezd nagyon öreg lenni és beleállt a dolgokba idén, ami a legnagyobb hiba volt. Jobb lett volna úgy, ahogy eddig. Csendben tűrni kellett volna mindent, mivel a bajnoki címünk került kb. abba, hogy kritizálni kezdte a bírókat. Most meg lehet a kupánk megy rá, sőt szinte biztos. Most pont ez a Gyamal nyomja emiatt, hogy csendbe kéne lenni... addig amíg nem kerültek ilyen helyzetbe, ők harsogtak a leginkább. Nem ártana ennek a kis pöcsnek egy igazán kemény belépő. Sose kívánok senkinek se sérülést, de őt pont visszahelyezné arra a szintre ahol ténylegesen van. Kurva nagy az arc és nagyon ellenszenves a tejfeles szájú nekem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ikarus93
[KanałSportowy] Szymon Marciniak was asked to officiate El Clasico
Lehet fake.
Lehet fake.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Csak azt nem értem ha már elindítottuk az egészet akkor miért nem fejezzük be. Most behúzott farokkal kiállunk 12 ember ellen, hogy aztán tapsoljunk a győzelmüknek? A játékosoknak meg a fazsuk ki lehet már azzal, hogy a vezetőség harcol de semmi nem történik ,csak még inkább ellenünk vannak. Az ég világon semmire nem volt ez jó, semmire. Csak ártott, megint. Ahhoz, hogy ebből jól jöjjünk ki olyan formát kellene villantani ami nincs bennünk az elmúlt hetek alapján, nekik meg pont fordítva. Az első egyértelmű csalós bírói itélet után levonulnék, a sajtájon levetíteném a jelenetet és megkérdezném az újságírókat hogy szerintük ez így rendben van, ha azt mondják igen akkor ellehet engedni az egészet és beszántani a spanyol focit.
Ki mindenki? Ezt mindig csak a vesztes érzi így, de közel sem igaz. Oké, lesznek memek, akármi lesz a meccsen, de legkésőbb az új edző kinevezésénél, vagy augusztusban, amikor kezdődik a szezon senki nem fog emlékezni rá. A barca bl-es, meg el-es lebőgéseivel se nagyon foglalkozik már senki.Kerlon írta:Hatalmas igazságok. Lementünk kutyába, ha ma nem nyerünk pedig mindenki röhögni fog rajtunk.___Samy___ írta: Tenyleg kifejezetten megmosolyogtato, hogy a jatekvezetok akkor kezdenek el lelkizni, meg akkor szedik elo az aldozat szerepet, mikor a Real felol erkezik valami kritika felejuk. Hol vannak akkor mikor más csapatok is jelentik oket a szovetsegnel, vagy hol vannak, mikor a katalanok biroznak 10+ eve? Hihetetlen komolyan. Es akkor meg ok fenyegetoznek, hogy tortenelmet irnak.
Ennek a tegnapi produkcionak meg ket dolog miatt nem volt semmi ertelme. Elso, hogy elvett a jatekosoktol egy ertekes edzest a meccs elott, masreszt meg a Real Madrid TV-nel mit hittek mar megint, hogy ezzel segiteni fognak barmit is? Januarban is kiadtak a videot, harom fordulo alatt buktuk is a 7 pont elonyt nem is akarmilyen csalasokkal. Itt sem lesz maskepp a helyzet. Foleg, hogy a barca az ellenfel. Megint szepen felkoptek Perezek, aztan alaalltak.
Ertem en mit akartok mondani, mert valoban kurvara jogos, amit a klub mondd mar honapok ota, de be kellene mar latni, hogy ezzel a kommunikacioval maguk alatt vagjak a fat.
Nyerni innentol fixen nem fogunk, pedig igazan jo lett volna. Legalabb Carlo bucsujara.
Tokom sem kivancsi mar erre a szezonra amugy. Botrany, ami Spanyolorszagban megy. Az osasuna mecccs ota nem neztem bajnokit, mert teljesen felesleges. Minden fordulora jut egy szintiszta csalas. Ehhez a dontohoz sincs semmi kedvem, ezek utan meg plane.
Amúgy ezt a szezont már befejezzük így, aztán lehet, hogy a következőben már nem a RMTV-n kritizáljuk majd a bírói tevékenységet. Valamit kell csinálni az biztos. És aki cselekszik, annak fáj. A többi nyomi majd csak a gyümölcsét akatja élvezni, addig meg habzó szájjal hörög. Ez ilyen.
Hatalmas igazságok. Lementünk kutyába, ha ma nem nyerünk pedig mindenki röhögni fog rajtunk.___Samy___ írta: Tenyleg kifejezetten megmosolyogtato, hogy a jatekvezetok akkor kezdenek el lelkizni, meg akkor szedik elo az aldozat szerepet, mikor a Real felol erkezik valami kritika felejuk. Hol vannak akkor mikor más csapatok is jelentik oket a szovetsegnel, vagy hol vannak, mikor a katalanok biroznak 10+ eve? Hihetetlen komolyan. Es akkor meg ok fenyegetoznek, hogy tortenelmet irnak.
Ennek a tegnapi produkcionak meg ket dolog miatt nem volt semmi ertelme. Elso, hogy elvett a jatekosoktol egy ertekes edzest a meccs elott, masreszt meg a Real Madrid TV-nel mit hittek mar megint, hogy ezzel segiteni fognak barmit is? Januarban is kiadtak a videot, harom fordulo alatt buktuk is a 7 pont elonyt nem is akarmilyen csalasokkal. Itt sem lesz maskepp a helyzet. Foleg, hogy a barca az ellenfel. Megint szepen felkoptek Perezek, aztan alaalltak.
Ertem en mit akartok mondani, mert valoban kurvara jogos, amit a klub mondd mar honapok ota, de be kellene mar latni, hogy ezzel a kommunikacioval maguk alatt vagjak a fat.
Nyerni innentol fixen nem fogunk, pedig igazan jo lett volna. Legalabb Carlo bucsujara.
Tokom sem kivancsi mar erre a szezonra amugy. Botrany, ami Spanyolorszagban megy. Az osasuna mecccs ota nem neztem bajnokit, mert teljesen felesleges. Minden fordulora jut egy szintiszta csalas. Ehhez a dontohoz sincs semmi kedvem, ezek utan meg plane.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nzooli93
A sapka hagyján, de ahogy néztem a képeket, az is csoda lesz lassan,ha nem boxerben lep pályára.
- RealMadridFanatic
Persze, pont Yamal a leradirozhatatlan. Ugyes tenyleg, de ha kemenyen, szorosan all rajta a vedo, meg lehet fogni. Induloja, sebessege meg nem extra, ugyhogy nyugodtan lehet lihegni a nyakan.
Amugy erik neki a tores, nagyon elhitte a 3 goljaval es az orok 17 eves hype-al, hogy O Messi.
Amugy erik neki a tores, nagyon elhitte a 3 goljaval es az orok 17 eves hype-al, hogy O Messi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Galacticos
Sajnos akarkit raksz az oldalara, ebbol a felhozatalbol, kb garantalt a cumi arrol az oldalrol.ikarus93 írta:Remelem nem fog leszopatni minket. Megmondanam Fedenek hogy Yamalon legyel mindig, meg ha WCre megy is.realbeckham írta: Yamal tegnap ota sapkaban van. Abban is edzett. De kiszúrták, hogy alatta albínó szőke haj virágzik.
A fogszabályzó után úgy látszik megint készül egy, ezúttal még nagyobb durranással. A kis töki tele van meglepetésekkel.
- ikarus93
Remelem nem fog leszopatni minket. Megmondanam Fedenek hogy Yamalon legyel mindig, meg ha WCre megy is.realbeckham írta: Yamal tegnap ota sapkaban van. Abban is edzett. De kiszúrták, hogy alatta albínó szőke haj virágzik.
A fogszabályzó után úgy látszik megint készül egy, ezúttal még nagyobb durranással. A kis töki tele van meglepetésekkel.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Yamal tegnap ota sapkaban van. Abban is edzett. De kiszúrták, hogy alatta albínó szőke haj virágzik.
- etele
Nem tudom miért van bárki meglepődve a történteken.
Pont az történik ami várható volt.
Egy normális világban a barca már a 4. ligában küzdene, Tebas meg a többi m.....s g..i vagy böriben vagy messze a focitól tevékenykedne.De ez a való világ tele Trumpokkal ,Csányikkal,Tebasokkal nekünk most ez jut.
Pont az történik ami várható volt.
Egy normális világban a barca már a 4. ligában küzdene, Tebas meg a többi m.....s g..i vagy böriben vagy messze a focitól tevékenykedne.De ez a való világ tele Trumpokkal ,Csányikkal,Tebasokkal nekünk most ez jut.

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ezzel a tegnapi “akcióval” csúnyán leszop@ttuk most magunkat (hozzáteszem totál jogos a kritika a bírókkal szemben). Sok jóra nem számítok, mi ebből csak rosszul jöhetünk ki. Több gólos Barca győzelmet jósolok és Vini piroslapot.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egyenlő bánásmódot, ha jól veszem a jeleket. Azt vehetjük hivatalosnak amit a klub közölt kommunikáció formájában.ELSiete írta: Rafael Louzan (RFEF President): "We had a 40-minute meeting with Real Madrid, and they did NOT ask to change the referees."
Akkor nem értem mit szerettünk volna. Nem tudom, hogy jó lesz - e így kiallnunk... A bíró és a barca is felvan most már ellenünk tüzelve, Mbappe félig sérült, nem volt tegnap edzésünk... Egyáltalán a csapat milyen lelki állapotban lehet? Közben valahol azt is írják, hogy LV játszhat, csakhogy teljesen elmenjen az egésztől a kedvem.
Minden más találgatás, spekuláció és hatterjatszma.
Én nagyjabol biztosra veszem hogy bírót akartunk cserélni, de indirekt módon, hiszen gondolom hivatalosan nem kérhetünk ilyet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Rafael Louzan (RFEF President): "We had a 40-minute meeting with Real Madrid, and they did NOT ask to change the referees."
Akkor nem értem mit szerettünk volna. Nem tudom, hogy jó lesz - e így kiallnunk... A bíró és a barca is felvan most már ellenünk tüzelve, Mbappe félig sérült, nem volt tegnap edzésünk... Egyáltalán a csapat milyen lelki állapotban lehet? Közben valahol azt is írják, hogy LV játszhat, csakhogy teljesen elmenjen az egésztől a kedvem.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Na hát ezek után csoda, ha nyerni fogunk. Nem tudom, hogy a játékosokat miről tájékoztatták. Ők is ilyen bizonytalanságban lehettek vagy tudták, hogy ez lesz? Mármint a kimenetele a dolognak, hogy mégis játszunk, csak reménykedünk abban, hogy spori csere lesz egy kis nyomásra. Ez a csapattal se tett jót az tuti. Végig kellett volna vinni szerintem a dolgot és tényleg hazautazni a körülmények miatt.
Ez a játékvezető kurva gyenge amúgy és részrehajló is szerintem, ezek után jót ne várjunk tőle. Tuti el fog venni ahol tud tőlünk. Szégyen ez a szezon, kb. ez teszi majd a szégyenhalom tetejére a koronát és most nem a csapatról beszélek...
Ez a játékvezető kurva gyenge amúgy és részrehajló is szerintem, ezek után jót ne várjunk tőle. Tuti el fog venni ahol tud tőlünk. Szégyen ez a szezon, kb. ez teszi majd a szégyenhalom tetejére a koronát és most nem a csapatról beszélek...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- ___Samy___
Tenyleg kifejezetten megmosolyogtato, hogy a jatekvezetok akkor kezdenek el lelkizni, meg akkor szedik elo az aldozat szerepet, mikor a Real felol erkezik valami kritika felejuk. Hol vannak akkor mikor más csapatok is jelentik oket a szovetsegnel, vagy hol vannak, mikor a katalanok biroznak 10+ eve? Hihetetlen komolyan. Es akkor meg ok fenyegetoznek, hogy tortenelmet irnak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
2000ben a Barca bojkottálni akarta az egyik kupa meccsüket az Atletico ellen amúgy.
Atmasok felmentek a pályára, csapatfoto meg minden, ezek meg a palya szélén sorakoztak fel és ott álltak.
Tele voltak sérülttel, és a nagy sztárok hiányoztak, kérték a halasztást de nem kaptak. Elvileg csak valami 10 bevethető játékosuk volt.
Akkori statement:
"FC Barcelona cannot allow its players to participate in the match, as it considers the call-up to be null and void; it violates the club’s sporting, social, and financial rights; and finally, because it cannot support a federative decision that undermines, devalues, and discredits an official competition..."
Első meccsen kikaptak 3-0ra, így a masodik is az lett.
Atmasok felmentek a pályára, csapatfoto meg minden, ezek meg a palya szélén sorakoztak fel és ott álltak.
Tele voltak sérülttel, és a nagy sztárok hiányoztak, kérték a halasztást de nem kaptak. Elvileg csak valami 10 bevethető játékosuk volt.
Akkori statement:
"FC Barcelona cannot allow its players to participate in the match, as it considers the call-up to be null and void; it violates the club’s sporting, social, and financial rights; and finally, because it cannot support a federative decision that undermines, devalues, and discredits an official competition..."
Első meccsen kikaptak 3-0ra, így a masodik is az lett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema