nézd a meccset, ne politizálj

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. április 26., szombat 22:22
nézd a meccset, ne politizálj
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 26., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 26., szombat 0:54
Részemről annyi, hogy megint rákontrázott (kamu) asszonyverésben témában a fideszre, akik megint vergődnek és megbotránkoznak.ferni írta:De ebben mi olyan vicces?halamadrid írta: Ceglédi és a NER további részecskéi most azon izgulnak, hogy meghívták Magyart egy "Családapák, akik támogatták feleségük karrierépítését" beszélgetésre.
https://www.facebook.com/share/p/1BbA3evLsS/
Nem emlékszem már, de volt bármilyen "bizonyíték" az 1 évvel ezelőtti Varga-interjúban elhangzottakon kívül?
Egyébként rohadt vicces. Mint amikor Anyák napján ment Debrecenbe.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 25., péntek 23:47
De ebben mi olyan vicces?halamadrid írta: Ceglédi és a NER további részecskéi most azon izgulnak, hogy meghívták Magyart egy "Családapák, akik támogatták feleségük karrierépítését" beszélgetésre.
https://www.facebook.com/share/p/1BbA3evLsS/
Nem emlékszem már, de volt bármilyen "bizonyíték" az 1 évvel ezelőtti Varga-interjúban elhangzottakon kívül?
Egyébként rohadt vicces. Mint amikor Anyák napján ment Debrecenbe.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. április 25., péntek 23:24
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 25., péntek 14:10
Jah ez a srac volt a Szecso legutobbi rendor lettem videojabab. A srac kinezetre Matt Damonba oltott Mark Wahlberg, hatalmas.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 25., péntek 11:01
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 25., péntek 9:32
Az ittas ericco viszont szereti a kihívásokatTjacks írta: Az ittas nagybácsik szerintem pont a reménytelen kategória, de hajrá!!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 25., péntek 9:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 25., péntek 9:27
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 25., péntek 9:19
Az ittas nagybácsik szerintem pont a reménytelen kategória, de hajrá!!ferni írta:Pedig sajnos máshogy nem lesz kormányváltás.Tjacks írta:
Respekt, én le se ülnék az asztalhoz![]()
Bizony akivel lehet azzal kell beszélni és legalább ennyit tenni a dologért.
Persze aki reménytelen azzal felesleges erőlködni, de rengeteg bizonytalan lett hála a fidesz alkalmatlanságának minden téren és hogy már rengeteg embernek szétesett ez a fidesz által keltett illúzió, annyira túltolták az alternatív valóságot és annyira ellent mondanak saját maguknak is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 25., péntek 9:17
Pedig sajnos máshogy nem lesz kormányváltás.Tjacks írta:Respekt, én le se ülnék az asztalhoznuevo_ericco írta:
Edzek az átborozott családi vacsorákra, ahol nagybácsik is részt vesznek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 25., péntek 9:12
Respekt, én le se ülnék az asztalhoznuevo_ericco írta:Edzek az átborozott családi vacsorákra, ahol nagybácsik is részt vesznekhehetheoriginal írta: Roncsemberekkel nem szabad leallni vitazni tesomszk.![]()
Fontosabb a nyugalom es a hetvege, mint oromet okozni az ilyeneknek![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 25., péntek 9:06
o szavazata erteke = te szavazatod erteke.hehetheoriginal írta: Roncsemberekkel nem szabad leallni vitazni tesomszk.![]()
Fontosabb a nyugalom es a hetvege, mint oromet okozni az ilyeneknek
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 25., péntek 9:04
Edzek az átborozott családi vacsorákra, ahol nagybácsik is részt vesznekhehetheoriginal írta: Roncsemberekkel nem szabad leallni vitazni tesomszk.![]()
Fontosabb a nyugalom es a hetvege, mint oromet okozni az ilyeneknek
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 25., péntek 8:42
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 25., péntek 8:09
Most komolyan, te mindenkit hülyének nézel? Meglovagoltad ezt az egy dolgot, mintha ez lenne a lényeg. Az, hogy amúgy az eredeti mondanivalódról azonnal kiderült, hogy durva ferdítés, akkor már nem számít?1madridista írta: azert mondta ki a birosag
hihetetlen hogy aki nektek nem szimpatikus azzal szemben mindenfele bizonyitek megletet/hianyat leszarjatok
Tőlem kérded? Te hoztad fel. Tökmindegy, hogy az oroszoktól, kínaiaktól, amerikaiaktól vagy kiskunfélegyháziaktól származik a pénz. Az egy teljesen másik vizsgálat tárgya. A tiltott pártfinanszírozás meg lett állapítva, pont.1madridista írta:es az orosz szal honann jon? az bizonyitva lett?
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 25., péntek 7:51
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. április 25., péntek 7:37
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. április 25., péntek 6:27
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem