a roman reszhez nem is reagalok csak annyit hogy latta valaki azokat az informaciokat? ugy tudom hogy a bunosseget kell bizonyitani nem az artatlansagot, de nem lattam bizonyitekot nyilvanossagra hozni...nuevo_ericco írta: Whataboutism érvelési hiba, csak szólok. De reagálok, mert szokás szerint megint csak a levegőbe puffogtatsz.
Milyen információknak vagy a birtokában, hogy ezt ilyen magabiztosan megkérdőjelezed?1madridista írta: ahol "titkosszolgalati informaciokra" hagyatkozva kizarjak a valasztas gyozteset?
Nem tudta azóta sem felmutatni, miből tudta a kampányát pénzelni, a román titkosszolgálatnak pedig úgy néz ki, hogy vannak erre válaszai.
Te tisztában vagy amúgy alap dolgokkal? Igazságszolgáltatás működésével? Nem büntetlenül tették. A rendőrség foglalkozik az üggyel. Majd ha "nem fogta át a tudatuk, hogy bűncselekményt követtek el" indoklással nem indít ellenük eljárást az ügyészség, mint ahogy azt Polt Péter tette 2015-ben Matolcsyék vagyonnyilatkozatával kapcsolatban, lesz miről beszélgetni. De addig csak ész nélkül írod be, amit fideszes fórumokon olvastál.1madridista írta: vagy nemetorszag ahol az antifa megverheti az afds politikusokat a politikai szerepvallalasuk miatt?
Kisebb kihágás? Sikkasztás, lopás. Olyan pénzeket használtak magánvagyonuk gyarapítására, ami nem nekik járt. Visszaélve a választói bizalommal.vagy franciaorszag ahol egy kisebb kihagas miatt kizarjak az egyik legnagyobb eselyest a valasztasrol?
a francia reszre reagaltam, szent telekxsz is leirta hogy nem zsebbe ment a dolog.
szerk.: bemasolom ide is hogy veletlenul se tudd ignoralni
https://telex.hu/kulfold/2025/03/31/fra ... per-iteletA hétfői ítélet szerint a francia politikus és nyolc társa felelős abban, hogy pártja, a szélsőjobboldali Nemzeti Tömörülés (RN) visszaélt az EU-ból érkező forrásokkal. A bíróság kimondta, hogy nem személyes céljaikra, hanem a párt működésére fordították a pénzeket, ám ezt törvénytelenül tették.