Eduardo Camavinga - 6

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
kodo

Re: Eduardo Camavinga - 6

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. augusztus 10., vasárnap 15:54

Pont epp ki akartam fejteni a masik topicban, a Tchouameni témára, hogy en azt varom a szezonban, ha összeáll tartósan a Fede -Arda- Camavinga kozeppalya, de ugy nez ki, Camavinga sem tud konzisztensen egészséges lenni.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. augusztus 10., vasárnap 15:54

Hát ez jól kezdődik :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. augusztus 10., vasárnap 15:53

Pad'em írta: BREAKING: Eduardo Camavinga has suffered an ankle injury. He’s facing a race against time to be fit for the start of La Liga. @MarioCortegana

:(
Kuka az emberünk. Nem fejlödött, folyamat sérült, lassan az energikussága odavész. A jövö Seedorfa helyett lassan 2020 MVila-ja lesz.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. augusztus 10., vasárnap 15:35

BREAKING: Eduardo Camavinga has suffered an ankle injury. He’s facing a race against time to be fit for the start of La Liga. @MarioCortegana

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. május 2., péntek 13:47

Kerlon írta: Milyen komoly Nike reklamot kapott.
https://www.instagram.com/p/DJI-0wjxmXi ... hvN3AxMjU4

Reméljük idén kigyógyul és jövőre megint Camabunga lesz, mert az azért nagyon sokszor jól jönne, amikor dinamikusan leszed két embert a kprol.
Talán ha ilyen 20 éves Total 90ben focázna, nem csúszna el minden meccsen ötször :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. május 2., péntek 9:27

Milyen komoly Nike reklamot kapott.
https://www.instagram.com/p/DJI-0wjxmXi ... hvN3AxMjU4

Reméljük idén kigyógyul és jövőre megint Camabunga lesz, mert az azért nagyon sokszor jól jönne, amikor dinamikusan leszed két embert a kprol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. április 24., csütörtök 19:16

Sierra írta:
Yazid írta: Tenyleg egy evig annyi? Akkor mindenkepp zsebbe kell nyúlni majd nyáron.
Sztem klub vb-re gondolt
Igen arra gondoltam,amikor én láttam még azt írták hogy akkorára talán felépülhet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 24., csütörtök 16:07

Mehet bhvnak amúgy tényleg, ott rutinnal top lehet, a kpra hiányzik az agy belőle.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 24., csütörtök 14:08

filatáska írta:
gutihaz14 írta: nem azert de akarhanyszor megnezem azt a faultot szerintem nagyon esni akart es azert nem kerulte el az utkozest. a ballabaval mar tul volt a getafeson es a jobbot meg ott hagyta. lehet rosszul latom. nem a szabalytalansagot vitatom hanem hogy kereste is, ez a baj
Az esetek 80%-ban amúgy ezt csinálja, keresi a kontaktot/előbb esik már.
Sajnos tenyleg igy van, erthetetlen szamomra, ilyen alacsony sulyponttal, ilyen atletikus alkattal csak ennyit hoz ki magabol.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. április 24., csütörtök 13:54

Mondjuk, azért ez az adductor muscle tear...
Melyik? Van legalább 5.
Persze, mindent meg lehet vizsgálni fizikálisan, nem láttam a kollégát mit csinált. De ha ekkora fájdalma van, nem is értem, miért küldik ki őket újra...
Hogy lehet pályázni?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 24., csütörtök 13:47

hehetheoriginal írta: akkor az orvos plane felesleges.
mert akkor nincs szukseg vizsgalatra ott a palyan, hanem akkor ra lehet bizni mindent a jatekosra, ahogy erzi. a fajdalomkuszobuk amugy is extrem ki van tolva, jatszhat akkor mindenki majd agybafobe huzodasokkal, meg mindenfelevel. jolvanazugy. :coffee:

Sok szakszerűséget nem sugárzott, ahogy még Carlo is nekiállt kiabálni, ha jól emlékszem lökött is egyet az orvoson, hogy menjen már és hozza le Camavingát, mit szórakozik.. :kalapos:

Érthetetlen miért nem mondta az orvos,hogy húzzon le azonnal.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. április 24., csütörtök 13:37

Sokadik már, ráadásul a teljesítmény is erősen hullámzó, max akkor tartanám itt ha elfogadja a beugrós szerepet.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2025. április 24., csütörtök 13:33

Sajnálom a sérülése miatt :-( mihamarabbi felépülést kívánok.

Ugyanakkor lassan benne is kell csalódjak mert egyszerűen képtelen levetkőzni azokat a dolgokat amelyek hátráltatják. Nem az első sérülése de továbbra is sokszor agyatlanul mozdul be, keresi a kontkatot. Ehhez még hozzájön a sok rövidzárlat amikor egyszerű dolgokat ront el, csúszkál össze-vissza. Nagy kár érte mert tempó van benne még technika is bőven. Nem tudom mi a gond valószínűleg hogy neki is annyi esze van mint egy marék lepkének. Pedig az elején mennyire bíztató volt sőt az első meccsen meg is kedveltem nem kicsit.
Nála úgy érzem az utolsó szalmaszál ha jön egy új edző aki szorosabban tartja a gyeplőt taktikai utasítások téren és lesz egy szolid játék rendszer a pályán talán akkor ő is hasznosabb tud lenni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 24., csütörtök 13:07

ToniKroos írta:
Pad'em írta: Augusztust írják visszatérésre, úgyhogy jó eséllyel októberben látjuk.

Ezt az orvost én is kibasznám rögtön.
Aztán honnan tudod, hogy mit mondott Camavinga, lehet ő mondta, ha nincs csere akkor megpróbálja.
akkor az orvos plane felesleges.
mert akkor nincs szukseg vizsgalatra ott a palyan, hanem akkor ra lehet bizni mindent a jatekosra, ahogy erzi. a fajdalomkuszobuk amugy is extrem ki van tolva, jatszhat akkor mindenki majd agybafobe huzodasokkal, meg mindenfelevel. jolvanazugy. :coffee:
thereisonly1ronaldo

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 24., csütörtök 13:05

Pad'em írta: Augusztust írják visszatérésre, úgyhogy jó eséllyel októberben látjuk.

Aztán honnan tudod, hogy mit mondott Camavinga, lehet ő mondta, ha nincs csere akkor megpróbálja.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 24., csütörtök 12:58

Augusztust írják visszatérésre, úgyhogy jó eséllyel októberben látjuk.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 24., csütörtök 12:49

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: complete rupture of the left adductor tendon

jópár hónap, belenyúlik az őszi szezonba is bőven.

de a faszkalap orvos visszaengedte bazmeg, edző is ott üvöltött vele, egészen hihetetlen, rendes klubnál ilyen ember nem dolgozna mai nappal már.....
szánalmas.
lehet mar keso volt de nekem ugy remlik hogy be sem ment az orvos, nem? azert nem hagyta el a palyat mert nem kezeltek.
orvos - az oltonyos faszi - bent volt percekig nala a palyan. aztan mondtak camavinganak gondolom, hogy nincs tobb csere, maradjal a palyan. aztan kb 5 metert tudott lepni, le kellett ulnie megint, akkor kezdett el orditani az edzo az orvossal, hogy megis mi a fasz te szerencsetlen hozzanemerto sarlatan buzi, hat sulyos serult, te meg hagyod a palyan?

egy ilyen orvost en paros labbal basznek ki amugy. meg minden hasonlot, aki ennyire inkompetens ezen a szinten.
valszeg ezert nincs cegem, ahol sopredekkel kellene egyutt dolgoznom. nem lenne hozza energiam.

varom, hogy legkozelebb lifego nyilttoressel is bennhagyjanak valakit, hogy jol van higgadj mar le, mar csak 5 perc van, kibirod, mi vagy te kislany? :coffee:
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. április 24., csütörtök 12:36

gutihaz14 írta: nem azert de akarhanyszor megnezem azt a faultot szerintem nagyon esni akart es azert nem kerulte el az utkozest. a ballabaval mar tul volt a getafeson es a jobbot meg ott hagyta. lehet rosszul latom. nem a szabalytalansagot vitatom hanem hogy kereste is, ez a baj
Az esetek 80%-ban amúgy ezt csinálja, keresi a kontaktot/előbb esik már.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 24., csütörtök 12:21

hehetheoriginal írta: complete rupture of the left adductor tendon

de a faszkalap orvos visszaengedte bazmeg, edző is ott üvöltött vele, egészen hihetetlen, rendes klubnál ilyen ember nem dolgozna mai nappal már.....
szánalmas.
lehet mar keso volt de nekem ugy remlik hogy be sem ment az orvos, nem? azert nem hagyta el a palyat mert nem kezeltek.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 24., csütörtök 12:13

complete rupture of the left adductor tendon

szánalmas.
thereisonly1ronaldo

Vissza: