Eduardo Camavinga - 6
Re: Eduardo Camavinga - 6
Pont epp ki akartam fejteni a masik topicban, a Tchouameni témára, hogy en azt varom a szezonban, ha összeáll tartósan a Fede -Arda- Camavinga kozeppalya, de ugy nez ki, Camavinga sem tud konzisztensen egészséges lenni.
Hát ez jól kezdődik

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Kuka az emberünk. Nem fejlödött, folyamat sérült, lassan az energikussága odavész. A jövö Seedorfa helyett lassan 2020 MVila-ja lesz.Pad'em írta: BREAKING: Eduardo Camavinga has suffered an ankle injury. He’s facing a race against time to be fit for the start of La Liga. @MarioCortegana
![]()
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BREAKING: Eduardo Camavinga has suffered an ankle injury. He’s facing a race against time to be fit for the start of La Liga. @MarioCortegana

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Talán ha ilyen 20 éves Total 90ben focázna, nem csúszna el minden meccsen ötszörKerlon írta: Milyen komoly Nike reklamot kapott.
https://www.instagram.com/p/DJI-0wjxmXi ... hvN3AxMjU4
Reméljük idén kigyógyul és jövőre megint Camabunga lesz, mert az azért nagyon sokszor jól jönne, amikor dinamikusan leszed két embert a kprol.

Milyen komoly Nike reklamot kapott.
Reméljük idén kigyógyul és jövőre megint Camabunga lesz, mert az azért nagyon sokszor jól jönne, amikor dinamikusan leszed két embert a kprol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Igen arra gondoltam,amikor én láttam még azt írták hogy akkorára talán felépülhet.Sierra írta:Sztem klub vb-re gondoltYazid írta: Tenyleg egy evig annyi? Akkor mindenkepp zsebbe kell nyúlni majd nyáron.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- ateeemadrid
Mehet bhvnak amúgy tényleg, ott rutinnal top lehet, a kpra hiányzik az agy belőle.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Sajnos tenyleg igy van, erthetetlen szamomra, ilyen alacsony sulyponttal, ilyen atletikus alkattal csak ennyit hoz ki magabol.filatáska írta:Az esetek 80%-ban amúgy ezt csinálja, keresi a kontaktot/előbb esik már.gutihaz14 írta: nem azert de akarhanyszor megnezem azt a faultot szerintem nagyon esni akart es azert nem kerulte el az utkozest. a ballabaval mar tul volt a getafeson es a jobbot meg ott hagyta. lehet rosszul latom. nem a szabalytalansagot vitatom hanem hogy kereste is, ez a baj
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Mondjuk, azért ez az adductor muscle tear...
Melyik? Van legalább 5.
Persze, mindent meg lehet vizsgálni fizikálisan, nem láttam a kollégát mit csinált. De ha ekkora fájdalma van, nem is értem, miért küldik ki őket újra...
Hogy lehet pályázni?
Melyik? Van legalább 5.
Persze, mindent meg lehet vizsgálni fizikálisan, nem láttam a kollégát mit csinált. De ha ekkora fájdalma van, nem is értem, miért küldik ki őket újra...
Hogy lehet pályázni?
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
hehetheoriginal írta: akkor az orvos plane felesleges.
mert akkor nincs szukseg vizsgalatra ott a palyan, hanem akkor ra lehet bizni mindent a jatekosra, ahogy erzi. a fajdalomkuszobuk amugy is extrem ki van tolva, jatszhat akkor mindenki majd agybafobe huzodasokkal, meg mindenfelevel. jolvanazugy.![]()
Sok szakszerűséget nem sugárzott, ahogy még Carlo is nekiállt kiabálni, ha jól emlékszem lökött is egyet az orvoson, hogy menjen már és hozza le Camavingát, mit szórakozik..

Érthetetlen miért nem mondta az orvos,hogy húzzon le azonnal.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Sokadik már, ráadásul a teljesítmény is erősen hullámzó, max akkor tartanám itt ha elfogadja a beugrós szerepet.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Sajnálom a sérülése miatt
mihamarabbi felépülést kívánok.
Ugyanakkor lassan benne is kell csalódjak mert egyszerűen képtelen levetkőzni azokat a dolgokat amelyek hátráltatják. Nem az első sérülése de továbbra is sokszor agyatlanul mozdul be, keresi a kontkatot. Ehhez még hozzájön a sok rövidzárlat amikor egyszerű dolgokat ront el, csúszkál össze-vissza. Nagy kár érte mert tempó van benne még technika is bőven. Nem tudom mi a gond valószínűleg hogy neki is annyi esze van mint egy marék lepkének. Pedig az elején mennyire bíztató volt sőt az első meccsen meg is kedveltem nem kicsit.
Nála úgy érzem az utolsó szalmaszál ha jön egy új edző aki szorosabban tartja a gyeplőt taktikai utasítások téren és lesz egy szolid játék rendszer a pályán talán akkor ő is hasznosabb tud lenni.

Ugyanakkor lassan benne is kell csalódjak mert egyszerűen képtelen levetkőzni azokat a dolgokat amelyek hátráltatják. Nem az első sérülése de továbbra is sokszor agyatlanul mozdul be, keresi a kontkatot. Ehhez még hozzájön a sok rövidzárlat amikor egyszerű dolgokat ront el, csúszkál össze-vissza. Nagy kár érte mert tempó van benne még technika is bőven. Nem tudom mi a gond valószínűleg hogy neki is annyi esze van mint egy marék lepkének. Pedig az elején mennyire bíztató volt sőt az első meccsen meg is kedveltem nem kicsit.
Nála úgy érzem az utolsó szalmaszál ha jön egy új edző aki szorosabban tartja a gyeplőt taktikai utasítások téren és lesz egy szolid játék rendszer a pályán talán akkor ő is hasznosabb tud lenni.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
akkor az orvos plane felesleges.ToniKroos írta:Aztán honnan tudod, hogy mit mondott Camavinga, lehet ő mondta, ha nincs csere akkor megpróbálja.Pad'em írta: Augusztust írják visszatérésre, úgyhogy jó eséllyel októberben látjuk.
![]()
Ezt az orvost én is kibasznám rögtön.
mert akkor nincs szukseg vizsgalatra ott a palyan, hanem akkor ra lehet bizni mindent a jatekosra, ahogy erzi. a fajdalomkuszobuk amugy is extrem ki van tolva, jatszhat akkor mindenki majd agybafobe huzodasokkal, meg mindenfelevel. jolvanazugy.

thereisonly1ronaldo
Aztán honnan tudod, hogy mit mondott Camavinga, lehet ő mondta, ha nincs csere akkor megpróbálja.Pad'em írta: Augusztust írják visszatérésre, úgyhogy jó eséllyel októberben látjuk.
![]()
- Pad'em
Augusztust írják visszatérésre, úgyhogy jó eséllyel októberben látjuk.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
orvos - az oltonyos faszi - bent volt percekig nala a palyan. aztan mondtak camavinganak gondolom, hogy nincs tobb csere, maradjal a palyan. aztan kb 5 metert tudott lepni, le kellett ulnie megint, akkor kezdett el orditani az edzo az orvossal, hogy megis mi a fasz te szerencsetlen hozzanemerto sarlatan buzi, hat sulyos serult, te meg hagyod a palyan?gutihaz14 írta:lehet mar keso volt de nekem ugy remlik hogy be sem ment az orvos, nem? azert nem hagyta el a palyat mert nem kezeltek.hehetheoriginal írta: complete rupture of the left adductor tendon
jópár hónap, belenyúlik az őszi szezonba is bőven.
de a faszkalap orvos visszaengedte bazmeg, edző is ott üvöltött vele, egészen hihetetlen, rendes klubnál ilyen ember nem dolgozna mai nappal már.....
szánalmas.
egy ilyen orvost en paros labbal basznek ki amugy. meg minden hasonlot, aki ennyire inkompetens ezen a szinten.
valszeg ezert nincs cegem, ahol sopredekkel kellene egyutt dolgoznom. nem lenne hozza energiam.
varom, hogy legkozelebb lifego nyilttoressel is bennhagyjanak valakit, hogy jol van higgadj mar le, mar csak 5 perc van, kibirod, mi vagy te kislany?

thereisonly1ronaldo
Az esetek 80%-ban amúgy ezt csinálja, keresi a kontaktot/előbb esik már.gutihaz14 írta: nem azert de akarhanyszor megnezem azt a faultot szerintem nagyon esni akart es azert nem kerulte el az utkozest. a ballabaval mar tul volt a getafeson es a jobbot meg ott hagyta. lehet rosszul latom. nem a szabalytalansagot vitatom hanem hogy kereste is, ez a baj
lehet mar keso volt de nekem ugy remlik hogy be sem ment az orvos, nem? azert nem hagyta el a palyat mert nem kezeltek.hehetheoriginal írta: complete rupture of the left adductor tendon
de a faszkalap orvos visszaengedte bazmeg, edző is ott üvöltött vele, egészen hihetetlen, rendes klubnál ilyen ember nem dolgozna mai nappal már.....
szánalmas.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
complete rupture of the left adductor tendon
szánalmas.
szánalmas.
thereisonly1ronaldo