Te lennél a leghangosabb amikor egy jó megoldásra jutna három olyan amitől szétfejeled a tv-thehetheoriginal írta: Mára felvesszuk a dembinho mezt![]()
Aztan johet is a neger binicius helyere nyaron![]()

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. április 29., kedd 20:21
Te lennél a leghangosabb amikor egy jó megoldásra jutna három olyan amitől szétfejeled a tv-thehetheoriginal írta: Mára felvesszuk a dembinho mezt![]()
Aztan johet is a neger binicius helyere nyaron![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 29., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 29., kedd 11:02
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 25., péntek 9:32
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. április 25., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 24., csütörtök 21:04
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 24., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: Seraf » 2025. április 18., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 18., péntek 20:39
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2025. április 18., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 18., péntek 14:13
Lassan 20 eve tarto dominancia ez. Barca meg a Sevilla kezdte meg 2006-ban, azota:gutihaz14 írta: After the wins by Real Betis and Athletic Bilbao, plus Lazio's elimination to Bodø/Glimt, Spain will send five teams to the 2025–26 Champions League as the second-best country in European club competitions
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 18., péntek 8:00
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. április 17., csütörtök 23:17
Nem, nem az a lényeg hogy mindent megteszünk, h veszítsünk, és ki legyen rúgvamentamas írta:Nem értem ezt a logikát... Azért veszíteni, hogy biztos ki legyen rúgva?Whiteheart írta:
És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?
Nehéz kimondani de... Ja nem mondom ki
Adjunk inkább bele mindent és húzzuk be az összes lehetséges kupát. Utána majd a vezetőség eldönti, hogy mi legyen az edző sorsa.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. április 17., csütörtök 22:16
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 17:08
Nem értem ezt a logikát... Azért veszíteni, hogy biztos ki legyen rúgva?Whiteheart írta:És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?mentamas írta:
Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. április 17., csütörtök 10:22
akkor hülyék vagyunk. Nyerjünk kupár Carloval és úgy búcsúzzunk el tőle. Nincs az a logika ami alapján ennek az egésznek kellene adni még egy évetWhiteheart írta:És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?mentamas írta:
Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. április 17., csütörtök 9:27
És ha nyerünk egy kupát és ez miatt marad Carlo?mentamas írta:Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.realistahuni írta: Legsimább barca tripla ever.
4-0 után természetes hogy kicsit kiengedtek, de szoros meccsen nincs aki megfogja azt a támadósort.
Soanyolban pedig carlo apánk adja nekik tálcán, még csak erőlködniük sem kell.
Tudom sokan leszarják itt a triplát de az hogy nekik már 3 lesz nekünk meg nulla, hát csúnyácska.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 17., csütörtök 9:14
Engem nem érdekel a Barcelona. Az érdekel, hogy mi mit nyerünk. Ha bukjuk a bajnokságot és a kupát, akkor nem azért leszek szomorú, mert a Barca nyert, hanem mert mi elbuktuk.realistahuni írta: Legsimább barca tripla ever.
4-0 után természetes hogy kicsit kiengedtek, de szoros meccsen nincs aki megfogja azt a támadósort.
Soanyolban pedig carlo apánk adja nekik tálcán, még csak erőlködniük sem kell.
Tudom sokan leszarják itt a triplát de az hogy nekik már 3 lesz nekünk meg nulla, hát csúnyácska.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. április 17., csütörtök 9:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 17., csütörtök 8:59
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem