Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. április 23., szerda 10:08

Xabi-ra nyomtam, de Kloppal sem lenne bajom.

Ancelotti legenda és az is marad, de a jelen csapathoz már nem ő a legmegfelelőbb edző. (A szezon végkifejletétől függetlenül is. Ha felhúzza a szemöldökét 3 kupa még beeshet a már meglévő 2 mikiegér mellé)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 23., szerda 10:06

Babinho írta: A kérdés persze úgy is izgalmas lehetne, hogy új edzőt, vagy új játékosokat szeretnél :)
Megnézném Kloppot, Xabit, Zidanet, Solarit csont ugyanezzel a kerettel jövőre, vagy megnéztem volna az idei évben.

Ha nem lesznek igazolások ugyanezt a szart fogjuk nézni.
Afelől meg nincs kétségem, hogy ha költekezünk minden csapatrészre, akkor úgy Carloval is mennénk a kupákért.
De túl sok volt a hiba az ő részéről is persze. Jöhet Xabi nem kérdés.

Kiváncsi vagyok Pintus amúgy marad e? Izgalmas nyár lesz.

A 3 sztár meg bizonyíthat lassan, hogy képesek EGYÜTT játszani, EGYMÁST naggyá tenni és MELÓZNI. Ha ez a kémia nem lesz meg, akkor baszhatjuk. 7 mezőnyjátékos nem elég a mai fociban, főleg ha ők elől meg csak labdát kapva neki futnak a védelemnek. Reméljük az új edzővel ez is meg lesz szervezve.
miert ha uj jatekosokat kapna akkor lenne taktikank? vagy idoben cserelne? nem valtozna semmi

ugyanezzel a kerettel mas edzo lehet jobban rotalna jobban rajuk tud szabni taktikat

carlo kifingott es a makacssaga sem segit ezen
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. április 23., szerda 10:00

hehetheoriginal írta: elerte a hatasat a propaganda.
Jol vegzed a dolgod. :coffee: :kalapos:

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 23., szerda 9:59

A kupa+bajnokság kombóra szavaztam :kalapos:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 23., szerda 9:45

Xabi és Klopp mellett és ellen is vannak érvek. Nem tudok dönteni, mindkettőnek örülnék, mert az azt jelentené, hogy van remény arra, hogy végre lesz játéka, arca a csapatnak.
Azzal nem tudok egyetérteni, hogy Ancelottival is megtörténne ez, ha kapna új játékosokat. Benne van a pakliban, de nem sok esélyt látok erre. Szerintem mióta visszatért, ugyanúgy nem igazán volt kialakult játékunk, max rövid időkre, mikor a csapat elkapta a fonalat, de a legtöbbször ad hoc mentek fel a pályára, és valamelyik zseni eldöntötte, jelentette a különbséget. Karim, Kroos, Modric három-négy évvel ezelőtt, gluténmentes Carvajal, na meg persze Courtois. Ebből már csak az utolsó van itt, és ezért a sok szenvedős meccs.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. április 23., szerda 9:29

Nekem semmi bajom Carloval, akkor se vágnék eret, ha ő maradna, de Kloppra nyomtam. Szerintem jót tenne a primadonnáinknak egy kis őrület >:]

Aztán szegény Jürgen úgy se húzná egy évnél tovább, Így csak megalapozna Alonsonak, aki kezesbárány futógépeket vehetne át. Agyvérzést és idegösszeomlást kapna a liga és a bírói testület szakszerű munkájától :lol:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 23., szerda 9:27

A kérdés persze úgy is izgalmas lehetne, hogy új edzőt, vagy új játékosokat szeretnél :)
Megnézném Kloppot, Xabit, Zidanet, Solarit csont ugyanezzel a kerettel jövőre, vagy megnéztem volna az idei évben.

Ha nem lesznek igazolások ugyanezt a szart fogjuk nézni.
Afelől meg nincs kétségem, hogy ha költekezünk minden csapatrészre, akkor úgy Carloval is mennénk a kupákért.
De túl sok volt a hiba az ő részéről is persze. Jöhet Xabi nem kérdés.

Kiváncsi vagyok Pintus amúgy marad e? Izgalmas nyár lesz.

A 3 sztár meg bizonyíthat lassan, hogy képesek EGYÜTT játszani, EGYMÁST naggyá tenni és MELÓZNI. Ha ez a kémia nem lesz meg, akkor baszhatjuk. 7 mezőnyjátékos nem elég a mai fociban, főleg ha ők elől meg csak labdát kapva neki futnak a védelemnek. Reméljük az új edzővel ez is meg lesz szervezve.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 23., szerda 9:20

gutihaz14 írta: carlo nagyot megy eddig
elerte a hatasat a propaganda.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. április 23., szerda 9:13

carlo nagyot megy eddig
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 23., szerda 8:02

KAG írta: Jó reggelt
Akkor jöhetne is egy klopp v. Xabi szavazás :kalapos:
Kicsit megcsavarva, de hajra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 23., szerda 7:57

Jó reggelt
Akkor jöhetne is egy klopp v. Xabi szavazás :kalapos:
ZIDANE

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 23., szerda 5:12

Medina Cantalejot menesztik a CTA (jatekvezetok technikai bizottsaga) elerol, vele egyutt Clos Gomez es Mallenco is tavozik. Borbalan lesz valaszinuleg az utodja.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 22., kedd 14:13

a bl szereplésekért nem kell elővenni Kloppot. ellenben a hazai porond más tészta. lehet mondani, hogy City így meg úgy, de nem fixen 2ikok voltak hanem volt ott 3-4 is nem egy amikor már tényleges csapata volt és emellett a kupákra se lehet azt mondani, hogy a City kerete miatt nem lehetett kieséses sorozatot nyerni. Jó edző de szerintem sose volt Real kompatibilis.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 22., kedd 13:03

Jó edző klopp de egyszerűen nem illik ide. Van az a pont amikor szükség van ilyen arcra mint Mourinhonál pl de ahhoz azért sokkal mélyebben kéne legyen a klub. Ez a mostani helyzet nagyon messze van a Mourinho előtti állapotoktól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 22., kedd 12:50

Szerintem azokkal a keretekkel extra volt a bl dontozes is. Es azert nem eleg csak az eredményt nézni. Ott 21ben elegge torte a kapu a hatunkat ,nem voltak ok rosszak döntőbe se. De hat amig ott Manek meg Hendersonek voltak, addig nalunk Ckm meg Benzema.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 22., kedd 12:40

Realista24 írta:
MorataMartin írta: https://www.marca.com/radio/2025/04/22/ ... ntino.html

Ezzel nem leszek a legnépszerűbb, de isten mentsen meg minket Jürgen Klopttól. Szerintem a legtúlértékeltebb topedző a világon. Nem mondom, hogy kókler de benne van a "lúzerfaktor", nekem az, hogy 4 Bl-döntőből csak 1-et tudott megnyerni, plusz van elbukott Európa-liga-döntője az nálam sokat elmond, sőt van 3 elbukott kupadöntője is. Amit a Dortmunddal elért az valóban elképesztő, de nekem kevés a cím, amit megnyert Liverpollal.
Lehet ugy is nezni, hogy a Dortmunddal felvette a versenyt a Bayern ellen.
A Liverpoolbol ujra bajnokot csinalt a dominans City idejen.
Több BL dontobe jutott a Poolal, mint a City Pep-pel.

Szerencsetlensegere a tortenelem talan legjobb Realjaval talalta magat szemben tobbszor is.

A szakmai munkaja szerintem kiveteles.
Igen, ez a megkozelites sokkal jobb kepet ad a munkassagarol, mint a sima elvesztett bl dontok.

Mikor a Poolhoz kerult botranyosan gyenge kerete volt, szep lassan tudta leszerzodtetni a mostani Liverpool ekkoveit. Arrol nem beszelve, hogy sosem volt minosegi kispad a Liverpoolnal, igy nagyon nehez volt versenyezni minden sorozatban. Emellett minden evben hihetetlen mennyisegu pontot gyujtott angliaban, ha a City nem dolgozhatott volna 3 szor nagyobb budzsebol sokkal tobb Pl cim esett volna be.

Simaone szinten zenesz Madrid csunyabbik felen, mas edzovel meg bl dontobe sem jutott volna, a La liga cimek meg egeszen kivetelesek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 22., kedd 12:28

Ezzel nem leszek a legnépszerűbb, de isten mentsen meg minket Jürgen Klopttól. Szerintem a legtúlértékeltebb topedző a világon. Nem mondom, hogy kókler de benne van a "lúzerfaktor", nekem az, hogy 4 Bl-döntőből csak 1-et tudott megnyerni, plusz van elbukott Európa-liga-döntője az nálam sokat elmond, sőt van 3 elbukott kupadöntője is. Amit a Dortmunddal elért az valóban elképesztő, de nekem kevés a cím, amit megnyert Liverpollal.
Lehet ugy is nezni, hogy a Dortmunddal felvette a versenyt a Bayern ellen.
A Liverpoolbol ujra bajnokot csinalt a dominans City idejen.
Több BL dontobe jutott a Poolal, mint a City Pep-pel.

Szerencsetlensegere a tortenelem talan legjobb Realjaval talalta magat szemben tobbszor is.

A szakmai munkaja szerintem kiveteles.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 22., kedd 12:19

Mourinhoval sem nyertünk bl-t, de a munkája kulcsfontosságú volt a későbbiekhez.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 22., kedd 11:51

https://www.marca.com/radio/2025/04/22/ ... ntino.html

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 17:44

Bayer Leverkusen CEO Cerro confirms: “We have a gentlemen's agreement with Xabi Alonso for his exit”.

“If a team in which Xabi Alonso has played comes, we would sit down to talk and we would NOT prevent him”.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: