Ha a kupák számát nézzük, akkor mindenképp az, szerintem nem mind1 hogy milyen és mennyi szempont alapján nézzük, szóval..Szerintem meg all time top5 de lehet top3 edző. Egyszerűen a Real Madrid-Carlo kapcsolat elfáradt. Kár ezt túlragozni, mind a kettő félnek jót tenne a váltás. A tavalyi bl győzelmünk tényleg kb a semmiből jött, de nem pont ezért jó az edző, hogy előtudja húzni a játékosokból a god modot?
Nekem ez nem ilyen egyszerű, de persze ez egy szubjektív vélemény, és bőven benne van hogy rosszul gondolkozom, de..
Én személy szerint sose voltam elégedett a játék képével Ancelotti alatt, legalábbis huzamosabb ideig, de lehet csak megkoptak az emlékeim, nincs egy kiforrt taktika, taktikai elemeket se lehet felfedezni a játékunkban, rotáció hiánya, keret rossz menedzselése, cserélni nem igazán tud... az a baj hogy ezzel a kerettel sokszor közép és kis csapatok ellen se tudjuk uralni a játékot.
A sok fordítás a BL-ben, nekem az se edzői csoda, az hogy 80 percig nem uraljuk a meccset és nem tudjuk eldönteni, aztán fordítunk az a játékosok képessége, fizikai, mentális szempontból és egy nagy adag szerencse, arról nem is beszélve hogy nem tudunk lezárni meccseket, ami megint azt mutatja hogy nem tudjuk uralni a meccseket.
Nem akarom elvitatni Ancelotti érdemeit se, de még egy gondolat, anno amikor Zidane jött a castillából majdnem 0 edzői tapasztalattal, 2,5 év alatt 3 BL-t nyert, szerintem ez sok mindent beárazz.
Én imádom Zidanet, ez lehet kiderül a useremből
Ez a garanitura nagyon sokra volt hivatott ezért tudta két edző is meg ismételni a sikereket (persze van olyan akivel nem sikerült volna, de lett volna talán olyan is akivel igen, és még ütősebb játékkal is.)
Ebből a keretből sokkal többet kilehetne hozni és nem a kupák számában, hanem a pályán mutatott játék tekintetében.