Sorozatok, TV műsorok
-
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem tudtam szerkeszteni, valamit elfelejtettem megemlíteni. TLOU sorozat spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban amúgy nem megtörtént zombiinvázió Jackson ellen viszont epic volt. Az nagyon tetszett. Végre azok is átélhették, hogy mennyire veszélyes ez a világ, akik nem játszottak a játékokkal. Ez idáig egy jogos kritikája volt a sorozatnak.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A játékban amúgy nem megtörtént zombiinvázió Jackson ellen viszont epic volt. Az nagyon tetszett. Végre azok is átélhették, hogy mennyire veszélyes ez a világ, akik nem játszottak a játékokkal. Ez idáig egy jogos kritikája volt a sorozatnak.
-
TLOU2 játék spolierTheBull6 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arra is kiváncsi leszek még amúgy hol lesz vége az évadnak, de beszélgettük asszonnyal tegnap, hogy szerintünk talán az lenne a legjobb pont, ahol a játékban is váltás van mielőtt elkezdődik az Abbys rész. Tehát amikor lelövi Jesse-t és rá fogja ugye a fegyvert Ellie-re. Oda beraknak még egy lövés durranás hangot, de azt már nem mutatják hogy Tommy meglökte Abbyt aztán sírhat a nép, hogy jééééézusom és most várni kell x időt a folytatásra.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az lenne a logikus pont, ott volt egy dramaturgiai vágás. Meg ugye azon a ponton sokáig azt hisszük, hogy Tommynak is kampec. Ezt is lógni hagyhatja majd a levegőben a sorozat is.
Last of us továbbra is.nuevo_ericco írta:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet a sorozatban nem úgy képzelik el, hogy puszta kézzel fog zombikat agyonverni. A játékban ezt azért lépték meg, hogy picit változzon a gameplay, ne kelljen annyit bujkálni, mint Ellievel, picit direktebben is lehetett játszani.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Persze benne van, kiváncsi leszek. De szerintem vele nem lesz gond összességében tényleg. A többiek castingját meg még nehéz megítélni.
Arra is kiváncsi leszek még amúgy hol lesz vége az évadnak, de beszélgettük asszonnyal tegnap, hogy szerintünk talán az lenne a legjobb pont, ahol a játékban is váltás van mielőtt elkezdődik az Abbys rész. Tehát amikor lelövi Jesse-t és rá fogja ugye a fegyvert Ellie-re. Oda beraknak még egy lövés durranás hangot, de azt már nem mutatják hogy Tommy meglökte Abbyt aztán sírhat a nép, hogy jééééézusom és most várni kell x időt a folytatásra.
-
Szerintem egyértelmű, hogy mikor elkezdtek castingolni, az HBO a GoT népszerűségét is meg akarta lovagolni, mert az utolsó évadokból talán a Bella Ramsey által játszott Lyanna Mormont volt az egyetlen, akit a nézők pozitívan fogadtak. A nagy cégek fejesei pedig nem arról híresek, hogy beismernék, tévedtek. Egészen addig, amíg dől a lé.
Gyerekszínészeknél amúgy gyakori, hogy nem lesznek túl esztétikus felnőttek, mert gyakran eleve azért kapják az első szerepeiket, mert idősebbek, mint amilyennek kinéznek. 14-15 éves játszhat 9-10 éves karaktert, aminek meg az előnyei.
Gyerekszínészeknél amúgy gyakori, hogy nem lesznek túl esztétikus felnőttek, mert gyakran eleve azért kapják az első szerepeiket, mert idősebbek, mint amilyennek kinéznek. 14-15 éves játszhat 9-10 éves karaktert, aminek meg az előnyei.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet a sorozatban nem úgy képzelik el, hogy puszta kézzel fog zombikat agyonverni. A játékban ezt azért lépték meg, hogy picit változzon a gameplay, ne kelljen annyit bujkálni, mint Ellievel, picit direktebben is lehetett játszani.TheBull6 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Kiváncsi leszek hogy a trikós jeleneteknél (lényegében Abby abban éli a fél életét a játékban) majd kap inkább egy polót, vagy villogtatja a ropi kezeit
Last of Us, mert sokan éltek kő alatt az elmúlt években, ultra spoiler
Ne olvasd ha nem ismered a storyt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az biztos hogy jobban hozza a "bosszuálló" figurás érzelmeket Kaitlyn. Nála a bicókat leszámítva amúgy szerintem rendben van minden. Kiváncsi leszek hogy a trikós jeleneteknél (lényegében Abby abban éli a fél életét a játékban) majd kap inkább egy polót, vagy villogtatja a ropi kezeit, de tényleg ezt leszámítva, szerintem eddig telitalálat a csaj.
Bella-nál én ezt nem látom és nagyon tartok tőle hogy az egész seattlei "vendetta" egy kb semmi lesz. A csaj nem tudja hozni a karaktert, nagyon nem és legdurvább az egészben, hogy ezt szerintem mindenki tudja és érzi, még lehet ő is...
Na mind1, azért remélem ki tud hozni valamit magából, mert sajnos rettentő sok fog múlni azon a folytatásban hogy ő milyen lesz.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az biztos hogy jobban hozza a "bosszuálló" figurás érzelmeket Kaitlyn. Nála a bicókat leszámítva amúgy szerintem rendben van minden. Kiváncsi leszek hogy a trikós jeleneteknél (lényegében Abby abban éli a fél életét a játékban) majd kap inkább egy polót, vagy villogtatja a ropi kezeit, de tényleg ezt leszámítva, szerintem eddig telitalálat a csaj.
Bella-nál én ezt nem látom és nagyon tartok tőle hogy az egész seattlei "vendetta" egy kb semmi lesz. A csaj nem tudja hozni a karaktert, nagyon nem és legdurvább az egészben, hogy ezt szerintem mindenki tudja és érzi, még lehet ő is...

https://www.reddit.com/r/TheLastOfUs2/s/8gcSY3Pcf0
Egészen szürreális, hogy Abby jobban Ellie, mint Ellie...
Simán elnéztem volna ezt a duót amúgy az első évadban.
Egészen szürreális, hogy Abby jobban Ellie, mint Ellie...

Simán elnéztem volna ezt a duót amúgy az első évadban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sikerült pótolni végre ezt-azt:
Hunyadi:
A részek többségében zavaró volt a magyar színészek játéka meg az időugrások, de az utolsó rész baszó lett el kell ismerni. Ment már rosszabb helyre is a pénzem.
Black Mirror 7x1:
Már nem annyira sokkolóak ezek a tech témák mint 5 éve, de ez jó rész volt, ez hiányzott már.
Last of Us:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyszerűen nem megy, BR elbassza számomra a nagyját ennek. Illetve ismerem a játékot, de akkor sem értem Abby esetében miért kellett szájbarágni a dolgokat, szerintem nagyobbat ütött volna ha a házban van a reveal.
Hunyadi:
A részek többségében zavaró volt a magyar színészek játéka meg az időugrások, de az utolsó rész baszó lett el kell ismerni. Ment már rosszabb helyre is a pénzem.
Black Mirror 7x1:
Már nem annyira sokkolóak ezek a tech témák mint 5 éve, de ez jó rész volt, ez hiányzott már.
Last of Us:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyszerűen nem megy, BR elbassza számomra a nagyját ennek. Illetve ismerem a játékot, de akkor sem értem Abby esetében miért kellett szájbarágni a dolgokat, szerintem nagyobbat ütött volna ha a házban van a reveal.
Nem illik.
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha nagyon akartak, találtak volna olyan fizikumu színésznőt, mint a játékban Abby.ferni írta:
Játék spoiler
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!
Kinek az ötlete volt, hogy majd a 2. Részben az 156 centis Bella majd bosszút áll mindenkin is.
Így még Abbyt is jócskán le kellett kicsinyíteni csúnyán, mert különben nevetségesen mutatnának majd.
Meg persze vicces volt a kigyúrt buffos Abby de annak volt is szerepe a történetben, nem baj hogy elhagyják de na.
Abby színésznője is olyan 157-160 körül vanAmúgy jó a színésznő cast, adom, de na.
vicces lesz ahogy két 160 alatti csaj szétdarál meg gyilkol mindenkit is, főleg Bellánál![]()
Katy O'brian. Ő tényleg egy baszógép.
Csak a kora a probléma, 36 éves.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már homályosak az emlékeim, de ő egy 13 éves gyerek, akinek az lett volna a sorsa, hogy erőszakkal hozzáadják a vallási szekta (szerafiták) egyik öregéhez, ahol éltek. És ezért borotválta le a fejét, adta ki magát fiúnak. Csak a nővére tudta, hogy valójában lány. Nem volt szó az ilyen transz-féle rossz testbe született felszínes hülyeségről abban a másfél gondolatban, ahol ezzel foglalkoztak (ennyire volt a hangsúly a woke-on).BLevi96 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott lesz még Lev(aki Lily) nőnek született de fiúnak tartja magát, ha jól emlékszem, de már régen láttam.
Vannak benne woke dolgok, de a hangsúly nem azon van.
Az utolsó mondatod a lényeg.
Egészen nevetséges Bella Ramsey castja még mindigy kedvenc kommentem az volt, hogy olyan, mint Buzz Lightyear.
Játék spoiler
Kinek az ötlete volt, hogy majd a 2. Részben az 156 centis Bella majd bosszút áll mindenkin is.
Így még Abbyt is jócskán le kellett kicsinyíteni csúnyán, mert különben nevetségesen mutatnának majd.
Meg persze vicces volt a kigyúrt buffos Abby de annak volt is szerepe a történetben, nem baj hogy elhagyják de na.
Abby színésznője is olyan 157-160 körül van
Amúgy jó a színésznő cast, adom, de na.
vicces lesz ahogy két 160 alatti csaj szétdarál meg gyilkol mindenkit is, főleg Bellánál
Amúgy jó a sorozat, én élem, de ennyire egyértelmű banánhéjon érthetetlen, hogy lehet elcsúszni.
Én nem tudom mi lesz ebből így kihozva kajak.
Játék spoiler
Abby színésznője is olyan 157-160 körül van

vicces lesz ahogy két 160 alatti csaj szétdarál meg gyilkol mindenkit is, főleg Bellánál

Amúgy jó a sorozat, én élem, de ennyire egyértelmű banánhéjon érthetetlen, hogy lehet elcsúszni.
Én nem tudom mi lesz ebből így kihozva kajak.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ott lesz még Lev(aki Lily) nőnek született de fiúnak tartja magát, ha jól emlékszem, de már régen láttam.
-
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem cserélték le. Dina nem irányítható, főszereplő karakter.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!terhes biszexuális nőre
Ez sem igaz. Ellie és Dina. Többiek heterók vagy meg sem említik a szexuális beállítottságukat.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget! Azon kívül a mellékszereplők nagy része is queer
A játék tematikája pedig továbbra is a bosszú és a gyűlöletspirál, ahova vezet, nem pedig valami LMBTQ üzenet.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az hogy lecserélték a heteroszexuális férfi főszereplőt egy terhes biszexuális nőre az már alapból kimeríti a woke fogalmat szerintem. Azon kívül a mellékszereplők nagy része is queer, plusz a főszereplő is leszbikus.
-
Vagy nem játszottad a játékot, vagy a tematika szó jelentésével nem vagy tisztábancart írta: A játék is LGBT tematikájú volt, gondolom a sorozatban még inkább arra koncentrálnak
![]()

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy durva, hogy a játékban egy motion capture jelenet mennyivel drámaibban volt megcsinálva, mint a sorozatban. Pozitív csalódás, hogy ezt a jelenetet nem húzták a szezon végéig, biztos voltam benne, hogy töltelékrészekkel elhúzzák majd addig.
A játék nagyon nem volt szar. Egyetlen hibája talán az ütemezése volt, meg szerintem túl depressziósra sikerült, hiányzott belőle az egyensúly, ami az első részt annyira emlékezetessé tette.hehetheoriginal írta: Milyen értelemben?
Annyira szar ez is?
- P. Krisz
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amikor Ellie odacsúszik a halott Joelhez és ráfekszik. Te jó ég. Pedro egy mozdulatlan hullaként nagyobbat játszik és több az aurája mint Bellanak.

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Mondjuk aki ez alapján hoz ítéletet a sorozatról, az saját magát minősíti.cart írta: A játék is LGBT tematikájú volt, gondolom a sorozatban még inkább arra koncentrálnak
![]()
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sorozat a bosszúról szól, nem arról hogy a főszereplő leszbikus

A játék is LGBT tematikájú volt, gondolom a sorozatban még inkább arra koncentrálnak

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
The Last of Us. 2.évad - 2. rész.
A játékot is ki kellett heverni, ezt is ki kell majd.
A játékot is ki kellett heverni, ezt is ki kell majd.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- P. Krisz
Nem bírta a pozícióval járó nyomást.
Hogy híjják?
Bill.
Bill.