Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 23., szerda 23:31

Első félidő felüdülés volt.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. április 23., szerda 23:30

Az egész csapat fizikálisan az összeomlás szélén, totál kilátástalan játék, Camavinga utolsó perces sérülés. Mikor is húznánk be a kupadöntőt a top formában lévő Barca ellen, ha nem most? :mrgreen:

Courtois meg a klub történelmének legjobb kapusa btw. Nem tudom, hogy ez hot take-e, de szerintem vagy 4-5 címmel kevesebbünk lenne nélküle. Bajnokságban se nagyon kéne már izgulni.

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 21., hétfő 21:19

ram8nes írta:
meg előre leírni hogy esélyünk sincs a kupadöntőben meg csak a negativitás kicsit unalmas.
Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.
Tehát akkor a Barca verhetetlen és esélyünk sincs. Csak megverte őket idén az Osasuna, a Las Palmas, a Leganes, a Monaco, a Sociedad, az Atletico és a Dortmund. Ezeknek a csapatoknak olyan remekül szuperáló ütős taktikájuk és szezonjuk van mindent nyernek, ezt mi nem tudjuk bemutatni egy meccsen ezerszer jobb játékosokkal? Erre mi Ancelottival semmiképpen nem vagyunk képesek gondolom.

A tegnapi csapattal szerintem bőven lenne keresnivalónk azt gondolom hiába a tendenciád, tapasztalatod meg statisztikáid. Mindenki látja a gondokat, max nem írjuk le napjában 16-szor. Az meg, hogy hiszek benne, hogy megverhetjük a Barcelonát nem vágyvezérelt realitást nélkülöző megállapítás, hanem az elmúlt 25 év tanulsága. Clasicon bármi lehet, Mariano és Mathieu is eldöntheti, nyerhet a szezonban szarabb bármikor. Pláne, hogy nekünk nem lesz 2 BL elődöntőnk.

Totál egyetértés van szerintem teljes a konszenzus itt, hogy új edző, új impulzusok, új felfogás, új játékosok is, egy valamiféle modern alaprendszerrel kell mert ezt a jelenlegi felfogást kimaxoltuk. Jön is nyáron. Nagyon hiszek Xabiban, minden megvan benne ami kell, remélem kap is pár játékost ami az elképzeléseihez kell és jön a hőnáhított élvezetes játék.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. április 21., hétfő 21:18

realbeckham írta:Elég fura lett a forum mostanra.
Mostanra? Szerintem mindig ilyen volt. Raúl, Mourinho, Özil, Higuaín, stb. mind megosztotta a fórumot. Legalább ennyire.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 21:12

realbeckham írta: Elég fura lett a forum mostanra. Carlo szépen megosztja az embereket. Már-már politika topic vibe.

Számomra legendás alak a fociban. De mára egészen mást erzek mar vele kapcsolatban. Én nagyon elfáradtam srácok. Az az igazság. Mar dühöt sem erzek. Arsenal ellen sem azt ereztem. Nem erzek semmit. Nem varom a meccseinket. Nem szórakoztat. Muszáj a váltás. Nem egészséges tovább.
Ez nálam nem Carlo sara, hanem a kereté.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. április 21., hétfő 21:09

Elég fura lett a forum mostanra. Carlo szépen megosztja az embereket. Már-már politika topic vibe.

Számomra legendás alak a fociban. De mára egészen mást erzek mar vele kapcsolatban. Én nagyon elfáradtam srácok. Az az igazság. Mar dühöt sem erzek. Arsenal ellen sem azt ereztem. Nem erzek semmit. Nem varom a meccseinket. Nem szórakoztat. Muszáj a váltás. Nem egészséges tovább.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 21., hétfő 18:51

Pipita írta: Hát hogyne, persze, ez a top foci ez pont így működik.

Lesznek majd még ínségesebb időszakok is, amikor vissza fogod sírni ezt a "bárki jobb lett volna" korszakot.
Kéne megint ilyen Queiroz, Camacho, Luxemburgo, Lopetegui, Lopez Caro vonal aztán hamar átértékelnék az emberek a dolgokat. :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 21., hétfő 18:41

ram8nes írta: Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.

Nem vagyunk egyformak, de egy forumon pont ez a lenyeg, mindig is ilyen volt es ilyen is lesz, mert bar az erdeklodesunk (legalabb) egy ponton kozos, azert megis tok kulonbozo emberek vagyunk.
Ha valaki leírja még egyet is értenék vele. De miért kell minden nap, minden órában, minden meccs előtt, közben, után ugyanazt szajkózni? Jobb lesz tőle? Minden nap minden topicban annyit lehet olvasni ez milyen szar, az milyen szar, hozzánemértőszarkupac, takarodj már.

Igen tudjuk. Szar. Volt jobb is.

Nyílván a vezetőségben is mindenki olyen dilettáns, hogy nem látják mert a szennylapok meg twitterhuszárok nem írnak róla. Eskü tudják mit csinálnak. Az év elment kb de ők hosszútávban működnek nem meccsenként indulatból. Nyáron lesz váltás. Az elmúlt 30 év után bárki azt hiszi, hogy Perez nem fog változtatni? Hogy nem lehet bízni egy ilyen elnökben? Persze van, hogy félremennek a dolgok de azért csak tudja mit csinál. Lesz új edző lesznek érkezők és távozók a lehetőségeknek megfelelően. Ha Ancelottiban nem is hisznek az emberek mint taktikus annyiban legalább egyezzünk meg, hogy Perez tudja, hogy kell a klubot vezetni és ért a pénzügyekhez. Amit lehet azt megoldja.

ilyen érzés minden nap

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 21., hétfő 18:36

ferni írta: Felküldted volna a játékosokat idén edző nélkül is csak jobb lett volna ennél, szimplán fel kellett volna rakni a normális kezdőket, de még akkor se sikerült neki, amikor a sérülések miatt full egyértelmű volt miket kell felrakni.
Mindenki akinek volt 2 szeme tudta, hogy mi kéne és miután Carlo tizedjére is besült a hülyeségeivel, felrakta tizenegyedjére is.

Az a vicces az egészben, hogy Carlo is tudta mi a jó, lásd mikor 1-5nél felrakta végre az Asencio, Fede védelmet, majd mintha kitörölték volna az emlékeit és folytatta az ámokfutását.

Vicc nélkül ha hehe az edző is ezt lehozzuk kb.
Egyetlen egy extrább dolog volt, az hogy az Atletico ellen olyan Carlosan tovább szenvedtük magunkat, hiába voltunk ott is botrány rosszak és ennyivel ki is fújt.

City nem volt tétel, fájt őket nézni.
Hát hogyne, persze, ez a top foci ez pont így működik.

Lesznek majd még ínségesebb időszakok is, amikor vissza fogod sírni ezt a "bárki jobb lett volna" korszakot.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 18:24

meg előre leírni hogy esélyünk sincs a kupadöntőben meg csak a negativitás kicsit unalmas.
Nekem meg pl az unalmas, hogy hiaba irom le tenyekre, tendenciakra, tapasztalatra es akar statisztikakra alapozva, hogy szerintem miert kapunk ki pl. az Arsenal vagy a Barca ellen, az a reakcio, hogy negativ vagyok es jon, hogy "dehat ha mindenki jobb napot fog ki nalunk, akkor siman verjuk majd a Barcat, mert kozepszeru jatekosokbol all". Meg a hasonlo, realitast nelkulozo, vagyvezerelt megallapitasok.

Nem vagyunk egyformak, de egy forumon pont ez a lenyeg, mindig is ilyen volt es ilyen is lesz, mert bar az erdeklodesunk (legalabb) egy ponton kozos, azert megis tok kulonbozo emberek vagyunk.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 18:06

Babinho írta: Ez a keret tavaly nyár óta végleges, ebből kell főzni.
Hat pont ez b.sz fel a legjobban.

Csomoan Ancelottit mentegetik, hogy ilyen a keret es ebbol ezt lehet fozni. Konkretan nyar ota csak forralja a vizet a fozeshez, es kb semmi mas nem tortenik azon kivul, hogy neha megkavarja. Ugyanott vagyunk, ez nem főzés idén.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 21., hétfő 18:04

Felküldted volna a játékosokat idén edző nélkül is csak jobb lett volna ennél, szimplán fel kellett volna rakni a normális kezdőket, de még akkor se sikerült neki, amikor a sérülések miatt full egyértelmű volt miket kell felrakni.
Mindenki akinek volt 2 szeme tudta, hogy mi kéne és miután Carlo tizedjére is besült a hülyeségeivel, felrakta tizenegyedjére is.

Az a vicces az egészben, hogy Carlo is tudta mi a jó, lásd mikor 1-5nél felrakta végre az Asencio, Fede védelmet, majd mintha kitörölték volna az emlékeit és folytatta az ámokfutását.

Vicc nélkül ha hehe az edző is ezt lehozzuk kb.
Egyetlen egy extrább dolog volt, az hogy az Atletico ellen olyan Carlosan tovább szenvedtük magunkat, hiába voltunk ott is botrány rosszak és ennyivel ki is fújt.

City nem volt tétel, fájt őket nézni.

ram8nes

HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 18:01

kiserik írta:
Galacticos írta: De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.
Jatek szar, eredmeny nincs, osszes nagy meccs bukta. :lol:
Fel kell tenni egy kérdést: a 2013/14-es szezon előtt miért szurkolt valaki a csapatnak, mi volt az, amit élvezett benne? Ez a csapat, ez a generáció, Perezzel, Carloval, ZZ-vel és a játékosokkal olyan szintre emelte a focit, hogy 10 év alatt természetessé vált az, ami természetellenes. A szurkoló meg hozzászokott a jóhoz.

Egy borzalmas szezonról beszélnek az emberek, mikor a kupában döntőzünk, a bajnokságban még simán van esélyünk, bár nem a saját kezünkben van a sorsunk és a BL-ben a legjobb 8 között estünk ki. Nincs eredmény, mikor még simán van esélyünk duplázni.

Mindenki mindig elmondja, hogy nem lehet folyton nyerni. Tavaly brutál évet hozott ugyan ez a csapat (sőt, azóta szerintem bőven gyengültünk a kiesettek miatt), olyan eredményeket, hogy lefosod a bokád, mégis ment a fanyalgás. Az egész kicsúcsosodása, mikor már azért van elővéve a csapat/edző, mert valamelyik média kiteszi a tippjét az aznapi kezdőt illetően. Egy tipp miatt bakker.
Ott allunk a ligaban ahol, plusz bent vagyunk a CdR dontoben. Emellett konkretan szenvedunk a palyan minden egyes meccsen legyen szo Leganesrol vagy Arsenalrol. Komolyan ennek kene olyan rohadtul orulnom? Ezt kene elveznem, amit hetrol hetre leteszunk ezzel a kerettel? :roll:

Az irasod alapjan te kizarolag eredmeny oldalrol
kozelited meg a dolgokat.
Termeszetellenes lett, hogy nyerunk. Ezt tok alairom, viszont nem is azt varom el, hogy allandoan nyerjunk. Ez tok logikus, hogy nem lehet. Viszont azt elvarom, hogy ha nyerunk, ha nem nyerunk, legalabb legyen egy elkepzelesunk, egy tartasunk, lassak valamit a palyan.

Aztan az vagy osszejon, vagy nem, de iden latszolag semmi elkepzeles, raadasul ugyanazokba a hibakba esunk (esik az edzoi stab), ezert szinte semmi fejlodest nem latni a csapaton vagy a jatekan. Pedig mar osz ota jon a hirek az edzoi stab felol, hogy ok is latjak es keresik a megoldast.

A palyan tombolo otlettelenseg es a sorozatos edzoi rossz dontesek melle jon az is, hogy iden szo szerint minden kicsit is nivosabb csapat elvert minket. De ugy, hogy kozunk nem volt a meccshez. Legyen ez egy Barca, Milan vagy Arsenal peldaul. Gyakorlatilag alsoligas csapatok ellen is elkepzeles nelkul szenvedunk; a jatekunk szinte nyomokban se tartalmaz se szepseget, se kreativitast; cserebe az eredmenyek is docognek.

Peldaul Zidane U focijanal is ettem a kefet, de legalabb az eredmenyek jottek es meg ha nekem nem is kedves, de valami elkepzeles lathato volt a palyan.

Szurkolok a jo eredmenyert es ha nekem tetszo dolgokat latok a palyan, azt elvezem is, de iden ez meccsrol meccsre nem tortenik meg es nem latom, hogy a jelenlegi keret + edzoi stab kombinacioval ez megvaltozhatna.
Még emlékszem, mikor magas szintű elemzéseket lehetett itt olvasni a meccsek után. Ma elég lenne a ""szurkoló"" generátor: Carlo takarodj, Vini takarodj, miért nem Güler játszik?, miért nem Brahim játszik?, LV takarodj, Mendy takarodj, miért nem Fran játszik?, miért nem Endrick játszik?, Alaba takarodj, stb-stb-stb.
Ertem, hogy a paraszt frocsoges tulzas es szerintem is felesleges, ha nincs epeszu gondolatokkal alatamasztva, viszont ez nekem meg a demagogia masik veglete, amit te csinalsz.
Mintha ok nelkul jonnenek fel ezek a temak allandoan. Attol hogy szurkolok a csapatnak, meg latom es megemlitem, hogy pl. k.rva gaz Lucas idei meccszama azok utan, hogy meccsrol-meccsre ozonlenek rola a helyzetek, sokszor golok is. Azert mert szurkolok a csapatnak es szeretnem elvezni a meccset, mar ne beszeljek az egyertelmu elefantrol a porcelanboltban? Es ez az altalad felhozott tobbi frocsoges is nagyreszere igaz.

Amit te ezzel mondani akarsz, az szerintem ugyanolyan veglet, amivel neked bajod van, csak a spektrum masik felen. Engem meg pl. az alaptalan es minden tenyt nelkulozo pozitivkodas zavar, mert az meg olyan tevutra vihet, mint a huzat.
olyan eredményeket, hogy lefosod a bokád, mégis ment a fanyalgás.
Attol, hogy jo eredmenyeket er el a csapat, miert ne lehetne a nem mukodo dolgokrol, esetleges problemakrol is beszelni?
Meg ugy alapbol... Ha az eredmenyek erdekelnenek csak, akkor statisztikakat es tablazatokat neznek maximum. En jo focit, egy valamilyen Real Madridot szeretnek latni elsosorban, de ez iden konkretan maximum semmilyen.

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 21., hétfő 17:38

ferni írta: Az ideinél bárki jobb lett volna(...)
Hát persze, a lényeg hogy maradjunk túlzás nélkül a realitások talaján. :lol: Bajnoki esély, kupadöntő, bl 8, ennél rosszabbat elképzelni se tudna mondjuk egy MU szurkoló, vagy bárki, akinek nem Carlo az edzője, hiszen nálunk (vagy hát, Carlonál egyszemélyben) csak jobban lehetett volna csinálni. :lol:

Vagy mondjuk Arteta, aki 8 év alatt, 2 milliárd fontból egyszer végre eljutott egy bl elődöntőbe, ha már bajnoki esélye soha nem is lesz.

Bárki jobb lenne. Igen. :roll: :lol:
Steve írta:Pipita kérte, hogy említsek olyan játékost aki nem fut extra sokat és termel gólokat. Erre válaszoltam. De a mondandó lényegét úgy tűnik nem akarjátok felfogni, hanem itt a renek alkalom egyet Bappézni, vagy nem tudom mi a cél itt.
Ez tény, valóban kértem, hogy említs olyan játékost. Erre egy rossz játékost említettél, mert mint mondták, a 40 éves Lewandowski is többet fut a csúcsfranciánál, és így hozza a gólmennyiséget. Nem célom Mbappét basztatni, de az tény, hogy sétálgat a meccseken, az is tény, hogy sétálgatni kevés, sétálgasson Párizsban meg ahol akar, itt szakadjon meg a mezért, ezt várja el az egyszerű szurkoló :mrgreen: Azt meg hogy ki az aki ennél kevesebbet futva lő hasonló mennyiségű gólt, hát kiváncsian várom. Nekem a levezető Messit kivéve más nem jut eszembe.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. április 21., hétfő 16:56

Az ideinél bárki jobb lett volna, ennyire semmit kezdeni ezzel a kerettel egyszerűen érthetetlen és még vissza is fogta őket pluszban kőkeményen a kezdőivel, az értelmetlen cseréivel és a leépített csereembereinkkel.

Ez van, összességében egy csoda hogy elhozott Carlo 2 BLt még, rossz szavunk nem lehet rá, de az idei után el kell engedni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 21., hétfő 16:48

realmadrid95 írta:
Pad'em írta:

Így van, rohadt izgi lesz mit kezd Xabi ezzel a kerettel. Mondjuk ha a 2.felkészülési meccsen nem lesz rögtön 6-0 joga bonitoval akkor majd ne gyere fel a fórumra :D
Szerintem a forumon senki nem 6-0as joga bonitot var tole, hanem idovel egy kialakitott jo jatekrendszert, szemelyekre szabott taktikat, ami evek ota hianyoznak.

Akik a legtobben az edzovaltas mellett vannak, azok sem Carlo utalok, vagy annyira fanatikusak, hogy minden meccsen 6-0 as eredmenyek legyenek, hanem egyszeruen jo focit akarnak latni tobbsegeben. Az elmult 3 evben eltunt a feher balett, eltunt a szep jatek, csak a jatekosok egyeni kvalitasai mentettek meg Ancelottit a padon. En halas vagyok az olasznak, mert eredmenyesek voltunk ezidaig, viszont iden rengeteg agymenese volt, igy kell a verfrissites.
Nyilvan nem ertek egyet azokkal, akik szinte mar mar kurv@ anyazzak, de azokkal sem, akik csolatasban vedik.

Szerintem nem igazan lesz Xabi out, ha 3-4.fordulo utan sem all ossze a csapat, ha meg igen, azokkal nem kell foglalkozni.
Miért szted a Carlo "védők" nem jó focit akarnak? Sztem mindenki egyetért itt hogy új edző kell, legalábbis én nem nagyon olvastam ennek ellenkezőjét. Mindenki izgatottan várja Xabit. Dehogy még a jó meccseink után ahol jó kezdőt rakott fel, jól cserélt és jó felfogással játszottunk is arról kell itt oldalakat olvasni, hogy beállt bekkelni a Sociedad ellen 1 hónapja (ahol amúgy továbbjutottunk) vagy hogy xy ellen mit cseszett el meg előre leírni hogy esélyünk sincs a kupadöntőben meg csak a negativitás kicsit unalmas.

Arra meg hogy nem lesz Xabi out pár hónap után ha nem lesz rögtön jó foci sok pénzt azért ne rakj.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 21., hétfő 16:31

RaúlCF írta: Az meg, hogy valaki 5000 komment alatt nem írt egy pozitív gondolatot se és csak savazni és siránkozni jár ide hát elég ellenszenves. Még el se kezdődött a meccs de már kikaptunk és mekkora szarok vagyunk.
Ebben igazad van, de szerintem ettol nem kevesbe szurkolo inkabb csak negativan all a dolgokhoz es valoszinuleg nem csak a csapathoz hanem ugy altalanossagban az eletben is.
Masik resszel egyetertek nehanyan mar atestek a lo tuloldalara, de ettol fuggetlenul a frusztraciojukat megertem. Peldaul amikor az arsenal elleni cumi kozben lvt behozza elsoszamu cserenek, az tenyleg eleg sok kerdest felvet. Persze lehet mondani hogy az egesz forumnak osszesen nincs egy elsoosztalyu meccse sem edzokent neki meg van kozel 2ezer, de ezek mellett is sokszor nagyon nagyon egyetelmu dolgokat kesobb vesz eszre/kesobb reagal ra mint ahogy egy atlagos szurkolo azt mar reg latta.
De mindegy ezzel eltertem kicsit a targytol, szerintem a negativabb hangulat annak is szol ahogy a szezon be volt harangozva hogy az elso meccsunkon szarra vertuk az ellenfelunket a szuperkupaba, még jobban elhittuk, mar ment hogy ez gyakorlatilag ez a 4es egy cheat kod es iden tarolás kozben rohogtunk a barcan hogy nem tudnak regisztralni, hogy egy olmoert mennyit fizetnek a csod szelen stbstb azt azota meg csunyan arconcsapott minket a valosag. A frusztracio fo oka ez. Ezekkel egyutt sem erzem hogy negativabb lenne a forum mint 20 eve, akkor is volt tiszteletlenseg egy raul iranyaba, kesobb egy casillas iranyaba es akkor is voltak akiknek ok voltak a kedvencei es az utolso utani pillanatig is vedtek oket.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 21., hétfő 16:22

Galacticos írta: Attol fuggetlenul szerintem nem kevesbe szurkolo aki negativabban all hozza mint aki pozitivabban.
kritika ≠ picsogás. Soha nem volt baj a kritikával és a Carlo védők sem a kritika ellen szólalnak fel hanem a módja miatt. Olvass vissza nyugodtan ha te arra ami itt mondjuk Carloval kapcsolatban megy azt mondod, hogy normális szurkolói kritika akkor nincs is miről beszélni. Le lehet írni, hogy szar amit idén csinál de ettől még nem kell vén fogalmatlan fasznak elhordani és olyan stílusban megynílvánulni a Real Madrid legsikeresebb edzőjéről mint ami itt megy. Alpári és undorító. Remélem érzed a különbséget.

Az meg, hogy valaki 5000 komment alatt nem írt egy pozitív gondolatot se és csak savazni és siránkozni jár ide hát elég ellenszenves. Még el se kezdődött a meccs de már kikaptunk és mekkora szarok vagyunk.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. április 21., hétfő 15:54

Babinho írta: Én a tegnapi meccset is élveztem én általánosságban írtam, szeretek leülni real meccset nézni. Ez demagóg amúgy hogy szar a játék. Magunkhoz képest az.
A tegnapi élvezetes volt de azert is mert aprilis vegere eljutottunk oda hogy edzoba valtoztat, hogy nem lv az elsoszamu csere mint szerdan, hogy behoz olyanokat (nem idohuzo cserenek) akiket kell es nem sajat magunkat verjuk meg a dontesei miatt.
A legtobbunknek még mindig nem az a baja hogy nem nyerunk, vagy hogy nem nyertuk meg iden is a blt. Hanem hogy ebbe a keretbe az egyertelmu hianyosagokkal egyutt is tobb van annal mint amit kihozott belole.
Beallunk egy sociedad ellen otthon vedeni a dontetlent es gyava modjara raulunk az eredmenyre az hogy akiben lenne spiritusz azt kioljuk belole mert mar szetultek a segukket a padon, azt hogy nehany ember szar jatekanak sosincs kovetkezmenye, azt hogy ugyanigy nehany ember jo teljesitmeny ellenere is teljesen lartvonalra szorul, az hogy akihez ragaszkodik azokat sokszor indokolatlanul tul erolteti akkor is ha nem teljesen egeszesegek, az hogy gyava modon egy 4.szamu ellen se merjuk kihagyni valverdet aztan megvagyunk lepodvenhogy aprilisra hulla.stbstb.
Attol hogy ezeket belatjuk, attol hogy a barca elleni 9golt nem bagatelizaljuk el attol szerintem még lehet valaki szurkolo.
kiserik írta: Még emlékszem, mikor magas szintű elemzéseket lehetett itt olvasni a meccsek után. Ma elég lenne a ""szurkoló"" generátor: Carlo takarodj, Vini takarodj, miért nem Güler játszik?, miért nem Brahim játszik?, LV takarodj, Mendy takarodj, miért nem Fran játszik?, miért nem Endrick játszik?, Alaba takarodj, stb-stb-stb.
20 eve is ez ment, 15eve is csak masokkal. Csak ezt az ido megszepiti.
20 eve a "miert még mindig rault eroltetjuk nem tud helyzetbe kerulni" arra ment a kontra hogy "helyzetbe kell hozni es belovi". Kozben hehe: "mint anno ronaldinhonal is inkabb beckhamet hoztuk, most meg essien helyrtt maha diarrat",
15 eve mourinhonal miert hozza be albiolt elso szamu cserenek vedekezokozeppalyast jatszani, meg khedira takarodj, khod takarodj, buta argentin dimaria, benzema elbenzemazza a helyzeteit az is kicsit mast jelentett a 10es evek elejen mint a palyafutasa vegen.
Ott is meg volt ez es akkor is.
Attol fuggetlenul szerintem nem kevesbe szurkolo aki negativabban all hozza mint aki pozitivabban. Ki ilyen ki olyan, en idenre teljesen megorulok carlo begyoposodott donteseitol mert a sajat eselyeit rontja.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 21., hétfő 15:51

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Szerintem annak is megvan a szépsége ha éppen szar szezon miatt jön egy nagyobb változás új edző játékosok lehet várni a felkészülési meccseket stb…
Így van, rohadt izgi lesz mit kezd Xabi ezzel a kerettel. Mondjuk ha a 2.felkészülési meccsen nem lesz rögtön 6-0 joga bonitoval akkor majd ne gyere fel a fórumra :D
Szerintem a forumon senki nem 6-0as joga bonitot var tole, hanem idovel egy kialakitott jo jatekrendszert, szemelyekre szabott taktikat, ami evek ota hianyoznak.

Akik a legtobben az edzovaltas mellett vannak, azok sem Carlo utalok, vagy annyira fanatikusak, hogy minden meccsen 6-0 as eredmenyek legyenek, hanem egyszeruen jo focit akarnak latni tobbsegeben. Az elmult 3 evben eltunt a feher balett, eltunt a szep jatek, csak a jatekosok egyeni kvalitasai mentettek meg Ancelottit a padon. En halas vagyok az olasznak, mert eredmenyesek voltunk ezidaig, viszont iden rengeteg agymenese volt, igy kell a verfrissites.
Nyilvan nem ertek egyet azokkal, akik szinte mar mar kurv@ anyazzak, de azokkal sem, akik csolatasban vedik.

Szerintem nem igazan lesz Xabi out, ha 3-4.fordulo utan sem all ossze a csapat, ha meg igen, azokkal nem kell foglalkozni.

Vissza: