Akkor jöhetne is egy klopp v. Xabi szavazás

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. április 23., szerda 7:57
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. április 23., szerda 5:12
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. április 22., kedd 14:13
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. április 22., kedd 13:03
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 22., kedd 12:50
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 22., kedd 12:40
Igen, ez a megkozelites sokkal jobb kepet ad a munkassagarol, mint a sima elvesztett bl dontok.Realista24 írta:Lehet ugy is nezni, hogy a Dortmunddal felvette a versenyt a Bayern ellen.MorataMartin írta: https://www.marca.com/radio/2025/04/22/ ... ntino.html
Ezzel nem leszek a legnépszerűbb, de isten mentsen meg minket Jürgen Klopttól. Szerintem a legtúlértékeltebb topedző a világon. Nem mondom, hogy kókler de benne van a "lúzerfaktor", nekem az, hogy 4 Bl-döntőből csak 1-et tudott megnyerni, plusz van elbukott Európa-liga-döntője az nálam sokat elmond, sőt van 3 elbukott kupadöntője is. Amit a Dortmunddal elért az valóban elképesztő, de nekem kevés a cím, amit megnyert Liverpollal.
A Liverpoolbol ujra bajnokot csinalt a dominans City idejen.
Több BL dontobe jutott a Poolal, mint a City Pep-pel.
Szerencsetlensegere a tortenelem talan legjobb Realjaval talalta magat szemben tobbszor is.
A szakmai munkaja szerintem kiveteles.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 22., kedd 12:28
Lehet ugy is nezni, hogy a Dortmunddal felvette a versenyt a Bayern ellen.MorataMartin írta: https://www.marca.com/radio/2025/04/22/ ... ntino.html
Ezzel nem leszek a legnépszerűbb, de isten mentsen meg minket Jürgen Klopttól. Szerintem a legtúlértékeltebb topedző a világon. Nem mondom, hogy kókler de benne van a "lúzerfaktor", nekem az, hogy 4 Bl-döntőből csak 1-et tudott megnyerni, plusz van elbukott Európa-liga-döntője az nálam sokat elmond, sőt van 3 elbukott kupadöntője is. Amit a Dortmunddal elért az valóban elképesztő, de nekem kevés a cím, amit megnyert Liverpollal.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. április 22., kedd 12:19
Mourinhoval sem nyertünk bl-t, de a munkája kulcsfontosságú volt a későbbiekhez.MorataMartin írta: https://www.marca.com/radio/2025/04/22/ ... ntino.html
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. április 22., kedd 11:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 17:44
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 21., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 21., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 12:41
KebabosKerlon írta:Lekattanhatnal a kebabosrolRealista24 írta:
Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.![]()
https://x.com/premierleague/status/1914 ... 72004?s=19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 21., hétfő 11:32
Lekattanhatnal a kebabosrolRealista24 írta:Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.Pad'em írta:
https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19
Aputestről mondjuk nem ez ugrott be![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 21., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 10:15
Pont egy motivalt, jol passzolo, a tarsakat esszel mozgatni tudo jatekosra van szuksegunk a csapatba. Van egy ilyen, csak a mostani edzonk nem jatszatja, ugyhogy uj edzo erkezesekor adjuk is kolcson?_Bushido_ írta:Ez egy jó ötlet lenne. De már 2024 nyarán is mehetett volna, látva, h carlonak nem kell... Vagy akár csak idén tavaszra. Sok sok jatekidő kellene neki és Endricknek is.Real Madrid are open to loaning or selling one of their young stars to Bayer Leverkusen in exchange for Xabi Alonso.
Arda Güler is one of the candidates and they would include a buy-back clause.
(Source: Diario Sport)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. április 21., hétfő 10:02
Ez egy jó ötlet lenne. De már 2024 nyarán is mehetett volna, látva, h carlonak nem kell... Vagy akár csak idén tavaszra. Sok sok jatekidő kellene neki és Endricknek is.Real Madrid are open to loaning or selling one of their young stars to Bayer Leverkusen in exchange for Xabi Alonso.
Arda Güler is one of the candidates and they would include a buy-back clause.
(Source: Diario Sport)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 9:52
Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.Pad'em írta:https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19Babinho írta:
Egy haverom kéri a linketazt mondja addig nem tudunk micsinálni
![]()
Aputestről mondjuk nem ez ugrott be![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 21., hétfő 9:47
PontosanRabiosa írta:Előre nem bejósolható milyen lenne a spanyol ligában, de azért a Leverkusen, illetve a Bundesliga is tud csalóka lenni. A Kai Havertz - Leon Bailey duó is nagyot ment ott, aztán a PLben már nem igazán sikerült átmenteni a jó formát huzamosabb ideig.ToniKroos írta:
Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. április 21., hétfő 9:06
Előre nem bejósolható milyen lenne a spanyol ligában, de azért a Leverkusen, illetve a Bundesliga is tud csalóka lenni. A Kai Havertz - Leon Bailey duó is nagyot ment ott, aztán a PLben már nem igazán sikerült átmenteni a jó formát huzamosabb ideig.ToniKroos írta:Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.
Máskülönben meg szerintem nehezen integrálódna be a spanyol kultúrába.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem