Fel kell tenni egy kérdést: a 2013/14-es szezon előtt miért szurkolt valaki a csapatnak, mi volt az, amit élvezett benne? Ez a csapat, ez a generáció, Perezzel, Carloval, ZZ-vel és a játékosokkal olyan szintre emelte a focit, hogy 10 év alatt természetessé vált az, ami természetellenes. A szurkoló meg hozzászokott a jóhoz.Galacticos írta: De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.
Jatek szar, eredmeny nincs, osszes nagy meccs bukta.![]()
Egy borzalmas szezonról beszélnek az emberek, mikor a kupában döntőzünk, a bajnokságban még simán van esélyünk, bár nem a saját kezünkben van a sorsunk és a BL-ben a legjobb 8 között estünk ki. Nincs eredmény, mikor még simán van esélyünk duplázni.
Mindenki mindig elmondja, hogy nem lehet folyton nyerni. Tavaly brutál évet hozott ugyan ez a csapat (sőt, azóta szerintem bőven gyengültünk a kiesettek miatt), olyan eredményeket, hogy lefosod a bokád, mégis ment a fanyalgás. Az egész kicsúcsosodása, mikor már azért van elővéve a csapat/edző, mert valamelyik média kiteszi a tippjét az aznapi kezdőt illetően. Egy tipp miatt bakker.
Még emlékszem, mikor magas szintű elemzéseket lehetett itt olvasni a meccsek után. Ma elég lenne a ""szurkoló"" generátor: Carlo takarodj, Vini takarodj, miért nem Güler játszik?, miért nem Brahim játszik?, LV takarodj, Mendy takarodj, miért nem Fran játszik?, miért nem Endrick játszik?, Alaba takarodj, stb-stb-stb.