Én a tegnapi meccset is élveztemGalacticos írta: De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.
Jatek szar, eredmeny nincs, osszes nagy meccs bukta.![]()
De azért ez még mindig top foci. Jó sebesség, a játékosok top kvalitásúak...egy vesztes meccsben is vannak kurva jó pillanatok. Én sokminden megéltem már. Hol van ez az idény a Calderon korszakhoz vagy a Galaktikus éra végéhez? Mondjuk én azt is szerettem.
Felbaszom magam? Fel. Idén is. Meg unom sokszor, rossz nézni néha, de ez az egész szurkolás meg ami vele jár élvezetes. Szeretem a játékosokat, kit ezért, kit azért. A pillanatok amit okoznak, a stadion, a klub, amit képvisel. Mivan ha tegnap kikapunk az utolsó pillanatban nem nyerünk? Az előtte lévő dolgok attól nem változnak meg. És nem csak az eredmény számít. Van amikor az. Van amikor a játék. Mindig nem lesz minden jó.
Ez egy ilyen idény. De én erre is számítottam. Én rohadtul kíváncsi vagyok hogy fejezzük be az idényt, Ceballossal remélhetőleg, a védelem közepe rendben, meglátjuk.
A nyarat már nálam nem befolyásolja hogy nyerünk e kupát. Mindenki látja mire van szükség a nyáron.
A héten olvastam itt ilyet hogy inkább bukjuk el a bajnokságot csak menjen Ancelotti. Na én az ilyet instant bannolnám
Felbaszom magam ha az el clasicon megint elgyepálnak. De ezzel már nem tudsz mit csinálni. Ancelotti és a játékosok olyanok amilyenek, évek óta ilyenek. Ez a keret tavaly nyár óta végleges, ebből kell főzni.