Jatek szar, eredmeny nincs, osszes nagy meccs bukta.
Értékeld a legutóbbi meccset
- Galacticos
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
De en csak azt nem ertem hogy mit elveztek az idei szezonban? Valaki irta hogy elvezi es szurkol. A szurkolt ertem de az elobbit nem.
NemYazid írta: Attól hogy károgunk ugyanolyan szurkolók vagyunk mint aki szemellenzőt hord. Szurkolók leszünk a két el classico után is mikor felmossák velünk a padlót.
Ha valaki ilyet ad elő egy lelátón, a világ bármelyik stadionjában a saját csapatával, a minimum hogy bekussoltatják, de sok magyar stadionba is kapna egyet.
Ha a bernabeuban kárognál így, ott is
Ez nem neked szól, hanem a te fajtádnak.
Hát pont ez az hogy azért röhögnek, ahogy beszélünk a csapatról.Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok
És nem vagyok szemellenzős, szerintem senki nem az. Én is rengeteg kritikák fogalmazok meg. Azért van a fórum, hogy megvitassuk ki hogy látja, ha meg szar valami, le kell írni.
Csak van a gyalázkodás....Meg az a fajta akit tegnap leírtam...
Már bocsánat, de nálam a játékosok gyalázása nem megengedhetőbb annál hogy szóvá tesszük azt hogy egyesek itt hogy nyilvánulnak meg a meccs 0. percében...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
kiserik írta:Lewa csak össz km-ben futott kevesebbet, de sokkal kevesebb idő alatt. 90 percre átlagolva Mbappe 7,5, Lewa 8,4 km/90perc.Steve írta:
Lewandowski pl. nem egy futóbolond, megoldja helyezkedéssel.
Az ujjjjefa statjai szerint pl. Bappe többet futott nála. Amúgy nem tudom mennyire lehet ezekben a statokban bízni, nem is ez lenne lényeg szerintem csak.
A kulcs továbbra is az összjátékban és a szerkezetben lenne.
Kell egy stratégia ahol a játékosainkból ki van hozva a max. Értelmetlen csak egy emberen leverni a problémát(legyen az bárki).
Viszont nyilván vannak játékosok akik nem ütik meg a szintet(jelenlegi szélső védőink), viszont Bappe nem ilyen, a max viszont közel sincs kihozva belőle.
Folytasd még.
Azt gondolom Bapoéból is, Viniből is ki lehetne többet hozni, meg úgy eleve a csapatból.
Pipita kérte, hogy említsek olyan játékost aki nem fut extra sokat és termel gólokat. Erre válaszoltam. De a mondandó lényegét úgy tűnik nem akarjátok felfogni, hanem itt a renek alkalom egyet Bappézni, vagy nem tudom mi a cél itt.
Amúgy nem hiszek Neked és nem releváns, ha nem jössz egy mély elemzéssel figyelembe véve azt, hogy az egyiknek van haja, a másiknak pedig nincs. Testalkatukat beleszámoltad, melyiken van nagyobb légellenállás. Emésztésüket nézted statisztikával? Aki többet xarik, kevesebb súlyt cipel.
Ha ezekkel és egy excel táblázattal visszatérsz, talán hiszek neked.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
Lewa csak össz km-ben futott kevesebbet, de sokkal kevesebb idő alatt. 90 percre átlagolva Mbappe 7,5, Lewa 8,4 km/90perc.Steve írta:Lewandowski pl. nem egy futóbolond, megoldja helyezkedéssel.Pipita írta:
Kik azok?
Szerintem azért van Mbappé elővéve, mert a komoly meccseken - egy City és egy Barca elleni kivétellel - rendre felsült idén, pedig pont azért lett hozva, hogy a döntő pillanatokban beverje a ziccert. Idén inkább kihagyta sajnos, remélhetőleg lesz ez még másképp is. Ráadásul nem elég hogy kihagyja a ziccert, még sétálgat is![]()
Az ujjjjefa statjai szerint pl. Bappe többet futott nála. Amúgy nem tudom mennyire lehet ezekben a statokban bízni, nem is ez lenne lényeg szerintem csak.
Kell egy stratégia ahol a játékosainkból ki van hozva a max. Értelmetlen csak egy emberen leverni a problémát(legyen az bárki).
Viszont nyilván vannak játékosok akik nem ütik meg a szintet(jelenlegi szélső védőink), viszont Bappe nem ilyen, a max viszont közel sincs kihozva belőle.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Steve
Közben kiélve a ki a nagyobb szar Bappe vs Vini, ki nem fut eleget..vagy egyéb hajlamot..hehetheoriginal írta: Ez kell amugy, szar az egesz, itt van hat a tokeletes alkalom, hogy a szurkolok is egymasnak essenek, ki a nagyobb meg ki a jo drukker![]()
Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok![]()
Szedjetek mar ossze magatokat bazmeg.
Azt, hogy szerkezet, meg foci nincs, azt meg megemlítik mellékesen, nem az lenne az alapja mindennek?
Ez mikor is volt pontosan?wZoLee7 írta: ...de még ilyenkor is inkább Rodrygot tesszük centerbe ahol semmilyen erénye nem jön ki ...
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ez kell amugy, szar az egesz, itt van hat a tokeletes alkalom, hogy a szurkolok is egymasnak essenek, ki a nagyobb meg ki a jo drukker
Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok
Idejön egy barca, milan, mu, akarki szurkolo olvasni ezt, aztan csak rohog rajtunk/rajtatok
thereisonly1ronaldo
- Steve
Lewandowski pl. nem egy futóbolond, megoldja helyezkedéssel.Pipita írta:Kik azok?Steve írta: Vannak csatárok akik pl. keveset futnak, de szarják a gólokat.
Szerintem azért van Mbappé elővéve, mert a komoly meccseken - egy City és egy Barca elleni kivétellel - rendre felsült idén, pedig pont azért lett hozva, hogy a döntő pillanatokban beverje a ziccert. Idén inkább kihagyta sajnos, remélhetőleg lesz ez még másképp is. Ráadásul nem elég hogy kihagyja a ziccert, még sétálgat is![]()
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehetnétek olyan szurkolók is akik egy s-el írják a clasico-tYazid írta: Attól hogy károgunk ugyanolyan szurkolók vagyunk mint aki szemellenzőt hord. Szurkolók leszünk a két el classico után is mikor felmossák velünk a padlót.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Gyakorlatilag le glory chaserezett egy csomó embert, miközben egy BL kupa az avatarja.p.csabi1 írta: Tű pontos.![]()
![]()
Attól hogy károgunk ugyanolyan szurkolók vagyunk mint aki szemellenzőt hord. Szurkolók leszünk a két el classico után is mikor felmossák velünk a padlót.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
En pl. adom a futas dolgot. Arsenal elleni az elképesztő szégyen volt. Illetve ott a stat, hogy 3 real jatekos is szerepel a top legkevesebbet futok kozt.
De ezek a bappes "kritikák". Mert muszáj elővenni
Kicsit atmentek már ilyen futball Karen be.
Semmi nem jo. Mindig van valami gond az emberrel
Szerintem ebben nincs ennyi. Az egész banda rossz sajnos.
De ezek a bappes "kritikák". Mert muszáj elővenni
Kicsit atmentek már ilyen futball Karen be.
Semmi nem jo. Mindig van valami gond az emberrel
Szerintem ebben nincs ennyi. Az egész banda rossz sajnos.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kik azok?Steve írta: Vannak csatárok akik pl. keveset futnak, de szarják a gólokat.
Szerintem azért van Mbappé elővéve, mert a komoly meccseken - egy City és egy Barca elleni kivétellel - rendre felsült idén, pedig pont azért lett hozva, hogy a döntő pillanatokban beverje a ziccert. Idén inkább kihagyta sajnos, remélhetőleg lesz ez még másképp is. Ráadásul nem elég hogy kihagyja a ziccert, még sétálgat is
Az elmúlt 10 évben nem itt sétálgatotthehetheoriginal írta:sok szagerto mit talal meg ki2) Lehet hogy okkal fütyülik Mbappét. Lőtt vagy 30 gólt, ami meglepően jó adat, de azért az is sokatmondó, hogy az egyik (, már ha nem a) legkevesebbet futó játékosunkról beszélünk. A közönség gondolom nem díjazza, ha valaki sétálgat.![]()
Eddig nem volt baj, hogy 10 eve setalgat. De most hogy tetotol talpig az egesz egy rakas szar, nyilvan ot kell megtalalni.
Varom tovabbra is a nagy vilagsztarjainktol,hogy egyeneset rugjanak a labdaba iden.
Komolytalan ez
Azért Mbappé is csak néhanapján tud egyeneset rúgni a labdába. A méteres labdaátvetelei engem meg egyensen kikészítenek, Lucashoz jobban ragad a labda, mint hozzá.
- Steve
Nincs stratégia, nincs játékunk. Bappe+Vini+Rodrygo hármas nem működik együtt, legalábbis nem ezzel az edzővel..
Ha Vini nem volt jobban ment Bappének. Tegnap Bappe nem volt, jobban ment Vininek.
Akkor miért van most iss MBappe kiemelve? Meg az ő futás mennyisége? Vannak csatárok akik pl. keveset futnak, de szarják a gólokat. Az lenne lényeg, hogyan működjön a Vini-Bappe kombó..nem a futást nézni..
Ha Vini nem volt jobban ment Bappének. Tegnap Bappe nem volt, jobban ment Vininek.
Akkor miért van most iss MBappe kiemelve? Meg az ő futás mennyisége? Vannak csatárok akik pl. keveset futnak, de szarják a gólokat. Az lenne lényeg, hogyan működjön a Vini-Bappe kombó..nem a futást nézni..
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Elég nagy divat lett ez a futas dolog az arsenal utan ahogy látom. Ez eddig nem volt ennyire teriteken. Sőt. Én arra lennék kíváncsi hogy ezek edzői, egyeni utasitasok, mint a fifaban a stay forward stb.... (Pl bappenal)
Vagy egyszerűen elengedtek magukat a srácok es lusta tetűkent szarnak már bele.
Vagy egyszerűen elengedtek magukat a srácok es lusta tetűkent szarnak már bele.
- nzooli93
A szurkolásrol annyit, hogy szerintem itt a legtöbbünk ugyanúgy szurkolt a Pablo Garcia, Thomas Gravesen,Cicinho féle csapatnak is,mint most. Meg átéltük azt is, hogy sorozatban 7-8x estunk ki a legjobb 16 között bl ben.
Értem en,hogy legyunk pozitívak meg stb, de elég nehéz mikor egy Valencia nyer a Bernabeuban, es a Leganes meg a Bilbao B ellen nyögvenyelős gyozelmek jonnek csak ossze,mellette meg bl ben is azt lattuk,amit.
Értem en,hogy legyunk pozitívak meg stb, de elég nehéz mikor egy Valencia nyer a Bernabeuban, es a Leganes meg a Bilbao B ellen nyögvenyelős gyozelmek jonnek csak ossze,mellette meg bl ben is azt lattuk,amit.
- Pipita
Korrekt. Várd el ugyanezt Kylian bárotdtól is, aztán majd akkor nem lesz komolytalan ez.hehetheoriginal írta: Varom tovabbra is a nagy vilagsztarjainktol,hogy egyeneset rugjanak a labdaba iden.
Komolytalan ez
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sok szagerto mit talal meg ki2) Lehet hogy okkal fütyülik Mbappét. Lőtt vagy 30 gólt, ami meglepően jó adat, de azért az is sokatmondó, hogy az egyik (, már ha nem a) legkevesebbet futó játékosunkról beszélünk. A közönség gondolom nem díjazza, ha valaki sétálgat.
Eddig nem volt baj, hogy 10 eve setalgat. De most hogy tetotol talpig az egesz egy rakas szar, nyilvan ot kell megtalalni.
Varom tovabbra is a nagy vilagsztarjainktol,hogy egyeneset rugjanak a labdaba iden.
Komolytalan ez
thereisonly1ronaldo
- Pipita
Két dolog:
1) A Bilbao keretét nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy középcsapatok húsz csapatos bajnokságokban nem a negyedik helyen szoktak állni, hanem a tizedik körül inkább.
2) Lehet hogy okkal fütyülik Mbappét. Lőtt vagy 30 gólt, ami meglepően jó adat, de azért az is sokatmondó, hogy az egyik (, már ha nem a) legkevesebbet futó játékosunkról beszélünk. A közönség gondolom nem díjazza, ha valaki sétálgat. Messit és a Barcát az ilyenek miatt nevettük ki éveken keresztül, akkor talán a habfehér mezben se férjen már bele.
Csak hogy legyen róla adat is; csak az idei BL szezonban a "16-oson álldogáló lesipuskás" Haaland 90 percre lebontva átlag 10 km fölött fut.
Mbappé meg 7.50-et.
1) A Bilbao keretét nem ismerem, de abban biztos vagyok, hogy középcsapatok húsz csapatos bajnokságokban nem a negyedik helyen szoktak állni, hanem a tizedik körül inkább.
2) Lehet hogy okkal fütyülik Mbappét. Lőtt vagy 30 gólt, ami meglepően jó adat, de azért az is sokatmondó, hogy az egyik (, már ha nem a) legkevesebbet futó játékosunkról beszélünk. A közönség gondolom nem díjazza, ha valaki sétálgat. Messit és a Barcát az ilyenek miatt nevettük ki éveken keresztül, akkor talán a habfehér mezben se férjen már bele.
Csak hogy legyen róla adat is; csak az idei BL szezonban a "16-oson álldogáló lesipuskás" Haaland 90 percre lebontva átlag 10 km fölött fut.
Mbappé meg 7.50-et.