HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 21., hétfő 13:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. április 21., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 12:41
KebabosKerlon írta:Lekattanhatnal a kebabosrolRealista24 írta:
Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.![]()
https://x.com/premierleague/status/1914 ... 72004?s=19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 21., hétfő 11:32
Lekattanhatnal a kebabosrolRealista24 írta:Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.Pad'em írta:
https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19
Aputestről mondjuk nem ez ugrott be![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 21., hétfő 10:17
HozzászólásSzerző: ram8nes » 2025. április 21., hétfő 10:15
Pont egy motivalt, jol passzolo, a tarsakat esszel mozgatni tudo jatekosra van szuksegunk a csapatba. Van egy ilyen, csak a mostani edzonk nem jatszatja, ugyhogy uj edzo erkezesekor adjuk is kolcson?_Bushido_ írta:Ez egy jó ötlet lenne. De már 2024 nyarán is mehetett volna, látva, h carlonak nem kell... Vagy akár csak idén tavaszra. Sok sok jatekidő kellene neki és Endricknek is.Real Madrid are open to loaning or selling one of their young stars to Bayer Leverkusen in exchange for Xabi Alonso.
Arda Güler is one of the candidates and they would include a buy-back clause.
(Source: Diario Sport)
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. április 21., hétfő 10:02
Ez egy jó ötlet lenne. De már 2024 nyarán is mehetett volna, látva, h carlonak nem kell... Vagy akár csak idén tavaszra. Sok sok jatekidő kellene neki és Endricknek is.Real Madrid are open to loaning or selling one of their young stars to Bayer Leverkusen in exchange for Xabi Alonso.
Arda Güler is one of the candidates and they would include a buy-back clause.
(Source: Diario Sport)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 9:52
Vagy ez fake vagy amiket mások osztottak meg.Pad'em írta:https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19Babinho írta:
Egy haverom kéri a linketazt mondja addig nem tudunk micsinálni
![]()
Aputestről mondjuk nem ez ugrott be![]()
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 21., hétfő 9:47
PontosanRabiosa írta:Előre nem bejósolható milyen lenne a spanyol ligában, de azért a Leverkusen, illetve a Bundesliga is tud csalóka lenni. A Kai Havertz - Leon Bailey duó is nagyot ment ott, aztán a PLben már nem igazán sikerült átmenteni a jó formát huzamosabb ideig.ToniKroos írta:
Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2025. április 21., hétfő 9:06
Előre nem bejósolható milyen lenne a spanyol ligában, de azért a Leverkusen, illetve a Bundesliga is tud csalóka lenni. A Kai Havertz - Leon Bailey duó is nagyot ment ott, aztán a PLben már nem igazán sikerült átmenteni a jó formát huzamosabb ideig.ToniKroos írta:Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.
Máskülönben meg szerintem nehezen integrálódna be a spanyol kultúrába.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. április 21., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. április 21., hétfő 8:47
https://x.com/TrentAA/status/1914028478 ... YLMpw&s=19Babinho írta:Egy haverom kéri a linketRealista24 írta: TAAnak nem kellet volna levennie a mezt, aputest befigyel.![]()
azt mondja addig nem tudunk micsinálni
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. április 21., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. április 21., hétfő 8:43
Egy haverom kéri a linketRealista24 írta: TAAnak nem kellet volna levennie a mezt, aputest befigyel.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. április 21., hétfő 7:29
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. április 21., hétfő 0:54
Rodrygo 1v1ben jó, de egyáltalán nem kreatív passzolás terén. Nem nagyon láttam Wirtzet játszani, de elég jól termeli a gólpasszokat, nekünk pedig nagyon kellene egy olyan aki jól érzi az ütemet, na meg meg is látja a rést.Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.
Máskülönben meg szerintem nehezen integrálódna be a spanyol kultúrába.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. április 21., hétfő 0:32
Rodrygo is köröket ver Wirtzre játékosként.realmadrid95 írta:Szerintem mindenkepp Bellinghamnek kell hatrebb lennie, mivel az angol igazi BtB. A nemet raadasul kreativabb is jatekos, aki parades utempasszokkal ugratja ki Bonifacet es Schicket is. Pont ez hianyzik sokszor a csapatunkbol, hiaba indulnak be a csatarok, nincs aki inditsa oket. Ha meg is teszik, mar meteres lesen allnak, foleg Mbappe. Summa summarum, boven lenne helye Wirtznek, leginkabb Rodrygo karara.Csabi írta:
csuameni-valverde, bellingham-wirtz swap és mehet.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. április 20., vasárnap 21:07
Szerintem mindenkepp Bellinghamnek kell hatrebb lennie, mivel az angol igazi BtB. A nemet raadasul kreativabb is jatekos, aki parades utempasszokkal ugratja ki Bonifacet es Schicket is. Pont ez hianyzik sokszor a csapatunkbol, hiaba indulnak be a csatarok, nincs aki inditsa oket. Ha meg is teszik, mar meteres lesen allnak, foleg Mbappe. Summa summarum, boven lenne helye Wirtznek, leginkabb Rodrygo karara.Csabi írta:csuameni-valverde, bellingham-wirtz swap és mehet.realmadrid95 írta:
Nagyon nehez osszehasonlitani a ket jatekost, az egyik egy kreativ, ket labas, nagyon jo rugotechnikaju kozeppalyas, mig a masik egy villamgyors, alapesetben jol cselezo szelso. (Persze nem az idei szezonbol kiindulva)
Nyilvan nem ez lesz a felallas, de egy ilyen nagyot mehetne.
——-—————-Courtois—————-———-
—-Trent—Rudiger--Asencio—Miguel*—
———-———-Tchouameni————————-
——-Bellingham—————Ceba—————
—————————-Wirtz—————————-
———-Mbappe——————Vini—————-
* jobb lehetoseget nem latok a mostani atigazolasi ablakban.
Bellinghamet ebben az esetben fixen le kell szukiteni kozeppalyasra a hibrid szerepkorebol. Wirtz boven fut annyit, mint Rodrygo, igy mar “csak” ket jatekosunk marad, aki nem tud es nem szeret vedekezni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. április 20., vasárnap 21:00
Azt mondom, hogy meg mukodhetne is ugy, mint anno Iniesta is.Pipita írta:Én nem a támadó harmadba szánnám a németet, hanem a középpályára. Nem vagyok edző, de első körben valami olyasmiben gondolkodnék, amit realmadrid95 leírt, csak nálam Wirtz hátrébb lenne, Bellingham visszamenne false9-ba, ahol világklasszis és ami posztot Carloék találtak ki neki. Nyilván Wirtz mellett Valverde, mögötte pedig Tchouaméni lenne.Kerlon írta:
Inkabb ird le, hogy te Wirtzcel, hogyan kepzeled el a csapatot, mert nekem akkor a Bappe Wirtz Bellingham 3as lenne a prioritas es a brazil a leggyengebb lancszem a szememben a "sztarok" kozott.
A támadóharmadban nem számít félelmetesen gólerősnek az, amit Wirtz tud; hátrébbról indulva viszont brutális fegyver lehet.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2025. április 20., vasárnap 20:38
csuameni-valverde, bellingham-wirtz swap és mehet.realmadrid95 írta:mentamas írta:
Nem értem ezt a Wirtz imádatot itt. Vini köröket ver rá focistaként. Ami miatt fel van kapva ő itt az, hogy nem nálunk játszik.
Nagyon nehez osszehasonlitani a ket jatekost, az egyik egy kreativ, ket labas, nagyon jo rugotechnikaju kozeppalyas, mig a masik egy villamgyors, alapesetben jol cselezo szelso. (Persze nem az idei szezonbol kiindulva)
Nyilvan nem ez lesz a felallas, de egy ilyen nagyot mehetne.
——-—————-Courtois—————-———-
—-Trent—Rudiger--Asencio—Miguel*—
———-———-Tchouameni————————-
——-Bellingham—————Ceba—————
—————————-Wirtz—————————-
———-Mbappe——————Vini—————-
* jobb lehetoseget nem latok a mostani atigazolasi ablakban.
Bellinghamet ebben az esetben fixen le kell szukiteni kozeppalyasra a hibrid szerepkorebol. Wirtz boven fut annyit, mint Rodrygo, igy mar “csak” ket jatekosunk marad, aki nem tud es nem szeret vedekezni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem